+31 (0)6 23030331

Om in contact te komen met de natuur heb je geen wifi nodig

inschrijven

APK dag

De batterij weer volledig opladen

APK–dag Texel voor een duurzame verbinding

Ieder team heeft 1 keer per jaar een dag een onderhoudsbeurt nodig om op te laden en los te laten. Hoe gaaf is het dan om echt even weg te zijn van de bewoonde wereld?

We halen jullie op in Den Helder met een boot voor een privé overtocht naar Texel over de Waddenzee. Eindelijk tijd voor goede gesprekken, reflectie, elkaars drijfveren, elkaar als mens te ontmoeten.

Tijdens deze dag is er tijd om objectief te kijken wat jij en je team achter willen laten en belangrijker nog mee willen nemen van deze dag. Waar staan jullie? Waar zouden jullie willen staan? Welke vraagstukken komen naar boven drijven?

Deze dag vindt plaats in het natuurgebied waar stilte nog te horen is. Onze ervaring vertelt dat dit een fantastische dag is om vraagstukken die spelen in je team aan te raken.

’t Swarte Schaap is er om te resetten Off site. Voor een duurzame verbinding. (Team)voeten in het zand, verhalen vertellen, verwaaide hoofden, NO- comfortzone,   samen & uniek, eiland proeven, talenten, vuurtje stoken, schaapje drijven, meewaaien, overstag gaan; avontuur aangaan.

Willen jullie graag dieper in het thema duiken; zie onze trainingen Bedrijven. Waarmee jullie de kans hebben plannen om te smeden tot concrete plannen bij ‘t kampvuur en blijven overnachten op het eiland!

inschrijven