+31 (0)6 23030331

Worden wie je werkelijk bent

inschrijven

(L)even zonder maskers

Thuiskomen bij jezelf

Het grootste en belangrijkste avontuur van ons leven is ontdekken wie we werkelijk zijn. 

Dit is eigenlijk heel vreemd, waarom worden we niet zomaar direct onszelf?

Wij worden allemaal geboren vanuit en in pure liefde. Maar door opvoeding, scholing, culturele invloeden , maatschappelijke overtuigingen, wandelen we bij onszelf en die pure vorm vandaan. We maken de keuze voor (schijn)veiligheid en ontwikkelen overlevingsmechanismen op manieren waarvan we ons nauwelijks bewust zijn. We gaan onszelf beschermen door de angst om gekwetst te worden, want dat doet pijn. Het bijzondere is dat door wat wij uitzenden, juist vaak de relaties, situaties op ons pad komen waar we ongelukkig van worden. We laten delen overheersen in onszelf die het stuur als het ware overnemen. De kwetsbare (kind) stukken en overige delen komen bijna niet meer aan het woord. De bekendste stem is die van onze innerlijke criticus.

Hoe pijnlijk te beseffen dat deze ontstaan om ons te beschermen tegen kritiek van buitenaf. Als je jezelf continue onderuithaalt als mens, hoeft een ander het niet meer te doen… Zou je deze verschrikkelijke pijn en afwijzing een ander toewensen? Waarom jezelf dan wel?

Zo zijn er meerdere overtuigingen die we ontwikkelen. Er is daaronder een pure jij, maar daaroverheen zit je opgebouwde jij.

Laag op laag met ervaringen tot op het heden. Het vraagt moed daarnaar te kijken, aandacht te geven en te ervaren welke pijn daaronder zit.

Het gekwetste deel als het ware laten spreken, en luisteren echt luisteren. 

Dat gaan we dit weekend in alle veiligheid doen

Wat wil jij?…

Ik wil mijn aandacht naar binnen richten en mijn levensverhaal  delen en ontdekken

☼Ik wil onderscheid maken tussen wat echt belangrijk is en niet

☼Ik wil beseffen waar mij echte behoeften liggen. Wat  ik echt wil 

☼Ik wil weten waarom ik delen in mijzelf verstoot

☼Ik wil de moed opbrengen in te zien welke weerstanden ik te overwinnen heb.

☼Ik wil mij Bewust worden van mijn (negatieve) overtuigingen 

☼Ik wil weer vol vertrouwen in het leven kunnen staan

☼Ik wil weten wat mij triggert, wat mij soms bang en onzeker maakt

☼Ik wil in alle veiligheid een masker afzetten en wil graag de pijn loslaten, ook al maakt het mij bang

☼Ik ben bereid de moed en het lef op te brengen om te leven vanuit mijn pure ik

Als je je natuurlijke gedrag kunt leven komt er zo veel ruimte. Jouw persoonlijke kracht erkennen, vraagt om moed om open en kwetsbaar te zijn voor je ervaringen.  Lagen die ons niet dienen in ons leven en niet weerspiegelen wie we werkelijk zijn. En de innerlijke kracht om te erkennen wie je wilt zijn. Wie je altijd al bent in wezen. Weer terug naar jezelf. 

Die energie in jou gaan uitzenden, zodat wat jou gelukkig maakt op je pad blijft komen. Op alle vlakken in je leven.

Wat mag je dit weekend verwachten?

☼ Beleven en ervaring van zelf-waardering  door middel van: ☼ gerichte individuele en groepsoefeningen ☼ begeleide meditaties ☼ Ademsessie ☼ vuurritueel  ☼ NLP technieken☼Dansworkshop☼ Energiepatronen ontdekken van onze mentale (gedachten), emotionele, fysieke en spirituele lichamen voor meer balans in je leven ☼samen vegetarisch koken ☼ levensverhalen delen 

Kortom: De tijd om in jezelf te investeren; je geluk, je zelfvertrouwen, je rust en je grootsheid in vrijheid en op jouw eigen unieke wijze

Tijdens dit weekend maak je een persoonlijke reis vanaf het punt waar jij nu staat.

Het maakt niet uit waar dat is, het is jouw startpunt. Of je nu al veel of nog niet aan en met jezelf gewerkt hebt. Samenzijn en ontmoetingen met gelijkgestemden die net als jij onderweg zijn.

inschrijven