+31 (0)6 23030331

inschrijven

ADEMWERK (TRB®) & TRAUMA RELEASE SESSIE (BRTT®)  9 april

Datum: 9 april 2023
Locatie: Beverwijk

 

Trauma Release

 

BRTT® gaf mij de tools om de dingen uit het verleden op te lossen zo dat ik er in het heden geen last meer van heb.

2015.. Ik weet het nog goed, besloot ik op reis te gaan op reis naar mezelf. 

Misschien herken je het wel: Pesterijen, Trauma, Onzekerheden, Misbruik, het zat er allemaal nog. Wij mensen hebben daar last van. 

In mijn ogen zijn wij als mens de controle over ons eigen lichaam verloren. Kijk naar evolutie het ging rap omhoog, toen we op onze top waren ging het net zo rap naar beneden.

Beetje bij beetje moesten wij de oplossing buiten onszelf zoeken meer, en meer en meer en meer en meer

En juist dat is waar het in mijn ogen anders kan: Ga naar binnen en ontdek je eigen lichaam om vanuit daar naar buiten te treden. 

Tijdens deze sessie gaan we samen op avontuur we gaan op zoek naar  de innerlijke stukken die jij nog op te lossen hebt om te gaan leven naar je volle potentie.

Meer jezelf zijn, meer liefde geven en ontvangen ect. ect. 

 

Body Remembers Trauma BRTT®

 

We zijn geneigd om gebeurtenissen te willen vergeten, maar ons lichaam kan ze niet vergeten en heeft er qua zenuwstelsel iedere dag last van. 
 
Voor sommige mensen is een overweldigende ervaring ‘de druppel die de emmer doet overlopen’ en zij krijgen daarna fysieke en/of emotionele klachten. 

Heb jij last van: Angst, ptss , paniek, hartkloppingen, oppervlakkig ademen, overmatige alertheid of prikkelbaarheid, onrust, slapeloosheid, depressie, uitputting, gevoel van hulpeloosheid of onmacht, krachtverlies in je spieren, burn-out, migraine, angst aanvallen of onverklaarbare (lichamelijke) pijn? Dan ben je hier op de juiste plek….
 

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt maken. 

 

Tijdens deze sessie ga jij op avontuur binnen in jou, wij leren je om met behulp van adem / lichaamswerk op een natuurlijke manier te ontladen. Het gaat om het ontladen van niet aangekeken stress, diepe chronische spanning en trauma.  

Trauma kan in het lichaam worden vastgehouden en jaren later tot lichamelijke symptomen leiden, zoals hoofdpijn, gespannenheid, chronische pijn en dissociatie. 

 Als je een overweldigende ervaring hebt, kan je logische geest er eerder ‘overheen’ zijn dan je lichaam. 

 

ADEMWERK (TRB®) & TRAUMA RELEASE SESSIE (BRTT®) 

Trauma Release & Breathwork is ontworpen om door de vele lagen van lichaams-pantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel. 
 
𝐓𝐫𝐚𝐮𝐦𝐚 𝐑𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐭𝐡𝐰𝐨𝐫𝐤 (TRB®): Krijg toegang tot 8 van ‘s werelds snelste en meest effectieve ademhalingstechnieken die je overal en altijd kunt oefenen om emotionele blokkades te neutraliseren, je zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen krachtig en vol energie door het leven te bewegen. 
 
𝐁𝐨𝐝𝐲 𝐑𝐞𝐦𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐮𝐦𝐚 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 ( BRTT® ): Helpt je toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma. 
 
Trauma Release & Breathwork is een van de veiligste en meest directe manieren om ons lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te verkennen. 

Mijn naam is Milo van Hardeveld 


Onder de naam de “JongeWolf” 

Verbind en inspireer ik vanuit liefde, passie, kracht en creativiteit

Ik combineer de oer oude wijsheden met de moderne wetenschap,.

Samen met mijn collega Joy verzorg ik deze krachtige sessie en gaan wij samen op zoek naar jouw waarheid en komen wij er achter wat jij nodig hebt. 

Wij zijn gediplomeerde trauma coaches en wij zijn getraind om een meditatieve, ceremoniële ruimte te creëren waar veel aandacht is voor elke deelnemer en hun proces. 
 
Wij zijn hier om jou te helpen jouw lichaam te herstellen en te helen! 
 
Kom ontdekken wat lichaam- en ademwerk voor jou kan doen in deze krachtige maar bovenal helende sessie! 
 
Je bent welkom, 
 
Warme groet 
 
Joy & Milo

Joy van den Berg  www.joyofhappiness.nl 

Milo van Hardeveld  www.swarteschaap.nl 


 
 

 

 

 

inschrijven