+31 (0)6 23030331

inschrijven

Binnen 3 maanden terug naar je natuurlijk staat van zijn

In 3 maanden terug naar je natuurlijke staat van Zijn

Deze training is een van de meest intensieve en levensveranderende processen die ik bied. Het heeft een buitengewone reputatie en is bedoeld voor  mensen zoals jij die terug willen naar hun natuurlijke staat van zijn. Deze staat zie ik als je perfecte zelf waarin je vrij bent van oordeel en negativiteit.

✅⇒Switch in jouw Denken, Durven en doen en versterk jouw Innerlijke Leider Mindset waardoor jij jezelf een stevige boost geeft om sneller door te groeien, en uitdagingen te overwinnen.

✅⇒Wees de meester over je eigen leven, laat niemand anders langer bepalen wat goed voor je is.

✅⇒Maak opnieuw de connectie tussen je Hart, Hoofd en Buikbrein.

✅⇒Ontdek leven op een dieper en betekenisvoller niveau, laat depressie, angst, verslaving, ontevredenheid eenzaamheid of wat het ook is dat jou tegenhoudt achter je.

Verbinden & inspireren vanuit Liefde Passie Kracht en Creativiteit

Ik coach niet alleen dit werk… maar integreer de principes ervan in mijn eigen leven. Mijn passie is wat het mij gebracht heeft, het leven vanuit mijn natuurlijke staat, het wakker worden voor mijn eigen potentieel, en jou aan te moedigen hetzelfde te doen.

En geloof me dat ik vast zat in mijn leven. Ik zag geen uitweg meer, depressieve gevoelens, totaal geen eigenwaarde, geen doel, geen idee wat ik wilde in het leven. Dit leidde uiteindelijk tot een burn out waarbij ik na een val door een storing in mijn hersenen in het ziekenhuis belandde. Ik ben letterlijk onderuit gegaan door en voor het leven. Het was een angstige tijd én het was de totale reset van mijn leven. Vanuit dat ziekenhuisbed kwam het besef, wat ben ik in godsnaam aan het doen met mijn leven? Ik kroop uit een diep dal omhoog en leerde om voor mijzelf te kiezen. Ik weigerde verder te gaan in het schoolse systeem en besloot voor mijzelf te beginnen, en thuis te gaan studeren: coaching, psychologie; mezelf verder ontwikkelen. En toen kwam NLP (Neuro Linquistisch Programmeren) op mijn pad. Ik was de jongste deelnemer, 17 jaar oud, maar kwam erachter dat in de mind het niet uitmaakt hoe oud je bent. We hadden dezelfde levenslessen en verlangens. Ik ervaarde hoe ik mijzelf bewust werd van alles wat daarvoor totaal onbewust verliep in mijn leven. NLP is, simpel gezegd, niets meer en niets minder dan het bewust worden van je onderbewuste proces. Waarom deed ik de dingen op een bepaalde manier, waar kwamen die gedachten vandaan waarvan ik dacht dat ze heel gewoon waren. Hoe was ik zo ver bij mijn eigen natuurlijke staat vandaan geraakt en mijn leven compleet aan het verkloten?

Ik studeerde verder en werd de jongste NLP Master. Ging verschillende doelgroepen coachen en werken aan Zelfontwikkeling. Maar ik wilde meer, ik vond tijdens mijn studie in Rotterdam mijn sensei bij Kurodaiya en dit veranderde mijn totale blik op de wereld. Zelfverdedigingskunst Innovatief en revolutionair door toepassing van het biomechanisch proces van het menselijk lichaam. De kernwaarden:  Respect, Waarden en Normen, Discipline, Zelfvertrouwen, Non-agressief, De-escaleren, Gedragsverandering, Versterken van je eigen fysiek, mentaal en sociaal gesteldheid.

Daarnaast werd ik mBIT coach. Een unieke methode met de laatste inzichten vanuit neurowetenschappen. Een verbluffend simpele maar zeer effectieve methode om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid. Simpel gezegd: de balans herstellen tussen je Hoofd, Hart en Buik brein.

Inmiddels geef ik ook IJSkoude Trainingen© waar ik alles combineer, al mijn kennis in het totale proces. Niet alleen maar hoe? Maar waarom stap jij dat IJsbad in als metafoor voor alles wat jou tegenhoudt in jouw leven. In september zal ik volledig gekwalificeerd zijn als trainer om vuurloop sessies te begeleiden, het pijlbreken, rebar-buigen en de glasloop, waarbij ik zelf ervaren heb wat je kunt bereiken als je in balans bent, voelt en beleeft. Voorbij angsten, onzekerheden en beperkende overtuigingen

Het gave vind ik dat ik bij alles wat ik doe het wetenschappelijke combineer met oeroude wijsheden en daarnaast de innerlijke persoonlijke beleving. Ik breng deze werelden samen. Ik houd niet van de lange termijn oplossingen, ik ga liever gelijk naar de kern. Door deze combinatie kan ik alles in korte tijd helder maken. Het maakt mij daarom niet uit waar jij op dit moment staat in je leven. Of welke taal je spreekt. Vanuit deze basis verstaan we elkaar in ons diepste zijn.

Je bent Welkom. Ik kijk uit naar je komst

Milo van Hardeveld

Lees verder voor alle informatie op:

In 3 maanden terug naar je natuurlijke staat van zijn

inschrijven