+31 (0)6 23030331

Opleiding Healing & Lichtwerk 2022/2023

In september 2022 start bij 't Swarte Schaap weer de opleiding Energie & Lichtwerk Coach™

Persoonlijke Groei | Spirituele Ontwikkeling | Coaching en Healing

JA! Dit wil ik!

Je bent het waard om te vinden, waard om te weten, waard om lief te hebben. Jij en al je één miljoen lagen. Vergeet dat nooit

Het gaat er niet om een ander mens te worden, maar te worden wie je werkelijk bent

In basis ben jij al jezelf.  Je bent geboren als jezelf, je bent dus al wie je bent en het lijkt dus niet nodig om te veranderen. Maar door het leven heb je er zo veel lagen over heen geplakt dat je weg bent gewandeld van je kern. De verandering of het worden gaat over in jezelf groeien, misschien zoals een rups een vlinder wordt of een zaadje een plant.

Als jij op op zoek bent naar zelfontdekking, innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Als jij het pad wilt volgen van healer, lichtwerker of spirituele mentor voor anderen die op weg zijn naar bewustzijn. Dan vraagt dat van jou actie te ondernemen en verandering te ondergaan.

Word wie je bent. Doe wat alleen jij kunt doen. Wees de meester en beeldhouwer van jezelf

 • Heb jij een groot verlangen om meer diepgang, waarheid en betekenis in het leven te vinden
 • Ben jij (delen van) jezelf onderweg kwijt geraakt en heb je een innerlijke drive je “zelf” te vinden
 • Ben jij bereid eerlijk, oprecht en volwaardig naar jouw unieke zelf te kijken
 • Ben jij klaar, in staat en bereid bent om naar een ander niveau van spirituele verantwoordelijkheid en vrijheid te gaan
 • Voel jij en denk je vaak anders dan de mensen om je heen en daardoor ook wel eens eenzaam, alsof je hier niet thuishoort
 • Voel jij soms de pijn van al het onrecht, in de wereld, natuur, mens en dier
 • Herinner jij je ergens diep van binnen dat je een missie hebt, ook al weet je misschien nog niet wat deze precies inhoudt
 • Ben jij je bewust van je patronen, maar verandert er in je dagelijks leven niet echt iets
 • Heb jij werk of doe je dingen wat niet helemaal aansluit bij wie je van nature bent
 • Ben je een Lichtwerker of wil je je als Lichtwerker ontwikkelen?
 • Voel jij bewust of onbewust een connectie met lichtwerk, eenheidsbewustzijn, spiritualiteit
 • Heb jij behoefte dit Live samen te doen en zijn met mensen die net als jij zich verder willen ontwikkelen op het spirituele pad
 • Op een prachtige plek in de natuur, een eigen wereld waar je je heerlijk kunt terugtrekken en genieten van de omgeving
 • Wil jij jezelf en anderen leren healen en ondersteunen in het vinden van hun grootste potentieel?
 • Voel jij verlangen om hiermee professioneel aan de slag te gaan in je leven?

Kom in lijn met je levenspad en je levensmissie

JIJ wordt uitgenodigd om een ​​diepe duik te nemen in je angsten, overtuigingen, patronen en verouderde kaders om de ware ongeremde expressie van je ziel te ontdekken. Ontvang diepe genezing op alle niveaus. Waaronder ziel wonden, trauma’s, vorige levens / tijdslijnen, stamlijnen, cellen, DNA, innerlijk kind werk, balanceren innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie en nog veel meer …

Als jij klaar bent voor zelfontdekking, voor persoonlijke en spirituele bevrijding.

Dan is het nu de tijd voor jou om naar die innerlijke stem te luisteren.   Dan is nu jouw kans op verandering.

Je bent Welkom. Samen met prachtige mensen die net als jij deze stap zetten.

Herinner jij wie je was voor de wereld je vertelde wie je moest zijn?

Annemarie Swart

 • Kracht en Kennis
 • Vuur en Passie
 • Spiritueel mentor met beide benen op de grond

Verheugd dat ik deze fantastische Lichtwerk Opleiding verzorg op het prachtige eiland Texel!

Lichtwerk betekent voor mij dat alles er mag zijn, wat er al is.

Ik wil geluk verspreiden door een vonk aan te steken die zich ontwikkelt tot een lopend vuur over de aarde

Voor jouw eigen innerlijke beleving, jouw unieke reis.

Een meester in jezelf te zijn in menselijke vorm. Je wordt er aan herinnerd dat je hier kwam om de aarde een betere plek te maken. Weet dat je een positief verschil in de levens van velen kunt maken of de wereld wijzigen voor slechts één persoon.

Ik breng je het heugelijke nieuws dat het eigenlijk niet zo moeilijk is om te worden wie je wilt zijn. Het enige dat nodig is, is de bereidheid om de wereld anders te zien. Voor mij is op den duur het gevoel van het Swarte Schaap te zijn de vrijheid geworden om een onafhankelijk denker te zijn, waardoor ik buiten de kaders kijk, denk in mogelijkheden en je kan ondersteunen om uit je vastgeroest en angstige gedachtepatronen te breken.

Mijn belofte aan jou…

 • Dat het vuur in jou aangewakkerd wordt
 • Dat je met beide benen op de aarde staat
 • Dat er lucht komt om te zijn wie je bent
 • Dat je in vrijheid kan ademen
 • Dat je als een kind kan zijn en je kind-stukken mag helen
 • Dat je de stilte weer in jezelf vindt
 • De essentie mag ervaren
 • Dat je met de stroom meegaat
 • Dat je dansend in je grootsheid kan gaan staan
 • Dat je jouw ruimte inneemt
 • En je niet laat stoppen
 • Dat je je gewoon kunt laten vallen
 • Dat je ondersteund wordt

Ik schenk je een verfrissende blik, ik prikkel je, trigger je, ben soms een tikkeltje provocerend, maar altijd eerlijk vanuit mijn hart en respectvol. Ik laat je niet los, schijn mijn licht op jouw schaduwkanten, overtuig je, moedig je aan en laat het ontstaan. Totdat jij jouw fluisteringen in je ziel weer hoort.

Ik ben aanwezig in het nu, vanuit daar gaan we ook aan het werk. Het verleden heeft je tot hier gebracht. De wereld zoals wij die aangeleerd hebben door opvoeding, school, cultuur, media, worden gedomineerd door de energieën van angst, controle en competitie. Met als gevolg gevoelens van niet goed genoeg zijn, schuld, schaamte, slachtofferschap.

Ik wil terug naar jouw natuurlijke staat in verhouding tot deze wereld

Dat staat voor bewust worden, acceptatie, loskomen en het laten, vergeving, werkelijkheid, zelfrealisatie, transformatie en manifestatie.

Je loopt de weg terug naar je hart, naar liefde, terug naar je innerlijk weten, terug naar wie jij al die tijd al was. Los van alle illusies.

Daarnaast kan ik je begeleiden in het zakelijke stuk, kennis en ervaring overdragen hoe jij jouw unieke dienst in de wereld kunt zetten. Waardoor jij Succesvolle veranderingen teweegbrengt vanuit jouw levensopdracht hier op aarde. Jij schenkt jezelf en de wereld hierdoor vrijheid, liefde, kracht, en licht. Zodat we anderen kunnen bijstaan in deze grote verandering.

Laten we samen het vuur verspreiden . . .

Een gebaand pad. Is het pad van een ander. Daar zul jij je schat niet vinden.

Je leert kennis en technieken uit:

Integrated Energy Therapy® (I.E.T.)

Je wordt je ingewijd als erkend Healer. I.E.T.® is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij energie blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, karmisch  en mentaal niveau worden verholpen.

Creatie-kracht

Om vanuit jouw autoriteit een leven vol overvloed in liefde, welzijn en vervulling, vreugde, en wijsheid te creëren, aan te trekken en genieten, voor het grootste goed van iedereen. Vanuit jouw: verbeeldingskracht, kernkwaliteiten, bezieling en inspiratie, leiderschap. We leren hiervoor te werken met de universele wetten.

Polariteitstherapie

Door in verbinding te zijn met beide aspecten van de tegenstellingen waar je als mens continu mee te maken hebt (= de polariteiten)
heel zijn creëren (= therapie). Evenwicht in de polariteiten. Evenwicht in energie. Evenwicht in mens zijn. De tegenstellingen in jezelf, en de tegenstellingen in je leven verbinden. Niet omdat ze (zo snel mogelijk) moeten verdwijnen maar omdat ze samen één geheel vormen. Ze vullen elkaar aan en ze stromen in elkaar over. Vanuit de verbinding ontstaat een nieuwe kracht.

Lichtwerk & Energie

Een combinatie van theorie, technieken en inwijdingen, prachtige initiaties en activaties. Om jouw reis te ondernemen om uit te groeien tot de meest volledige expressie van jouw prachtige en ware zelf. Of je nu net begint of al een tijdje een bewust spiritueel pad volgt, het zal je helpen te groeien.

’t Swarte Schaap

Is een plek waar je inspiratie vindt om een leven te ontwerpen dat bij je past, tools om je zelfvertrouwen op te bouwen en aanmoediging om je eigen “toestemmingsbriefje” te schrijven. Het zaadje om het centrum te bouwen begint zo’n 20 jaar geleden.

Pas in mijn opleidingen tot zelfontwikkeling, lichtwerk en healing was het alsof ik thuiskwam. Ik weet nog dat ik mij besefte dat dit pas een levensschool was. Waarom niet iedereen dit meekrijgt. Alle stof en kennis nam ik tot me als een spons. En wat een feest om te ontdekken dat er meer mensen zijn zoals ik. Nog steeds koester ik de diepe ontmoetingen en een aantal vriendschappen voor het leven die me deze stap naar mezelf gebracht hebben. En dit wil ik delen met de wereld. Dit gevoel van welkom zijn.

Het is een prachtige plek waar je je even kunt terugtrekken, los van alle hectiek, waardoor je tot zelfinzicht kan komen. Het is ook een plek, waar veel ruimte is voor even niets, vuurtje stoken, buiten zijn op het land en aan zee, een plek waar veel ruimte is voor humor, en lucht. Gewoon meegaan waar voor jou op dat moment de prioriteit ligt..

De opleiding bestaat uit totaal 20 lesdagen

Het eerste trimester: De reis van een lichtwerker

Het is een prachtig streven het vinden en vervullen van je levensdoel om positieve verandering in de wereld te creëren.

Wij hebben ergens onbewust de oproep gehoord om de wereld te helpen lichter te worden, om mensen te ondersteunen gelukkiger te worden, pijnstukken te transformeren. En daar zit ook de valkuil voor jezelf.  Dat je een helper, redder wordt op wilskracht. Waarbij je volledig aan jezelf voorbij gaat en je prachtige doel (vaak uitgeput) voorbij schiet. Je kunt een ander niet ondersteunen als je niet eerst jezelf volledig hebt bevrijd van al jouw pijnstukken. Om weer in verbinding te staan met het universele licht is zelfzorg jouw prioriteit. Zelfliefde. In dit eerste trimester inspireer ik je om stil te staan, weer in contact met je eigen kracht en inspiratie. Het doorbreken van hardnekkige patronen en overtuigingen waar je bewust of onbewust last van hebt. Voor jouw persoonlijke vrijheid en geluk in jouw leven. De Reis naar alles wat je bent.

Het tweede semester: Veranker je licht

De tweede periode gaat over het verankeren van jouw licht. Jouw licht ook gaan inzetten in de wereld. Op welke manier dan ook. Formeel of informeel. Het ontwikkelen van je helende vaardigheden en spirituele gaven. Ook als je professioneel aan de slag wilt gaan als Healer en het lichtwerk met je werk wilt verbinden is dit de juiste opleiding. Jouw missie als lichtwerker voltooien

We zijn allemaal ergens gebroken. Dat is hoe het licht binnenkomt

Het grootste geschenk wat je iemand kan geven is oprechte aandacht

Tijdens deze opleiding leren we om vanuit een leeg midden alles te ervaren, we observeren en luisteren aandachtig naar elkaar, geen oordeel, geen roddelen, geen invullingen, geen antwoorden, of adviezen.  Dit niet reageren is erg belangrijk . Het neemt de angst weg om dingen te zeggen die in het normale leven veroordelende reacties, kritiek, enzovoort zouden kunnen uitlokken. Dit stelt jou in staat moed te vatten terwijl je dieper en dieper in jouw eigen waarheid gaat.

Tegelijkertijd brengt het proces van het delen van je innerlijke reis – en het luisteren naar anderen die die van hen delen – je voortdurend in het heden. We gaan niet langer mee in de verhalen die we onszelf de hele dag vertellen vanuit de mind. De eigen waarheden die wij eraan hebben gegeven. Je ervaart juist je harts-verhalen, de verhalen die je niet eerder durfde te vertellen, te geloven.  We zijn allemaal op zoek naar verbinding, liefde en erkenning.

Toon de wereld dat het anders kan. Wees mens vanuit je hart.

Vaardigheden die je leert in het eerste kalenderjaar 2022 zijn onder meer:

Ontdekking van het ware zelf – wie je bent, waar je vandaan komt en waarom je hier bent

Toegang tot en verwelkomen van jouw unieke talenten

De blokkades verwijderen en de wonden genezen

Verbinden met Moeder Aarde

Gebrek aan eigenwaarde genezen en je kracht terugwinnen

Genezing van het innerlijke kind

Energiefrequenties en verkennen van Het Universeel Veld van bewustzijn

Healing fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen

Genezing van angst om gezien te worden en in je licht te stappen

Genezing van niet-genezen trauma en opruimen van wat je bindt / tegenhoudt

De behoefte om “perfect” te zijn, loslaten

Opruimen energetische verbindingen, koorden,  overtuigingen en contracten, AE Michael

Leren vertrouwen en overgeven

Creëer zachte maar stevige grenzen

Verbinding met Jouw Hoger zelf

Het proces van vergeving

Relatiedynamieken

Innerlijke stilte, getuige bewustzijn en verbinding

Sub-persoonlijkheden

Harts-verbinding

Chakra’s

Bewust Ego, inferieur en superieur

Universele wetten

De violette vlam, zevende straal, Saint Germain

Vaardigheden die je leert in het tweede kalenderjaar zijn onder meer:

Het licht in je ontwaken om jezelf te helen en je voor te bereiden om anderen te helpen.

Inwijding Integrated Energy Therapie, level 1, 2 en 3 (officieel certificaat)

Geleide Meditaties en specifieke persoonlijke activeringen om je licht te verankeren.

Verdieping van transformatie technieken

Het loslaten van trauma’s inclusief trauma’s uit vorige levens

Je oefent het faciliteren van Heling en lichtwerksessies hier maak je ook verslagen van

In contact met andere mooie ontwaakte zielen werk je in steungroepen (Zoom) tussen de weekenden door.

Kundalini kanaal opschonen en activering

Voorouderlijke dna en genetische genezing

Genezing van verslavingen en zelfsabotage

Cellulaire genezing en opruiming

Meesterschap over je eigen energie

Evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energieën

Een door het hart geleide leider  worden

Een zielvol en overvloedig bedrijf creëren

De ware betekenis van EENHEID leren

Jouw unieke spirituele gaven ontdekken en ontwikkelen

Verbinden met je ziel en werken met je Spirit-team

Jouw intuïtie activeren

Lichtwerk transformatieproces van de Aarde

Kristalhelder wat jouw missie hier op aarde is/ Verbinding met je levensdoel

Bewustwording van je (professionele) rol en de verantwoordelijkheden die dit met zich meebrengt & meer…

Geef jezelf toestemming om diep in je ziel te duiken en de grenzeloze kracht te zien die binnenin jouw schuilt

Het is niet wie je bent wat je tegenhoudt; het is wie je denkt dat je niet bent

Twijfelen aan onszelf is een gewoonte die moeilijk af te leren is. Het kan je spirituele vooruitgang en de vervulling van je levensdoel vertragen. Uiteindelijk houdt het je niet tegen, maar het kan je vooruitgang lastiger maken. Het is gemakkelijker om je levensdoel te vervullen, als je je eigen goedheid en talent erkent en naar beste vermogen doet waar je van houdt. Realiseer je, dat je goed genoeg bent, dat je werk goed is en dat je iets waardevols hebt te bieden. Het is tijd de angst om te falen, zorgen over je capaciteiten en je recht op een gelukkig en vervuld leven vol succes los te laten.  Het universum gelooft in je..

“Het leven is een reis, een zee met golven die we niet hoeven te bedwingen maar waarin we vrijheid kunnen winnen door onze weerstand ertegen op te geven. Dat is het leven voorbij goed en fout, dat is ervaren wat er is”

Spiritueel ontwaken houdt in dat je de werkelijkheid accepteert, maar ook dat je onvermijdelijk in het proces je persoonlijke weerstanden daartegen ontdekt. Deze weerstanden vragen om gezien te worden, erkend te worden, gevoeld te worden en getransformeerd.

Bereid je voor om diep te gaan. Om naar de diepste donkerste delen van jezelf en je ziel te reizen. Om jezelf opnieuw te vinden – sterker en meer verbonden dan ooit tevoren!

BEGIN VANDAAG NOG MET HET VERANDEREN VAN JE LEVEN. Schrijf je nu in!

Wat zeggen de deelnemers over deze opleiding:

 

Wat een mooie inspirerende reis ben ik in oktober begonnen bij Annemarie. Een reis van persoonlijke ontwikkeling, liefde en verbinding. Geluk bestaat niet zonder verbinding. Zoek verbinding. Met de wereld, met anderen en met jezelf. In volle dankbaarheid.” Astrid

“Ik was zoekende naar innerlijke rust in mijn hoofd en wilde weten waar mijn talenten liggen.
De opleiding, de setting en de locatie voelden voor mij echt als thuiskomen! De liefdevolle en veilige sfeer die Annemarie en Milo kunnen neerzetten, vormde voor mij de basis om mezelf uit te dagen. Patronen te doorbreken waar ik van af wilde en mijn talenten te ontdekken.
Omdat ik nu ervaren heb hoe helend en krachtig het is om op zielsniveau te werken, heb ik nu ook zelf de stap genomen om Energetisch coach te worden. Annemarie en Milo, maar ook mijn lieve medecursisten, hebben me in de opleiding erg geïnspireerd. Hierdoor heb ik het vuur in mezelf kunnen aanwakkeren.
Ik heb ook mogen ervaren dat thema’s rondom spiritualiteit niet spannend zijn, maar juist de essentie om innerlijke rust te vinden. Al met al voel ik ontzettend veel dankbaarheid naar Annemarie en Milo voor hun professionele begeleiding en ik kan deze persoonlijke reis van harte aanbevelen.” Afke Mersmann

“De reis was voor mij een prachtige reis vol inzicht, puurheid, kracht en liefdevolle verbinding.” Rolinda Boer

“Ik wist eigenlijk niet eens waar ik aan begon toen ik me inschreef en 9 maanden later ben ik waar iemand anders misschien een heel leven over doet. (of meerdere) Ik mocht opnieuw geboren worden en mezelf weer opnieuw welkom heten. Ik herinner me dat alles maar dan ook echt alles niets is en het grote niets is alles. Ik heb totale overgave gevoeld en daardoor verbinding en eenheid in mezelf en om mij heen. Voor mij voelde dit als hemel op aarde. Dank Annemarie voor deze geweldige, overweldigende ervaringen. Het was voor mij wonderlijk en magisch en nog steeds ben ik verwonderd over de schoonheid van het leven hier op aarde.” Belinda Laan

“Dankjewel Annemarie voor al je oprechte aandacht, geduld en vooral veel liefde voor mij als persoon en voor de hele groep. De opleiding heeft me laten inzien waar mijn krachten liggen en meer zelfvertrouwen in healings gegeven. Verder heeft het mij een stuk lichter gemaakt en daar ben ik dankbaar voor.” Shade Gubbels

“De opleiding heeft voor mij heel veel betekenis gehad. Heeft me dichter bij  mijn kern gebracht die er altijd al was. De opleiding heeft licht meegegeven. Die ik nu weer kan verspreiden. En heeft ervoor gezorgd dat ik stappen aan het zetten ben op ziels niveau wat je echt aanraakt. Met 1 mooi woord: Licht” Albert Blankestijn

“Zo dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om mij op te geven voor de opleiding bij Annemarie. Mooie, helende reis, bewustwording, LIEFDE, puurheid, passievol, ontmoeting met jezelf, humor, persoonlijke reis, stilte, natuur, muziek ontdekken, openheid, energie, veiligheid, je bent niet alleen! Bij mezelf gekomen…” Monique Bremer

“Het ontroerd mij direct. Wat moet ik hierop zeggen? Het is groots, bijna niet in woorden uit te leggen. Ga ik alles uitleggen wat ik heb geleerd? Dan zit ik zo op meerdere pagina’s, een boek wellicht. De verbinding die er ontstaan is, met elkaar, in de groep. Het niveau van die verbinding, voorbij het mens zijn. Of juist het mens zijn. Die verbinding. Wanneer de verhalen en het verleden er niet meer toe doen. Alleen het zijn. Het kunnen ervaren van die verbinding is het grootste cadeau geweest, achteraf gezien.

Het begon als zelfontwikkeling, daar lag mijn focus op en dat heeft ook zeker plaatsgevonden. Ik ben mijzelf nogmaals tegengekomen en nogmaals en nogmaals. Ik voel voornamelijk een enorme dankbaarheid en liefde als ik eraan terug denk. Wellicht is dat ook precies wat de opleiding mij heeft gebracht, het kunnen voelen van deze prachtige gevoelens. Puur en vol.

In totaliteit is dit een enorm cadeau die ik mijzelf heb gegund, ook voor mijn omgeving en voor mijn praktijk. Ik heb meer richting en zicht gekregen op mijzelf en op mijn leven. Hoe ik het wil en hoe ik het kan manifesteren. Wat werkt wél voor mij en wat niet. Waar ligt mijn hart en waar niet. Wat voelt goed voor mij en wat doe ik nog omdat ik denk dat het zo hoort. De puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen en dat voelt fantastisch en krachtig. Dit gun ik ieder ander!” Veel liefs, Lotte

“Terugkijkend op wat deze leergang voor mij betekend heeft krijg ik meteen de woorden vertrouwen en verbinding door… Vertrouwen in mezelf maar zeker ook vertrouwen dat ik het niet alleen hoef te doen. dat ik word geholpen door de AEngelen en andere helpers uit de andere wereld… daar mag ik op leunen… Verbinding met mezelf maken het klinkt zo makkelijk, maar dit echt te voelen vraagt vertrouwen en inzet. Verbinding voelen met de andere wereld… is een kwestie van overgave… veel oefenen helpt hierbij Onder de bezielende leiding van onze “juf” is dit gelukt, niet alleen bij mij maar bij onze hele groep.  Het was een mooie, intensieve & spannende reis die we samen mochten meemaken… een mirakel!!! Ga de geweldige meditaties en klankschalen missen, deze waren voor mij magisch. Dankbaar voor & met dit alles” Ivy Blom

De opleiding heeft mij weer terug gebracht bij mijzelf en mij op het juiste pad gebracht in mijn leven. Ik was mijzelf en de weg helemaal kwijt voordat ik aan deze prachtige opleiding begon. Het was een rollercoaster van emoties maar het is de beste beslissing ooit die ik op dat moment had kunnen nemen! Ontzettend dankbaar voor de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten tijdens dit proces, die zullen altijd een plekje houden in mijn hart.” Laura

Hebben wij een afspraak met het leven gemaakt?  Hebben wij ons aan die afspraak gehouden?

Hebben wij beloofd ons aan die afspraak te houden? Zijn wij de afspraak vergeten?

Zijn wij vergeten dat wij ooit een afspraak hebben gemaakt? Wat is de afspraak?

Weet je nog welke afspraak je aan het leven bindt? Ben je bereid je afspraak na te komen?

Is niet de afspraak: je bent er bij betrokken? Je zult erbij zijn. Je zult het meemaken.

Je zult de mede-schepper zijn, hemel op aarde en elk ogenblik vol betekenis.

Dat liefde is. Dat de natuur er is. Dat het leven geven en nemen is. Zin en onzin, chaos en betekenis.

Love shine a light in every corner of my heart


De investering

Opleiding: Energie & Lichtwerk Coach™

Opleiding, speciaal voor mensen die willen bijdragen aan een mooiere wereld voor zichzelf en alles en iedereen wat leeft

€ 2.937,-

✅exclusief 21,0% BTW

✅Inclusief heerlijke lunches, koffie/thee/water/lekkers/locatie

✅Inclusief Feestelijk afsluiting diploma-uitreiking met overnachting in tenten en samen koken op vuur

20 live lesdagen op een prachtige locatie (totaal 20 dagen)

✅Syllabus Energie & Lichtwerk

✅ Als je geslaagd bent dan mag je de titel Energie & Lichtwerk Coach™ gebruiken

✅Daarnaast ben je apart officieel gecertificeerd als Integrated Energy Therapy® bij de Center of Being

✅Ondersteuning in je persoonlijke & professionele Ontwikkeling

✅Wil je overnachten op het eiland? Ik weet de mooiste plekjes en help je graag!

betaling in 10 termijnen mogelijk!

Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers.


VOOR WIE IS DEZE REIS? ​

** Ten eerste en vooral degenen die zich geroepen voelen ** 

 • Degenen die zich geroepen voelen om in dienst te zijn of lichtwerker / genezer / leraar te worden
 • Degenen die een ziel voelen die roept naar verandering …
 • Degenen die geroepen zijn tot een meer spiritueel pad
 • Degenen die van hun passie hun levenswerk willen maken, maar zich vastzitten / gevangen voelen
 • Degenen die worstelen om hun ideeën / dromen te verwezenlijken
 • Degenen die worstelen om te geloven dat ze hun dromen kunnen verwezenlijken
 • Die klaar zijn voor VERANDERING
 • Die een bedrijf willen creëren vanuit het hart maar met sterke grenzen!

 


Data: 2022 / 2023

30 september & 1 oktober 2022

29 oktober & 30 oktober 2022

26 november & 27 november 2022

7 januari & 8 januari 2023

3 februari & 4 februari 2023

11 maart & 12 maart 2023

15 & 16 april 2023

12 & 13 mei 2023

17 & 18 juni 2023

8 & 9 juli 2023 (diploma-uitreiking, we overnachten hier op het terrein met tentjes)

Verdiepingsjaar

Na het afronden van de opleiding is er de mogelijkheid om door te stromen naar een verdiepingsjaar

Verzeker jezelf nu van een plekje. Schrijf je nu in!

Ieder weekend werken we met een ander thema

Start dagelijks 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)

In de ochtend is er ruimte voor een stukje theorie en meditatie. In de middag is het meer ervaringsgericht en gaan jullie zelf aan de slag! Ervaringsgericht leren en begeleiden, individueel, in tweetallen en met de hele groep.

We zijn veel in en om de boerderij en uiteraard ook aan zee te vinden.

Tussen de middag serveren wij een heerlijke lunch (uiteraard houden wij rekening met dieetwensen)

We sluiten de dag af rond 17.00 uur

Voor de weekenden kan je een hotel of B&B in de buurt huren, of kan ik een prachtig groepsverblijf hier in de buurt voor jullie reserveren. Dit overleggen we na het ontvangen van alle aanmeldingen. Ik help je daar uiteraard bij.

De laatste avond, de bonte avond hebben we een feestelijke afsluiting met uitreiking van jullie Lichtwerk Certificaat.

Na afloop van de uitreiking is er de mogelijkheid om bij te kletsen bij het vuur. We koken samen op open vuur. Slapen in tentjes op het terrein. En sluiten de volgende dag af na een gezamenlijk ontbijt. (inclusief verblijfkosten)

We gaan ervan uit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen.

Helaas is het niet zomaar mogelijk om mee te doen met een andere livedag. Tijdens de livedagen kunnen wij maar een beperkt aantal mensen ontvangen. Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, laat dit ons op tijd weten. We zullen dan een buddy  vragen om aantekeningen te maken en zullen de oefeningen live voor je opnemen op audio. En de bestanden naar je toe te sturen na afloop.

De opleiding Energie & Lichtwerk Coach™  is een intensieve bewustwordingstraining

Het eerste kalenderjaar (2022) krijg je na afloop van ieder weekend krijg je een opdracht mee. Voor aanvang van een weekend ontvang ik deze per mail van je, zodat ik meekrijg welke processen er allemaal afspelen.

Het tweede jaar oefen je het faciliteren van Heling en lichtwerksessies hier maak je ook verslagen van

In contact met andere mooie ontwaakte zielen werk je in steungroepen (Zoom) tussen de weekenden door en maak je hiervan een verslag naar mij toe als groep

Een lijst met aanbevolen literatuur is beschikbaar, deze ontvang je aan het begin van de opleiding, maar is niet verplicht om de opleiding succesvol te doorlopen, maar is wel handig ter ondersteuning van de opleiding

De opleidingsboeken voor de Integrated Energy Therapy® zijn wel verplicht op je lijst

Deze opleiding laat je krachtige technieken ervaren die je kunt gebruiken voor jezelf.

Je zult merken dat je veel bewuster in het leven aanwezig bent, dat je steviger staat en meer in balans komt. Je groeit enorm in je persoonlijke ontwikkeling. Bent blijer, geniet van dat wat er is, bent liever voor jezelf, en vertrouwt meer en meer op je hart en je inner guts. Je durft keuzes te maken in zaken, mensen en energieën die jou niet meer dienen. Je slaat nieuwe wegen in. Waardoor jij verder kunt op je mooie pad.

Je hebt de tools om jouw energieveld te vergroten, je hebt je levensdoel helder en bent op weg naar het vervullen van je mooiste leven. Door in jouw licht te gaan staan, verlicht jij als vanzelf de wereld en de mensen om je heen.

Als je het nu niet doet wanneer dan wel?

Ik zal je niet redden. Want jij bent niet krachteloos. Ik zal je niet fixen want je bent niet gebroken. Ik zal je niet helen. Want ik zie je heelheid. Ik zal je alleen herinneren aan jouw licht

Ik ben nu klaar voor verandering!

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Wij willen echter iedereen de kans geven om mee te doen.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen is er daarom deze mogelijkheid:

1. Betaling in 10 termijnen. Er wordt geen rente in rekening gebracht. € 100,00 van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald.

De betalingen geschieden op voorhand van de weekenden.

Mochten de kosten een drempel voor je zijn om deel te nemen, schroom dan niet om met ons kantoor te bellen of te mailen…

Op het moment dat je alle opdrachten hebt afgerond, de live-sessies op Texel hebt gevolgd en ontvang jij jouw diploma!

Het uitreiken van het  diploma gebeurt in het laatste weekend van de opleiding en zal feestelijk worden gevierd!

Als je geslaagd bent dan mag je de titel Energie & Lichtwerk Coach gebruiken

Daarnaast ben je apart officieel gecertificeerd & geregistreerd als IET-Therapeut

Integrated Energy Therapy® (I.E.T.) bij de Center of Being

Of wil je onderzoeken of deze opleiding voor jou de juiste stap is?

Bel dan gerust met mij: 06-23030331 of stuur ons een email: info@swarteschaap.nl of rechtstreeks via het contactformulier: Contact

BEGIN VANDAAG NOG MET KIEZEN VOOR JEZELF! Schrijf je nu in