+31 (0)6 23030331

inschrijven

Volle Maan Manifestatie 21 september

Datum: 21 september 2021
Locatie: 't Swarte Schaap

Oogstmaan

Oogst wat je hebt gezaaid als de Oogstmaan opkomt. De oogstmaan is de naam die in september of oktober aan de volle maan wordt gegeven, afhankelijk van de timing van de herfst-equinox. Welke maand volle maan het dichtst bij de Equinox komt, wint de titel. In 2021 is het september!

Thema:

Onsterfelijkheid
De oogstmaan geeft inzichten over de cyclus van het bestaan. De oogst van nu is het zaad voor later. Je kunt nu bekijken wat er genoeg waarde heeft om als zaad voor de toekomst te dienen en wat je niet langer nodig hebt om opnieuw geboren te laten worden in de volgende cycli. Vanavond vragen we  de oogstmaan om ons hier inzichten in te geven. Oogsten, loslaten, vergeving, dankbaarheid

Wat gaan we doen?

🌕 Een prachtige avond met rituelen, klankschaalmeditatie en verbinding

🌕 Mooie individuele en groepsoefeningen om jouw wensen helder te krijgen en energie te richten op wat je nog wilt behalen.

🌕 Reflecterend naar de afgelopen periode en al jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele oogsten. Wat wil je behouden en meenemen in de toekomst en wat mag jou loslaten

🌕 Laat je intuïtie de weg leiden en haal alle potentie uit deze magische maanfase.

🌕 We sluiten af met een vuurritueel in de energie van de Volle Maan

Net zoals bij de Maan blijven patronen en gewoonten in ons leven verstopt in het donker, totdat er licht op schijnt en ze helder, zichtbaar en voelbaar worden. Op dat moment treedt er een verandering op van binnenuit en kan een vastzittend patroon veranderen. Hierdoor herwin je vrijheid en verdiep je het contact met je hart en je kwaliteiten en als de zon ondergaat gaan we deze vrijheid met een prachtig vuurritueel bekrachtigen.

De volle maan staat voor op het hoogte punt zijn in je leven, vol van kracht, energie. Het is een tijd om datgene los te laten wat je niet langer dient, wat je niet langer nodig hebt in je leven of het gene van jezelf dat je bent ontgroeid. Wanneer de maan zijn hoogtepunt van volheid bereikt, vermengt iets in het universele rijk zich met je bewuste realiteit, persoonlijk en collectief. Elke Volle Maan heeft het potentieel om nodige veranderingen in ons bewustzijn te ondersteunen.

Elke maanmaand is een gelegenheid om helemaal opnieuw te beginnen, om je leven te herschrijven.

 

 

 

.

 

 

inschrijven