+31 (0)6 23030331

inschrijven

Klankschalen Meditatie 15 juni 2024

Datum: 15 juni 2024
Locatie: 't Swarte Schaap de Oude School Larochemillay

Een uitnodiging om jezelf ten volle te ervaren

Vandaag neem ik je mee op een innerlijke reis. Om jezelf de aandacht en tijd te schenken. Om naar je hart terug te keren en te ervaren wat er werkelijk in je leeft.

Tijdens deze meditatie werk ik intuitief met dat wat nodig is voor ons. Je hoeft even helemaal niets, niets anders te doen dan te ontspannen op een zacht matras dat voor je klaarligt onder een warme deken.  Je hoeft niets te bereiken, te veranderen, niets te creeren. 

Vanuit een plek van innerlijke stilte en aanwezigheid verwelkom ik wat naar boven wil komen….  Ik weet niet of mijn werk het “beste” is. Ik weet niet hoe het zich verhoudt tot het werk van anderen. Ik weet gewoon dat dit is wat ik het liefste doe, werken vanuit mijn hart en de energie laten stromen daar waar het heen wil gaan. 

De Klankschalen “zingen” door trillingen te creëren.  Deze trillingen worden gehoord door middel van geluiden die worden gevoeld in ons lichaam en energieveld. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan en de vibraties werken en masseren, reinigen en zuiveren. Omdat ons lichaam voor 75% uit water bestaat, worden deze trillingen overgenomen door het water en de cellen in ons lichaam.

Het brengt je in een kalme meditatieve staat die je uitnodigt om naar binnen te gaan en om de gevoelens die we in ons bewaren,  te verkennen te erkennen en uit te drukken.. Als er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren kunnen die door de trillingen los komen. Zodat de energie in je en om je heen weer mag stromen. Geluid is daardoor een middel dat ons kan helpen om in een gezondere staat van zijn te komen, zowel fysiek emotioneel mentaal als spiritueel. Omringd door klank kun je achter je laten wat je “vast” hield, waardoor er meer ruimte ontstaat voor wie je werkelijk bent. Hier in de oude school is er tijd en ruimte voor jou jezelf te zijn.

In ware meditatie geven we van moment tot moment een signaal aan ons zenuwstelsel dat we veilig zijn, dat we thuis zijn. In dit veld van innerlijke veiligheid, met totale toestemming om alles te laten zijn, kunnen we weer in ons lichaam zakken, in ons hart en ons zelf te volle ervaren. Met alles dat is.

Je bent vrij om te ervaren waar het geluid  je brengt.

Naast de klanken, werk ik met geleide Meditatie, Inspirerende teksten, Prachtige muziek en ontvang je een Persoonlijke Engelenboodschap

Na afloop is er tijd om heerlijk bij te komen met een kop thee en iets lekkers

Ik kijk er naar uit je te mogen begroeten!

Annemarie☀

 

Wil jij ook de tijd en ruimte voor jezelf deze dag?
Reserveer dan nu je plekje!

inschrijven