+31 (0)6 23030331

Alles is er al, ik verander niks, ik maak alleen helder wat gezien wil worden

Coaching Texel

soms hebben we gewoon iemand anders nodig om ons op weg te helpen.

Ik geloof dat we allemaal onze eigen beste innerlijke raadgever en coach zijn, soms hebben we gewoon iemand anders nodig om ons op weg te helpen.

‘t Swarte Schaap is een plek waar je inspiratie vindt om een leven te ontwerpen dat bij je past, tools om je zelfvertrouwen op te bouwen en aanmoediging om je eigen  “toestemmingsbriefje” te schrijven.

In de jaren dat ik mensen en teams heb begeleid is mij een ding glashelder geworden: Alles is in basis gebaseerd op de angst om te gaan staan voor en in onze eigen grootsheid. En we hebben het allemaal, van jong tot oud komt de werkvraag altijd terug tot deze overtuiging. Ik ben nog niet goed genoeg. To fit in, laten we zo veel van onszelf achter. We zwemmen rond in een zee van verwachtingen.

Het leven hoeft geen eindeloze loopband te zijn om harder te proberen beter te worden. Je bent al goed. Je bent goed gemaakt. GOED was je uitgangspunt, en het loslaten van andermans mening is vrijheid. Wat je met die vrijheid doet, dat is aan jou. Wat heb jij nodig om in jouw eigen grootsheid te gaan staan? Ik nodig je uit om de antwoorden te vinden. Leven waar jij blij van wordt, te zijn wie je bent.  Daar zijn de nodige hobbels voor te nemen en die kennen we allemaal. Om dan niet voor de angst te kiezen, maar erdoor heen te gaan en iets in beweging te brengen. Daar zit de uitnodiging en de uitdaging die we samen aangaan.

En als je besluit om die verwachtingen los te laten en jezelf toestemming te geven om te zijn wie je werkelijk bent, dan is dat waar vrijheid begint. Dat is waar jouw eigen waarheid begint,  waar jij de leiding over je eigen leven neemt.

Alles begint met een eerste stap.

Boek nu een gratis intake!

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

In 100% vertrouwen. Zowel individueel als in de groepen  kan jij en iedereen zijn/haar verhaal delen en werken we samen, ieder met zijn eigen vragen en achtergrond, in veiligheid naar de antwoorden toe.

Namens het hele team van ‘t Swarte Schaap

Annemarie Swart

Kijk voor meer informatie:

Krachtige Coachingsweekenden op Texel

Jongeren Coach Texel

Massage & Healing & Coaching Texel