+31 (0)6 23030331

Heal the Healer

inschrijven

Heal the Healer One Day Retreat 29 januari

WHO HEALS

THE HEALER?

Wij hebben ergens onbewust de oproep gehoord om de wereld te helpen lichter te worden, om mensen te ondersteunen gelukkiger te worden, pijnstukken te transformeren. Het maakt niet uit welke functie of wat je doet in het leven. Je cijfert jezelf vaak weg om er te zijn voor anderen.

En daar zit ook de valkuil voor jezelf.  Dat je een helper, redder wordt op wilskracht. Waarbij je volledig aan jezelf voorbij gaat en je prachtige doel (vaak uitgeput) voorbij schiet. Je kunt een ander niet ondersteunen als je niet eerst voor jezelf zorgt. Om weer in verbinding te staan met jezelf is echt zelfzorg jouw prioriteit. Zelfliefde.

Huidig ​​onderzoek wijst op een epidemie van stress en burn-out. Wanneer je maar doorgaat alles van jezelf weg te geven, raak je letterlijk uitgeput. 

Tijdens deze dag inspireer ik je om stil te staan, weer in contact met je eigen kracht en inspiratie. Het doorbreken van hardnekkige patronen en overtuigingen waar je bewust of onbewust last van hebt. Voor jouw persoonlijke vrijheid en geluk in jouw leven. 

Wat gaan we doen deze Dag:

 

🍀 Klankschalen Meditatie: om de trillingen je blokkades weer in balans te laten brengen

🍀 Bekrachtigende Healing Sessie: Om fysiek Trauma, Emotioneel Trauma, Beperkende Overtuigingen en trauma’s uit vorige levens op te lossen

🍀 Hartnet Techniek:  Om weer in contact te komen met jouw eigen hartewensen, verlangens, dromen en hoop

 

Deze workshop is bedoeld als een retraite om jezelf de aandacht te geven die je verdient. 

 

Zelfzorg om veerkracht op te bouwen om de genezer in onszelf te koesteren.

Vanuit mijn

Je bent Welkom!

Annemarie Swart🌞

 

 

 

inschrijven