+31 (0)6 23030331

inschrijven

(L)even zonder maskers

Datum: 19 februari 2021
Locatie: 't Swarte Schaap

Het grootste en belangrijkste avontuur van ons leven is ontdekken wie we werkelijk zijn. 

Dit is eigenlijk heel vreemd, waarom worden we niet zomaar direct onszelf?

Wij worden allemaal geboren vanuit en in pure liefde. Maar door opvoeding, scholing, culturele invloeden , maatschappelijke overtuigingen, wandelen we bij onszelf en die pure vorm vandaan. We maken de keuze voor (schijn)veiligheid ontwikkelen overlevingsmechanismen op manieren waarvan we ons nauwelijks bewust zijn. We gaan onszelf beschermen door de angst om gekwetst te worden, want dat doet pijn. Laten delen overheersen in onszelf die het stuur als het ware overnemen. De kwetsbare (kind) stukken en overige delen komen bijna niet meer aan het woord. De bekendste stem is die van onze innerlijke criticus.

Hoe pijnlijk te beseffen dat deze ontstaan om ons te beschermen tegen kritiek van buitenaf. Als je jezelf continue onderuithaalt als mens, hoeft een ander het niet meer te doen… Zou je deze verschrikkelijke pijn en afwijzing een ander toewensen? Waarom jezelf dan wel?

Zo zijn er meerdere overtuigingen die we ontwikkelen. Er is daaronder een pure jij, maar daaroverheen zit je opgebouwde jij. Laag op laag met ervaringen tot op het heden. Het vraagt moed daarnaar te kijken, aandacht te geven en te ervaren welke pijn daaronder zit. Het gekwetste deel als het ware laten spreken, en luisteren echt luisteren. 

Dat gaan we dit weekend in alle veiligheid doen

Wat wil jij?…

Ik wil mijn aandacht naar binnen richten en mijn levensverhaal ontdekken 

☼Ik wil onderscheid maken tussen wat echt belangrijk is en niet

☼Ik wil beseffen waar mij echte behoeften liggen. Wat  ik echt wil 

☼Ik wil weten waarom ik delen in mijzelf verstoot

☼Ik wil de moed opbrengen in te zien welke weerstanden ik te overwinnen heb.

☼Ik wil mij Bewust worden van mijn (negatieve) overtuigingen 

☼Ik wil contact met met het kind in mij

☼Ik wil mij weten wat mij triggert, wat mij soms bang en onzeker maakt

☼Ik wil in alle veiligheid een masker afzetten en wil graag de pijn loslaten, ook al maakt het mij bang

☼Ik ben bereid de moed en het lef op te brengen om te leven vanuit mijn pure ik

Als je je natuurlijke gedrag kunt leven komt er zo veel ruimte. Jouw persoonlijke kracht erkennen, vraagt om moed om open en kwetsbaar te zijn voor je ervaringen.  Lagen die ons niet dienen in ons leven en niet weerspiegelen wie we werkelijk zijn. En de innerlijke kracht om te erkennen wie je wilt zijn. Wie je altijd al bent in wezen. Weer terug naar jezelf. 

Wat mag je dit weekend verwachten?

☼ Beleven en ervaring van zelfontdekking door middel van:☼ gerichte individuele en groepsoefeningen ☼ begeleide meditaties ☼ Ademsessie ☼ vuurritueel  ☼ Dansworkshop☼ Energiepatronen ontdekken van onze mentale (gedachten), emotionele, fysieke en spirituele lichamen voor meer balans in je leven ☼NLP coaching☼samen vegetarisch koken ☼ levensverhalen delen 

Kortom: De tijd om in jezelf te investeren; je geluk, je rust en je grootsheid in vrijheid en op jouw eigen unieke wijze

Tijdens dit weekend maak je een persoonlijke reis vanaf het punt waar jij nu staat.

Het maakt niet uit waar dat is, het is jouw startpunt. Of je nu al veel of nog niet aan en met jezelf gewerkt hebt. Samenzijn en ontmoetingen met gelijkgestemden die net als jij onderweg zijn.

inschrijven