+31 (0)6 23030331

inschrijven

Online Healing Meditatie Zuiverende Lente-Equinox 21 maart = Vol

Datum: 21 maart 2024
Locatie: 't Swarte Schaap Online

Dit event is Volgeboekt. Houd onze agenda in de gaten, want 1 x in de maand is er een online meditatie/healing

 

Welkom bij deze liefdevolle Lentemeditatie. In deze visualisatie neem ik je mee op reis naar een magische plek, die je zachtheid, ontspanning en heling brengt.

De Lente-equinox wordt gevierd als de eerste dag van de lente, wanneer dag en nacht gelijk zijn. Het is een tijd van groei in de natuurlijke wereld; een inspiratie voor versnelde groei in ons leven. Een tijd voor wedergeboorte en vernieuwing waarin we onze zaden van inspiratie zaaien voor onze doelen en dromen.

Dit is een heilige dag waarop licht en duister in evenwicht zijn, de beweging is naar het licht toe, de dagen worden langer. We voelen de Levenskracht om ons heen ontwaken. Ostara, feest van het terugkerende licht.

Ostara is de godin van de lente vruchtbaarheid en de dageraad.

De Kelten en Germanen leefden volgens het ritme van Moeder Aarde en voerden speciale rituelen uit om de godin van de vruchtbaarheid, Ostara, te bedanken voor haar voorziening van levensmiddelen. Het aanbreken van de lente was om die reden voor de Kelten en Germanen een heilige periode waar werd stilgestaan bij de zegeningen die ze gekregen hadden en al het goede dat nog zou komen. Men eerde dat de lentegodin Ostara ontwaakte uit haar diepe winterslaap. Haar naam verwijst dan ook naar het oosten, omdat de Zon er opkomt.
”Ostara symboliseert het licht dat nu de duisternis overheerst.”

De veranderingen van de seizoenen beïnvloeden ons fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel

We maken deel uit van de natuur en maken daarom deel uit van haar veranderingen. Zodra we ons bewust zijn van deze veranderingen en er in harmonie mee werken, raken we geïntegreerd in de natuurlijke stroom van de cycli van Moeder Aarde.

De geleide meditatie zal gericht zijn op genezing om je leven schoon te maken en de weg vrij te maken voor jou om zaden van inspiratie te zaaien, waardoor nieuwe vruchtbaarheid en vernieuwing in je leven mogelijk wordt. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.

Hoe voel je de energie van dit kantelpunt in jezelf?

Afgelopen maanden overheerste de yin energie in de natuur en in jezelf. Yin energie is de vrouwelijke, zachte energie van de maan. Na een lange periode van loslaten, naar binnen keren en verstillen, word je langzaam uitgenodigd om uit je schulp te komen. Vanaf de lente equinox is de yang energie van de zon, de dag, het mannelijke meer aanwezig. Je mag de eerste stappen buiten je veilige grenzen zetten en letterlijk je hoofd boven het maaiveld gaan uitsteken.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

inschrijven