+31 (0)6 23030331

inschrijven

Volle Maan (bok- & supermaan) Manifestatie 13 juli 2022

Datum: 13 juli 2022
Locatie: 't Swarte Schaap

Een supermaan is een volle maan die dichterbij de aarde staat, waardoor deze groter en helderder lijkt dan normaal. En ook de energieën van deze supermaan zullen we extra sterk voelen. Haar energie is intenser waardoor je de gevoelens die je normaal gesproken bij een volle maan ervaart nog sterker zult waarnemen.

Onder de gloed van de Bok Maan van juli voel je je gecentreerd, geaard en aangevuld. Klaar om je dromen en intenties te verwezenlijken.

Niet alleen het bokgewei groeit en bloeit nu, maar wij ook! De mannelijke bok-energie brengt spirituele thema’s van kracht en ambitie in dit seizoen van overvloed.

Je doelen en intenties zijn al maanden aan het opbouwen en manifesteren. Aangezien het jaar halverwege is, geeft de maand juli je een gevoel van urgentie om je doelen nu te bereiken.

Je wilt dat je harde werk zijn vruchten afwerpt, dus je zou jezelf kunnen pushen om meer te bereiken. Met het gevolg dat je leegloopt en geen energie meer overhoudt

Geef prioriteit aan rust

Vanavond wil ik je meenemen op een reis naar moeiteloosheid, dat alles er even mag zijn precies zoals het is.

We maken tijd voor plezier en vreugde! We gaan heerlijke meditaties en visualisaties doen om gewoonweg aanwezig te zijn in dit vrolijke zomerseizoen.

Een luie zomeravond, daar ontdek je de activiteiten die je ziel vullen met geluk en plezier.

En vanuit blijdschap kan creatie ontstaan en manifestatie als vanzelf tot leven komen

Bestemming

De ontwikkeling van je plannen/zaadjes die je een paar manen geleden hebt geplant hebben nu hun bestemming gevonden. Zij hebben de tijd nodig om verder te rijpen en te volgroeien.

Met deze maan kun je rustig afwachten en de bestemming wat ruimte geven, dit gaan we symbolisch uitvoeren met een prachtig ritueel.

Tijdens deze maan kun je het spiraal van je leven lopen, van binnen naar buiten.

Loop onder het licht en de energie van de volle maan jouw spiraal vanuit het midden naar buiten toe om groei uit te beelden.
Sta even stil bij de plannen die je in werking hebt gezet en die nu nog steeds groeiende zijn…. In dankbaarheid en liefde voor alles wat je hebt ervaren

Ter afsluiting ontsteken we samen het vuur en delen onze inzichten van deze avond

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Annemarie

inschrijven