+31 (0)6 23030331

inschrijven

Klankbad-Meditatie-Ligconcert Zondag 11 december

Datum: 11 december 2022
Locatie: t Swarte Schaap

Klankschalen Meditatie:

Tijdens een klankbad word je meegenomen op een meditatieve reis. Terwijl je comfortabel gaat liggen met je ogen dicht, zal ik verschillende instrumenten om je heen bespelen die bekend staan ​​om hun vibrerende genezingsfrequenties. Je bent vrij om te ontspannen en weg te drijven waar het geluid je brengt. Je hoeft niets te doen, alleen lekker op een matje te liggen en heerlijk onder een deken je mee te laten voeren door mijn stem en de klanken.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Brengen wij hier door middel van de geluidsgolven van klankschalen fijne trillingen doorheen, dan ontstaat er als het ware intern een diepe massage. Het lichaam wordt compleet gestimuleerd van binnen wat zo voor een diepe ontspanning kan zorgen. Klankschaal meditatie kan ook weleens als heftig worden ervaren omdat er soms emoties of herinneringen losgemaakt worden. Dit is overigens geen verkeerde zaak, het is een teken dat blokkades opgeheven worden en dat je gereinigd wordt van binnen. Je voelt je weer één met jezelf omdat je geest in verbinding komt te staan met je lichaam.

Als je net begint met klankschaal meditatie, dan kan het zijn dat het moeilijk is om je te focussen. Bedenk dat dit eerder regel dan uitzondering is en dat je echt niet de enige bent. Ik begeleid je hierin om met liefde en zelfcompassie terug te keren naar de klanken.

De tijd staat even stil voor ons en je krijgt ruimte om in een rustige omgeving contact met jezelf te maken. Met alles wat er voor jou is op dat moment.

Het is een ligconcert waar ik door mijn kennis en ervaring je met veel passie meeneem in een innerlijke ervaring. Je voelt je weer één met jezelf omdat je geest in verbinding komt te staan met je lichaam. Tijdens klankschaal meditatie voel je de harmonie en rust over je heen vallen. Veel mensen voelen zich dan ook weer helemaal energiek na een sessie en omschrijven het als een ‘helend’ proces voor de geest.

De samenstelling is compleet inuitief, en ook niet te vergelijken met andere klankschaal baden. Naast de klanken, werk ik met geleide meditaties, inspirerende teksten, prachtige muziek, en krijg je een prachtige engelen boodschap mee, kortom:  het is een “Annemarie” workshop, waarbij mijn doel is dat het compleet jouw persoonlijke belevenis wordt.

Jouw persoonlijke Klankreis

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten zaterdag!

Annemarie

 

 

 

 

 

inschrijven