+31 (0)6 23030331

inschrijven

Vrouwenweekend op Texel 20 augustus

Datum: 20 augustus 2021
Locatie: 't Swarte Schaap

Hallo mooie wijze vrouw.

Onze vrouwelijke Kracht activeren, in kwetsbaarheid, openheid, zachtheid

Deze vrouwen Retreat is op dit moment van vitaal belang voor vrouwen; het verbindt je met jezelf. Je weet misschien niet hoe meer verbinding met jezelf eruit ziet, maar je weet ergens van binnen hoe het voelt: vreugde en vrijheid.

Het is een bijzondere ontmoeting met andere vrouwen, waarbij we voorbijgaan aan het gevoel van concurrentie, er niet bij horen, anders zijn, maar een diepere connectie met elkaar aangaan als vrouw. Elkaar ontmoeten in onze eigen stukken, waarbij we naakt zijn van alle maskers en alles wat er in basis niet toe doet. We bevrijden onszelf door als vrouw onze diepste wensen en verlangens te delen. Gaan staan in onze eigen vrouwelijkheid, sensualiteit, kracht, kwetsbaarheid, eigenwijsheid.

Ik herinner je slechts hoe je de magie in jezelf kunt gebruiken. Hoe je door je eigen geest, hart, lichaam en ziel kunt navigeren. Ik vraag je om voor jezelf te komen; te gaan staan in je waarheid, je passies te belichamen, voorwaarts te gaan in liefde en je beperkende overtuigingen en zelf-saboterende manieren los te laten.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen met deze groep prachtige vrouwen verwijderen we de lagen van conditionering, wantrouwen, angst, twijfel, pijn, boosheid, schuld en beperkingen van je ziel. Jouw leven kan veranderen omdat je nu komt opdagen, je bent klaar om te werken, je bent klaar om te ontdekken en je bent klaar voor dit stukje begeleiding, dit zetje van ons, dit steuntje in de rug : om de persoon te worden die je altijd van binnen bent geweest.

♀Dit is jouw kans om opnieuw contact met jezelf te maken – Door de steun van andere zorgzame vrouwen en je eigen individuele spirituele reis. 

Dit weekend  kom je thuis om naar je dromen te luisteren en je te laten leiden door je innerlijke kompas.

Er zijn verschillende workshops, oefeningen die we gaan doen dit weekend. Waaronder: The Rite of the Womb (ritueel volgens sjamanistische traditie)

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een trauma opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Zodat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

Dit heeft mij (Annemarie) persoonlijk een hele mooie herinnering gegeven en heeft mij ook meer zelfliefde en rust gebracht, het vinden, voelen van mijn eigen essentie. Met heling voor de vrouwenlijn achter me. Het is vanuit mijn ervaring dat ik dit met liefde als Womb Keeper aan jullie wil doorgeven, schenken.

Een kans om te resetten en te upgraden naar diepere vreugde en vervulling. Diepe verbinding met wie je werkelijk bent. 

♀ Je oude problemen en trauma’s kunt ontdekken en genezen, huidige problemen en uitdagingen het hoofd kunt bieden, en een verbinding met andere positieve vrouwen, de rust van de natuur, de schoonheid van Texel die je zal helpen je innerlijke wezen, je innerlijke ware zelf te centreren.
♀In de onuitputtelijke bron van de oerkracht van de vrouw je door middel van oeroude rituelen je oorsprong weer terug vindt
♀Je ontdekt hoe je je leven kunt manifesteren, versterken en helen
♀Je jezelf zachtjes laat leiden langs een pad van zelfontdekking, vergeving en genezing
♀Je je geest tot rust brengt door meditatie en zelfreflectie, in verbinding met je hart en intuïtie

Daarnaast gaan we ook nog vele andere mooie ervaringen opdoen en delen. Ik werk volgens het universele principe dat liefde is, dat we met elkaar verbonden zijn en dat we allemaal onze eigen antwoorden van binnen hebben. Ik bied je een veilige en gastvrije plek waar je geliefd en geaccepteerd wordt zoals je bent.  We koken samen en overnachten in tentjes op het land van onze boerderij, vlakbij zee. Ga naar binnen, luister naar je hart en laat alle angst of schroom los die je zou kunnen voelen. Door deze ervaring ontmoet je nieuwe zielsmaatjes, beleef je onvergetelijke leuke avonturen en vertrek je met een hernieuwd gevoel van eigenwaarde en betekenis.

KLAAR OM JE PLEK TE RESERVEREN?

Nu cadeautje van mij speciale Vrouwenactie: Regulier ticket + 1 introducé gratis

Kom je alleen> Stuur me even een berichtje voor speciaal tarief!
Ik kijk ernaar uit je te begroeten op het eiland!
Als je nog vragen en/of wensen hebt stuur me even een berichtje!
Tot snel! Annemarie Swart

inschrijven