+31 (0)6 23030331

Spirituele Healing & Lichtwerk Reis Frankrijk

Een Reis van Spirituele Groei en Healing

JA! Dit wil ik!

Ruimte voor inspiratie...

Ga je mee op Reis? Een reis waar je alle tijd voor jezelf hebt op een unieke locatie midden in de Natuur.

 

Ik ben verheugd dat ik op deze prachtige plek in het Natuurpark De Morvan in Frankrijk deze Healing en Lichtwerk Reis mag verzorgen!

 

Waarin jij in alle rust en veiligheid kunt werken aan je Zelfontwikkeling.

 

 • Ben je op zoek naar een manier om meer balans in je leven te creëren?
 • Wil jij in je eigen Kracht staan en de beperkingen die jij jezelf oplegt opruimen?
 • Verlang jij naar vrijheid?
 • Oordelen over jezelf en andere loslaten?
 • Moeiteloosheid en flow leren ervaren?
 • Heb jij behoefte aan Rust, Ruimte En Tijd voor jezelf, helemaal even alleen met Jezelf Zijn
 • Heb jij een groot verlangen om meer diepgang, waarheid en betekenis in het leven te vinden
 • Ben jij (delen van) jezelf onderweg kwijt geraakt en heb je een innerlijke drive je “zelf” te vinden
 • Ben jij bereid eerlijk, oprecht en volwaardig naar jouw unieke zelf te kijken
 • Ben jij klaar, in staat en bereid bent om naar een ander niveau van spirituele verantwoordelijkheid en vrijheid te gaan
 • Voel jij en denk je vaak anders dan de mensen om je heen en daardoor ook wel eens eenzaam, alsof je hier niet thuishoort
 • Voel jij soms de pijn van al het onrecht, in de wereld, natuur, mens en dier
 • Herinner jij je ergens diep van binnen dat je een missie hebt, ook al weet je misschien nog niet wat deze precies inhoudt
 • Ben jij je bewust van je patronen, maar verandert er in je dagelijks leven niet echt iets
 • Voel jij bewust of onbewust een connectie met lichtwerk, eenheidsbewustzijn, spiritualiteit
 • Op een prachtige plek in de natuur, een eigen wereld waar je je heerlijk kunt terugtrekken en genieten van de omgeving
 • In een veilige en beschermende omgeving?

Als jij klaar bent voor Deze Reis Naar Jezelf

Dan is het nu de tijd voor jou om naar je innerlijke stem te luisteren.

Maak de stap in de richting van je hart en ga samen met mij en een groep prachtige mensen op deze helende en inspirerende Reis

 

 

 

Transformeer oude patronen van je geest en laat gedachten los die je niet langer nodig hebt.

De Healing Reis is eigenlijk jouw leven, een leven waarin je ergens onderweg hebt besloten dat je meer geluk, liefde, gezondheid en vrijheid wilt bereiken. Soms vergeet je dat je deze beslissing hebt genomen. Andere keren is het de drijvende kracht achter al je keuzes.

De genezingsreis is een proces dat bestaat uit acties die je onderneemt om dingen los te laten die je naar beneden halen. Dit gebeurt samen met het omarmen van dingen die je kracht geven. De paden die je neemt, de doelen die je stelt en levenservaringen – hun impact op jou en wat je ermee doet – maken deel uit van het genezingsproces.

Het ademt en de genezing en de transformatie die het met zich meebrengt, komt op zijn eigen tijd.

Genezing kan ongrijpbaar aanvoelen, terwijl het achter de schermen echt aan het werk is, en je soms verrast met het besef dat het al een tijdje van jou is en dat je bent veranderd. Er is een eb en vloed naar genezing, een steeds wisselende balans tussen inspanning, bereidheid en gratie.

Het is van jou
Je genezingsreis is van jou. Niemand kan je vertellen hoe je het moet lopen, waar je in welke tijd moet zijn. Je loopt in je eigen cadans. Je kiest je eigen pad. Dat is ook precies waarom ik deze reis verzorg.  Maar het pad dat je bewandelt, is niet alleen aan jou om te kiezen, maar ook om te creëren. Je pad moet je voetafdrukken dragen, ongeacht wie je leraar is.

Samen reizen op reis

De helende reis is uniek, want elke reis wordt bepaald door de persoon die hem bewandelt. Eén maat past niet allemaal. Het is ook een reis die door velen wordt gedeeld. Hoe individueel elke reis ook is, ze bevatten ook elementen die gedeeld of ervaren worden door iedereen die reist. Deze gemeenschappelijkheid stelt ons in staat om empathisch de hand te reiken en er voor elkaar te zijn met begrip en steun. Zo reizen we niet alleen.

Sommige dingen moet je alleen doen, maar je hoeft niet alleen te reizen… tenzij je dat wilt. Er zijn andere dromers en reizigers op dit pad, die blij zouden zijn met je gezelschap, en ik ben een van hen.

Je bent zo welkom!

Blijf trouw aan je reis, aan het licht in je hart, aan wie je bent en wie je aan het worden bent, altijd.

Annemarie Swart

 • Kracht en Kennis
 • Vuur en Passie.
 • Spiritueel mentor met beide benen op de grond

Ik wil terug naar jouw natuurlijke staat in verhouding tot deze wereld. Dat staat voor bewust worden, acceptatie, loskomen en het laten, vergeving, werkelijkheid, zelfrealisatie, transformatie en manifestatie.

Je loopt de weg terug naar je hart, naar liefde, terug naar je innerlijk weten, terug naar wie jij al die tijd al was. Los van alle illusies.

✅IET® Master Instructor – Integrated Energy Therapeut
✅Lichtwerk Coach
✅BRTT® & Adem Coach- Body Remembers Trauma
✅Polariteitstherapeut
✅Belbin & Lencioni Trainer
✅Ervaren retreat leider

Hoe ziet de Week eruit?

Zaterdag 30 september 2023 – Zaterdag 7 oktober 2023

Zaterdag na aankomst op  Le preau is er een kennismaking na het diner

Van Zondag tot Vrijdag beginnen we de dag na een heerlijk ontbijt

Ontbijt 08.00 – 09.30 uur

Na het ontbijt starten we iedere ochtend met een Meditatie in de natuur

Tijdens het verder ochtendprogramma tot 12.30 uur is er tijd voor verschillende mooie Healing Technieken

Lunch van 13.00 – 14.00 uur

Na de lunch starten we om 15.00 – 17.30 uur weer met het middagprogramma

Diner 19.00 uur 

Na het diner heb je de avonden voor jezelf

De woensdag is na de ochtendmeditatie een vrije dag om alles te laten bezinken, heerlijk te wandelen of een leuk stadje in de omgeving te bezoeken.

 

Spirituele genezing vindt plaats als we ons bewust opnieuw beginnen te verbinden met ons essentiële wezen - de wijze, liefdevolle, krachtige, creatieve die we in onze kern zijn.

Wat gaan we doen deze Week?

 

HEALING SESSIE: INTEGRATED ENERGY THERAPY® (I.E.T.)

I.E.T.® is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij energie blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, karmisch  en mentaal niveau worden verholpen. Ik werk hierbij met de Engelen van het Helende Energieveld en gidsen en spirits. Tijdens deze week laat ik je kennis maken met deze prachtige wezens van Licht en Liefde om je innerlijke kanalen te openen. En  een dieper niveau van vertrouwen in je eigen intuïtie te ontwikkelen.

KLANKSCHALEN MEDITATIE

Tijdens een klankbad word je meegenomen op een meditatieve reis. Terwijl je comfortabel gaat liggen met je ogen dicht, zal ik verschillende instrumenten om je heen bespelen die bekend staan ​​om hun vibrerende genezingsfrequenties. Je bent vrij om te ontspannen en weg te drijven waar het geluid je brengt. Je hoeft niets te doen, alleen lekker op een matje te liggen en heerlijk onder een deken je mee te laten voeren door mijn stem en de klanken.

Naast de klanken, werk ik met geleide meditaties, inspirerende teksten, prachtige muziek, en krijg je een persoonlijke engelen boodschap mee

LICHTWERK ACTIVATIES

Een combinatie van theorie, technieken en inwijdingen, prachtige initiaties en activaties. Om jouw reis te ondernemen om uit te groeien tot de meest volledige expressie van jouw prachtige en ware zelf.

Of je nu net begint of al een tijdje een bewust spiritueel pad volgt, het zal je helpen te groeien.

Tijdens de Dagen zijn er deelmomenten om je verhaal en ervaringen met elkaar te delen in de groep. Je stem te uiten en te reflecteren op dat wat is.

NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

Als me een ding duidelijk is geworden tijdens mijn eigen proces, is dat de natuur zo veel heling brengt. Het zenuwstelsel kalmeert en je adem vertraagt. Toen ik voor het eerst in de Morvan kwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Mijn hart werd zo geraakt door de schoonheid van de natuur. De oneindige vergezichten. Het is een geluksgevoel dat ik graag deel met jou. We zullen dus waar mogelijk buiten aan de gang zijn. De Natuur zal onze gids zijn deze week!

DE VINGERAFDRUK VAN JE ZIELEDOEL

Dromen zijn meer dan wat je wenst of wilt. Ze zijn een integraal onderdeel van de genezingsreis. Je droom is de vingerafdruk van het verlangen van je hart, de dans van je geest, het gefluister van je ziel. Het is jouw unieke visie en inspiratie, jouw noordelijke ster.

Je bent niet de enige die droomt. En jij bent niet alleen de dromer. Jij bent ook de droom. Het leven droomt jou, en het leven heeft zijn eigen droom voor jou.

Het werk van mijn genezingsreis is om de droom te omarmen – de mijne en de jouwe en de droom die het leven voor ons heeft. Het is de uitnodiging accepteren om met je geest te dansen, te luisteren naar het gefluister in jouw hart, om de roep van jouw visie en inspiratie te beantwoorden.

De uitdaging die jij aangaat is om de dingen in jezelf aan te pakken, te ontmantelen en te overwinnen die dat zouden verhinderen.

Tijdens deze Zielen Doel Reis die we maken in een prachtige Sessie, ontdek je je weerstanden je angsten maar ook je diepste hartenwensen en je mooie zieledoelen. We maken dit ook tastbaar als een herinnering aan je hart wat je altijd bij je draagt

GA IN CONTACT EN ONTDEK WAT OP DIT MOMENT VAN BELANG IS IN JOUW LEVEN

Onze plek van Rust

L’Huy Préau

L’Huis Preau is een romantisch landgoed, te midden van de Franse Bourgogne, tussen de glooiende heuvels van natuurpark de Morvan.

De accommodatie ademt een lieflijke huislijke sfeer, een gevoel voor schoonheid en detail. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulissen landschap.
 ‘Préau voelt als thuis komen’ wordt ons vaak verteld. Een groot deel van die warme en hartelijke welkom die wij onze gasten geven zit in het eten wat wij voor hen bereiden.Over de jaren heen hebben wij onze keuken steeds een stapje verder kunnen brengen naar wat onze visie is van goed en gezond eten:
WhatsApp Image 2021-10-25 at 21.58.53.jpeg

De Keuken van Préau

Het eten wat hier op tafel wordt gezet is altijd met liefde bereid, dat vind je terug in de aandacht die er in wordt gestopt, de presentatie van de maaltijden en de heerlijke smaken die je hier zult proeven.

– De keuken van Préau was, is en zal altijd vegetarisch zijn!
​- We halen nu bijna al onze groenten en verse kruiden uit de Permacultuur tuin ‘La vie Naturelle’ van Wadse & Mathilde die aan ons eigen land grenst.
– Al het droogwaar wordt in het begin van het seizoen besteld bij een Bio-dynamische groothandel en de zuivelproducten, de verse groenten en fruit worden besteld bij een lokale biologische groothandel
– Alle gasten verblijven volpension en eten gezamenlijk in ons restaurant

In het intieme restaurant staat ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt klaar, later op de dag een lunch met altijd veel extra’s en ‘s avonds een driegangendiner.

​Thee en koffie zijn de hele dag (gratis) verkrijgbaar.

De kamers in het Landhuis

In het landhuis hebben we een zestal 1-, 2- en 3-persoonskamers met een gedeelde badkamer en verder op het terrein van het landgoed, op het veld naast de tuinen van het landhuis, een tiental 1- of 2-persoonskamers met eigen sanitair.

We zijn allemaal ergens gebroken. Dat is hoe het licht binnenkomt

Het grootste geschenk wat je iemand kan geven is oprechte aandacht

Tijdens deze healing reis leren we om vanuit een leeg midden alles te ervaren, we observeren en luisteren aandachtig naar elkaar, geen oordeel, geen roddelen, geen invullingen, geen antwoorden, of adviezen.  Dit niet reageren is erg belangrijk . Het neemt de angst weg om dingen te zeggen die in het normale leven veroordelende reacties, kritiek, enzovoort zouden kunnen uitlokken. Dit stelt jou in staat moed te vatten terwijl je dieper en dieper in jouw eigen waarheid gaat.

Tegelijkertijd brengt het proces van het delen van je innerlijke reis – en het luisteren naar anderen die die van hen delen – je voortdurend in het heden. We gaan niet langer mee in de verhalen die we onszelf de hele dag vertellen vanuit de mind. De eigen waarheden die wij eraan hebben gegeven. Je ervaart juist je harts-verhalen, de verhalen die je niet eerder durfde te vertellen, te geloven.  We zijn allemaal op zoek naar verbinding, liefde en erkenning.

Vind je eigen pad

BEGIN VANDAAG NOG MET DE REIS NAAR JEZELF. Schrijf je nu in!

Verandering kan moeilijk zijn.  De automatische piloot houdt ons gevangen in patronen uit het verleden.

Maar je leven transformeren? Dat vraagt moed, inzet en blijven geloven in jezelf.

Het is verleidelijk om te blijven kamperen in de zone van ZO IS HET NOU EENMAAL. Maar om tot jouw onbetreden pad van en in jouw leven te komen, moet je bereid zijn een ontdekkingsreiziger en avonturier te worden.

“De reis was voor mij een prachtige reis vol inzicht, puurheid, kracht en liefdevolle verbinding.” Rolinda Boer

“Dankjewel Annemarie voor al je oprechte aandacht, geduld en vooral veel liefde voor mij als persoon en voor de hele groep. Het heeft me laten inzien waar mijn krachten liggen en meer zelfvertrouwen in healings gegeven. Verder heeft het mij een stuk lichter gemaakt en daar ben ik dankbaar voor.” Shade Gubbels

“Wat een mooie inspirerende reis ben ik in oktober begonnen bij Annemarie. Een reis van persoonlijke ontwikkeling, liefde en verbinding. Geluk bestaat niet zonder verbinding. Zoek verbinding. Met de wereld, met anderen en met jezelf. In volle dankbaarheid.” Astrid

“Ontzettend fijn om jezelf terug te vinden, je spirituele pad te ontdekken. Annemarie is liefde vol, inspirerende professionele schat. Hier vind je licht en ruimte, in en met de natuur, geweldige lunch, ontspanning, humor. Niets moet alles mag.”

Soms denk ik dat er maar twee instructies zijn die we moeten volgen om ons spirituele leven te ontwikkelen en te verdiepen: vertragen en loslaten.


De investering

Healing Reis: Spirituele Lichtwerk Reis Frankrijk

Reis, speciaal voor mensen die willen bijdragen aan een mooiere wereld voor zichzelf en alles en iedereen wat leeft

✅€ 400,- voor de cursusweek

Deze kan je rechtstreeks via de link reserveren

✅1-persoonskamer:  € 760  p.p. – € 875 p.p.

De overnachting op basis van Vol Pension kan je rechtstreeks boeken bij Loeky Ebbing Ekkel. Loeky regelt vanuit Nederland de details voor je verblijf.

Prijzen | Preau

Inclusief ontbijt, heerlijke lunches,  diner, koffie/thee/water/Locatie

 


VOOR WIE IS DEZE REIS? ​

** Ten eerste en vooral degenen die zich geroepen voelen ** 

 • Degenen die een ziel voelen die roept naar verandering …
 • Degenen die geroepen zijn tot een meer spiritueel pad
 • Degenen die worstelen om te geloven dat ze hun dromen kunnen verwezenlijken
 • Degenen die een week zich terug willen trekken en samenzijn met gelijkgestemden
 • Degenen die even tijd voor zichzelf nodig hebben om weer op adem te komen
 • Die klaar zijn voor VERANDERING

 


Data: 2023

Zaterdag 30 september – Zaterdag 7 oktober 2023

 

Verzeker jezelf nu van een plekje. Schrijf je nu in!

Als je het jezelf nu niet gunt wanneer dan wel?

Ik ben nu klaar voor verandering!

De investering

Healing Reis: Spirituele Lichtwerk Reis Frankrijk

Reis, speciaal voor mensen die willen bijdragen aan een mooiere wereld voor zichzelf en alles en iedereen wat leeft

✅€ 400,- voor de cursusweek

Deze kan je rechtstreeks via de link reserveren

✅1-persoonskamer  € 760  p.p. – € 875 p.p.

De overnachting op basis van Vol Pension kan je rechtstreeks boeken bij Loeky Ebbing Ekkel. Loeky regelt vanuit Nederland de details voor je verblijf.

Prijzen | Preau

Inclusief ontbijt, heerlijke lunches,  diner, koffie/thee/water/Locatie

✅Inchecken kan vanaf 17.00

✅Voor 10.00 uitchecken

✅Graag eigen handdoeken mee nemen

✅Het is helaas niet mogelijk om op Préau te pinnen.

✅Ons water komt van onze eigen bron. Wij willen jullie vragen, daar met het verbruik rekening mee te houden

✅De etenstijden zijn: Ontbijt van 8.00 tot 9.30. /Lunch van 13.00 tot 14.00. /Diner vanaf 19.00

✅Alle ruimtes zijn rookvrij

✅Huisdieren zijn helaas niet toegestaan

✅Préau houdt rekening met een beperkt aantal diëten. Check de keuken voor meer

✅De wifi op Préau is niet heel sterk. Het is dus niet mogelijk om video’s te streamen

Zoek je een lift?

Heel praktisch, veel mensen rijden met elkaar mee vanuit Nederland.

Neem een kijkje op onze  Lift Centrale | Preau

Adres landgoed in Frankrijk:

(8 km van Chateau Chinon)

l’Huy Préau – 58120 Chatin – France

De GPS coordinaten voor l’Huis Préau zijn 47.08876 NB en 3.85879 OL.

Zie ook l’Huis Préau op Google-maps

Route

Er zijn vele wegen die naar Préau leiden.  Zodra je de reservering hebt gemaakt ontvang je van ons uitgebreide routebeschrijving

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer naar L’Huy Préau gaat via de route Parijs-Nevers-L’huy Préau.

Parijs is te bereiken met de trein (Thalys) of de bus (IDbus, OUIbus of Eurolines).

De bus optie naar Parijs is veel goedkoper dan de Thalys, maar doet er langer over.

Hieronder staat het treinreisschema met gebruik van de Thalys naar Parijs. Wanneer de trein ruim vantevoren wordt geboekt zijn er grote kortingen (retour Amsterdam Nevers vanaf E100) te vinden op de SNCF site.

Van Amsterdam centraal station naar Nevers (trein)

Van Nevers naar Chateau Chinon (bus)

 •  8.15 Amsterdam centraal, Thalys

 • 11.35 aankomst in Paris Nord

 • Van Paris Nord loop je in 10 min. naar Paris Nord RER (metro station)

 • Paris Nord RER richting nr.D richting Melun tot RER station Gare de Lyon

 • Daar 5 min. lopen naar metro nr.14 (M14) richting l’Olympiades tot Bercy

 • aankomst Paris-Bercy (metro station)

 • Van metro Paris-Bercy loop je in 5 min. naar Gare Paris-Bercy

 • 13.01 Station Paris-Bercy, trein richting Nevers, Clermont-Ferrand

 • 14.57 aankomst in Nevers

 •  17.20 Bus (SA Siyategie) richting Chateau Chinon

 • 18.37 aankomst st. Hilaire en Morvan – croix de Chaligny, hier wordt je met de auto  opgehaald, wel even bellen, of vanuit Nevers, of Mobiel

Terugreis

Van st.Hilaire met de bus naar Nevers

Van Nevers met de trein naar Amsterdam

 • 8.05 Bus richting Nevers (uitstappen voor het station)

 • 10.24 Nevers richting Parijs

 • 12.49 Paris Bercy

 • Transfer (metro) 55 minuten van station Paris Bercy naar station Paris Nord

 • 14.25 Paris Nord richting Amsterdam

 • 17.44 aankomst op Amsterdam Centraal

Of wil je onderzoeken of deze Healing &Lichtwerk Reis voor jou de juiste stap is?

Bel dan gerust met mij: 06-23030331 of stuur ons een email: info@swarteschaap.nl of rechtstreeks via het contactformulier: Contact

BEGIN VANDAAG NOG MET KIEZEN VOOR JEZELF! Schrijf je nu in

Ik zal je niet redden. Want jij bent niet krachteloos. Ik zal je niet fixen want je bent niet gebroken. Ik zal je niet helen. Want ik zie je heelheid. Ik zal je alleen herinneren aan jouw licht