+31 (0)6 23030331

Boeiend Treffend Levensveranderend

Heb jij honger - een verlangen - naar Persoonlijke Ontwikkeling - Groei en Vooruitgang?

Wees de meester over je Eigen Bestemming

Ga 18 dagen LIVE in deze opleiding met ons op reis om te ontdekken wat jou echt motiveert. Ontdek hoe je passie weer kunt opwekken en hoe je het leven van jouw dromen kunt ontwerpen. Neem de beslissing om te leven op jouw voorwaarden – en stap aan boord van dit avontuur!

 

Beheers elk gebied van jouw leven

 • Fysiek
 • Emotioneel
 • Mentaal
 • Spiritueel
 • Sociaal
 • Financieel

Deze jaaropleiding zal je inspireren om jezelf te verbeteren en in je te kracht zetten door te ontdekken waar je volledige potentieel ligt. Het resultaat is een bevredigender en zinvoller leven, wat duidelijk geeft in je relaties, werkplek, zelfbeeld en zelfvertrouwen, evenals je wereldbeeld.

 • Ontdek wat je drijft en wat jouw diepste wensen zijn
 • Begeleiding in het behalen van jouw doelen
 • Wees een van degenen die hun grootste potentieel bereiken
 • Ontgrendel sleutels om je leven een boost te geven
 • Verbeter je relaties en communicatie met anderen
 • Ontdek jouw patronen, verwijder blokkades en laat oude overtuigingen los
 • Sta weer in verbinding met jezelf en anderen

Wil jij je doelen, dromen bereiken en behouden?

JA! Dit wil ik..

HET GEHEIM VAN VERANDERING IS OM AL JE ENERGIE TE FOCUSSEN, NIET OP HET BESTRIJDEN VAN HET OUDE, MAAR OP HET OPBOUWEN VAN HET NIEUWE "

Waarom wil je hieraan deelnemen?

Als jij wilt groeien en jezelf ontwikkelen omdat je niet tevreden bent met jouw leven en de richting die het opgaat. Als jij ziet welke kant je op wilt, maar ergens vastloopt. Als jij de koers wilt veranderen en een bevredigend leven wilt creëren, is het ondergaan van het persoonlijke groei- en ontwikkelingsproces essentieel.

Zodra dit proces aan de gang is, zijn de resultaten eindeloos. Je zult betekenis en doel in jezelf vinden die voorheen afwezig was. Levensdoelen worden mogelijk.  Je krijgt een glashelder perspectief, leert weer naar je innerlijke stem te luisteren. Nieuwe vaardigheden en talenten worden ontdekt. Dit alles geeft je een boost in je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Kennis zonder Ervaring = Ballast

Het is dan ook belangrijk dat jij inzichten krijgt door het te zelf te Ervaren. Niet omdat wij jou dingen vertellen. Dat is niet jouw eigen waarheid. 

Helaas kennen we dat allemaal wel door ons schoolsysteem, waar we kennis uit boeken hebben “aangeleerd.” Niet hebben geleerd om te gaan met onze emoties, gedachten, wie we zijn en waar onze echte talenten liggen en deze te ontdekken.

Je leert in deze opleiding niet zomaar; je zult het doen . Je zult leven, ademen en tools en strategieën toepassen totdat ze deel gaan uitmaken van je identiteit. Informatie is één ding. Inspiratie, de vreugde om op je best te leven, je innerlijke trots, kracht en moed ontdekken? Dat is iets heel anders. Deze emoties zullen je ertoe aanzetten om toe te passen wat je leert, om blijvende resultaten. 

Zonder commitment geen verandering

Commitment: Wij omschrijven het als: instemmen met. Daar begint het althans mee. Maar instemmen met is niet voldoende. Commitment heeft te maken met eigenaarschap.

Heb jij je gecommitteerd aan een jaar volop werken aan de beste versie van jezelf? Dan betekent dat het idee, het plan of het doel van jouw-zelf  is geworden.

“Veel mensen zeggen:” Ja, ik zou graag zo’n beslissing nemen, maar ik weet niet zeker hoe ik mijn leven zou kunnen veranderen. ” – Ze zijn verlamd door de angst dat ze niet precies weten hoe ze hun dromen moeten veranderen in de realiteit.

Je hoeft nog niet te weten hoe je het gaat bereiken, dat ga je uitvinden tijdens de opleiding, het gaat om de beslissing dat je het gaat vinden, hoe dan ook…

Het mooie is: iedereen kan deze technieken leren. Onze opleidingen zijn van hoog niveau, maar tegelijkertijd praktisch en laagdrempelig.

Tijdens deze training  ben je omringd met mensen die je uitdagen & inspireren

Mensen die ook de kracht en het maximale uit zichzelf willen halen, breng zo veel mogelijk tijd met ze door en het zal je leven veranderen.

Je kunt in bed blijven en je dromen blijven dromen. Of je kunt opstaan en achter die dromen aan gaan. Er is geen beter moment dan Nu de keuze voor jezelf te maken..

JA! Ik kies nu voor mezelf en maak de stap!

Je kunt de Kracht die alle vormen van succes bepaalt niet leren kennen als je niet eerst ontdekt wie je echt bent.

voor Zelfvertrouwen – Zelfrespect  & Succes

Deze Intensive in het kort:

 • Weet dat je de mogelijkheid om te veranderen zelf in eigen hand hebt
 • Weet waar je krachten liggen en te benutten
 • Weet dus ook waar je krachten niet liggen
 • Je kunt en mag zelf keuzes maken en beslissingen nemen (over jouw leven).
 • Je gelooft (weer) in jezelf
 • Je bouwt Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en zelfliefde op
 • Je bent volledig gecommitteerd en gedisciplineerd: maakt afspraken met jezelf en anderen en komt deze na
 • Je wordt assertief: komt op voor jouw wensen, verwachtingen en behoeften.
 • Ervaart het het belang van de ‘groep’ en weet dat je er niet alleen voor staat. Durft hulp van anderen te vragen
 • Brengt de moed op angsten aan te kijken en te overwinnen, niet op wilskracht maar pure innerlijke kracht
 • Vindt je ware doelen, plant ze en bereikt ze vervolgens echt.
 • Vindt weer vertrouwen in jezelf, anderen en het leven.
 • Werkt aan de relatie met jezelf en anderen
 • Ervaart uit je hoofd te zakken, in verbinding met je hart en buikgevoel; je intuïtie te gaan leven
 • Leert technieken die ervoor zorgen dat je overtuigend overkomt en overwint weerstanden om te gaan staan
 • Leert moedig te zijn om je volledige en ware grootheid weer te leven.
 • Leert dingen waar te nemen die je nog nooit eerder hebt opgemerkt
 • Leert je eigen onbewuste strategieën kennen om patronen en blokkades te ontdekken om ze vervolgens positief te veranderen.
 • Leert meegaan met de stroom van het leven ipv er tegen in proberen te zwemmen
 • en meer…
IK SCHRIJF MIJ NU IN EN GA DE UITDAGING VOLLEDIG AAN!

We gaan offline Tijdens de trainingsdagen is er geen telefoon, geen internet, geen Social Media. Je aankomst op het eiland betekent simpelweg, tijd voor jezelf. Om jouw drijfkracht, je hart, je kern, je spil, je spirit terug te vinden.

Geen doorsnee trainingen

Ik ben niet van de standaard boekjes en trajecten, ik heb zelf in mijn leven te veel buiten de lijntjes gekleurd om nog in hokjes te passen. Het enige dat mij echt leidt is wat jij nodig hebt en die richting is mijn kompas. Ik wil dat jij je eigen stem gaat gebruiken. Gaat staan voor jezelf. Vanaf het begin van je leven heb je je al aangepast aan wat jij dacht dat anderen en het leven van je verwachtte. Ga nu het leven leiden dat jij verwacht en maak het waar. Ik ben er om je aan te moedigen.

Texel has no Comfortzone

Deze opleiding is ontstaan omdat ik wil coachen op alle onderdelen van het leven. Dit maakt dit jaar ook zo uniek. Nergens word je zo compleet gereset en uitgenodigd om jezelf opnieuw “uit te vinden”

Ik zal je uitdagen om over je grenzen te gaan. Buiten de bekende paden, want daar liggen de antwoorden.

Dat geldt voor fysieke uitdagingen, waarbij je mentaal, spiritueel, emotioneel ook je weerstanden en overwinningen beleeft. Zo zijn er op alle vlakken motiverende prikkels. Alles is met elkaar verbonden. Dat is een uitdaging, maar nodig om verder te kunnen groeien. Je grenzen verleggen, je angsten aankijken werkt door op alles in je leven. Deze overwinningen zijn levens veranderend.

Ben jij bereid de door jou gestelde grenzen te overschrijden en omarm je het proces van bewustzijn, groei en kracht? Dan zal angst jouw kracht zijn.

Geloof me, anders zou je dit niet eens lezen op dit moment.

Aan jou de keus…

Simpelweg zeggen dat je gaat werken aan jouw persoonlijke groei is niet voldoende. 95% van de mensen in deze wereld zegt dat ze dingen gaan doen… maar slechts 5% gaat ook daadwerkelijk over tot actie. 

Persoonlijke groei is een proces, Jij wordt je dus bewust van wat er zich afspeelt in je leven en kunt daardoor zelf bewust je eigen koers bepalen. Dit betekent ook dat je de verantwoordelijkheid neemt voor alles wat zich in jouw leven afspeelt. Je afscheid neemt van afhankelijkheid en dus ook van slachtofferschap.

Door naar alle kanten in jezelf te durven kijken, de moed op te brengen, je open te stellen en kwetsbaar te durven zijn, te vertrouwen op het proces daar is waar zelfontwikkeling begint.

Er is 1 ding wat vaststaat:  ik zet mij 100% in om je te ondersteunen vooruitgang te boeken op elk gebied van je leven, zodat je eropuit kunt gaan en het leven kunt leiden waarvan je altijd al hebt gedroomd. Of waarvan je niet eens wist dat het bestond.

Dus:

 • Niemand zegt dat het makkelijk wordt, want ik ga je uitdagen
 • Niemand geeft je garanties hoe het proces precies zal verlopen, daarin zal je je weerstanden ontmoeten
 • Niemand kan deze weg voor jou lopen en nog langer bepalen

Wil jij de vrijheid ervaren om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven in handen te nemen?  De persoon te zijn waarvan je weet dat je het kunt zijn?

Kom dan nu in actie

Wat ook jouw drijfveer is deze intensive zal je helpen de kloof te dichten tussen waar je bent en waar je wilt zijn.

BEGIN VANDAAG NOG MET HET VERANDEREN VAN JE LEVEN: Schrijf je nu in

Jouw Trainers:

Milo van Hardeveld

Zal vooral op het mentale & fysieke vlak met jullie aan de slag gaan. Naast NLP-Master is hij ook gecertificeerd vuurloop trainer, en Zelfverdediging- instructeur

 

Wat je van mij kan verwachten is helderheid, duidelijkheid, no-nonsense & terug naar de basis.

Ik werk vanuit mijn eigen differentiators;

Liefde, passie creativiteit

Maar we zijn niet je reisgids. Jij bepaalt je route zelf.

We kijken ernaar uit je in September te ontmoeten…

De opleidingsdagen zijn erg divers. We starten in de ochtend veelal met een meditatie om even rustig aan te komen, gevolgd door de uitleg van een stuk theorie. Daarna gaan jullie individueel of in subgroepen werken aan deze vaardigheid of techniek.

 

 • Blok 1: zaterdag 4 &  zondag 5 september 2021
 • Blok 2: zaterdag 16 &  zondag 17 oktober 2021
 • Blok 3 zaterdag 13 &  zondag 14 november 2021
 • Blok 4: zaterdag 11 &  zondag 12 december 2021
 • Blok 5: zaterdag 15 &  zondag 16 januari 2022
 • Blok 6: zaterdag 26 &  zondag 27 februari 2022
 • Blok 7: zaterdag 2 &  zondag 3 april 2022
 • Blok 8: zaterdag 14 &  zondag 15 mei 2022
 • Blok 9: zaterdag 25 &  zondag 26 juni 2022 *
 • Blok 10 & 11 : vrijdag 6 augustus t/m  maandag 9 augustus *
 • Blok 12: zaterdag 3 september:  diploma uitreiking!

* Er zijn 2 weekenden dat we met zijn allen blijven overnachten in Viking tenten, of je neemt je eigen tent mee. Dan is er na afloop de mogelijkheid om bij te kletsen bij het vuur of in onze gezellige bar. We koken samen op open vuur. EDe volgende dag ontbijten we samen rond het vuur en starten de dag met een frisse duik in de Waddenzee. (er zijn ook douches 😉

De overige weekenden kan je een hotel of B&B in de buurt huren, of bij voorkeur kunnen wij een groepsverblijf voor jullie reserveren. Dit overleggen we na het ontvangen van alle aanmeldingen.

We gaan ervan uit dat je alle dagen aanwezig bent. Uiteraard kun je onverhoopt een keer missen.

Helaas is het niet zomaar mogelijk om mee te doen met een andere livedag. Tijdens de livedagen kunnen wij maar een beperkt aantal mensen ontvangen. Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, laat dit ons op tijd weten. We zullen dan een buddy van je steungroep vragen om aantekeningen te maken en zullen de oefeningen live voor je opnemen op audio. En de bestanden naar je toe te sturen na afloop.

De Basistraining is een intensieve opleiding. Naast de 12 weekenden intensieve training zijn er maandelijkse steungroep-bijeenkomsten met collega deelnemers.

Steungroepen

Tussen de Trainingsdagen door werken jullie in steungroepen, waar je naast opdrachten elkaar nog beter kunt leren kennen en ondersteunen in jullie proces. De vorming van deze groepen vindt plaats in het eerste weekend en wordt volledig door jullie zelf bepaalt. Een mooi proces van eerlijk zijn en vertrouwen op jouw intuïtie. Zowel van jouwzelf als dat van de ander. Hier begint verbinding op dieper niveau.

Je levert eens per maand een verslag online in bij de trainers

Een lijst met aanbevolen literatuur is beschikbaar, maar niet verplicht om de opleiding succesvol te doorlopen. Eenvoudig gezegd ben je, naast de opleidingsdagen, zo’n 3 tot 4 uur per week bewust bezig met de opleidingsstof.

Er is een manier om je dromen te ontdekken en te verwezenlijken. Er is een manier om geluk te vinden. Er is een manier om de winnaar te ontdekken die je altijd bent geweest. Je staat op punt het vuur dat altijd in je is te ontsteken

Ik ben nu klaar voor verandering

Normaal gesproken betaal je binnen 30 dagen na inschrijving.

Wij willen echter iedereen de kans geven om mee te doen.

Naast deze totale betaling binnen 30 dagen zijn er daarom twee andere mogelijkheden:

1. Betaling in 4 termijnen. Er wordt geen rente in rekening gebracht. 25% van het totaalbedrag dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

2. Betaling in 10 termijnen, Er wordt geen rente in rekening gebracht. 10 % dient binnen 5 dagen na inschrijving te zijn betaald. Je betaalt éénmalig 45 euro aan administratiekosten.

De betalingen geschieden op voorhand van de weekenden.

Op het moment dat je alle opdrachten hebt afgerond, de livesessies op Texel hebt gevolgd en de steungroep-sessies hebt bijgewoond ontvang jij jouw certificaat zo snel mogelijk. Zodra jouw hoofdtrainer het definitieve akkoord geeft aan het afronden van de opleiding, maken wij het certificaat voor je klaar en zorgen wij dat je deze ontvangt.

Het uitreiken van het certificaat gebeurt in het laatste weekend van de opleiding en zal feestelijk worden gevierd!

Bel dan gerust met ons hoofdkantoor: 06-23030331 of stuur ons een email: info@swarteschaap.nl of rechtstreeks via het contactformulier: Contact

BEGIN VANDAAG NOG MET HET VERANDEREN VAN JE LEVEN: Schrijf je nu in