+31 (0)6 23030331

Verbinding is wat er ontstaat als je offline gaat

inschrijven

#Ont-Zoomen

inzoomen op rust en ruimte

Uit diverse onderzoeken blijkt dat 75% van alle thuiswerkers aangeeft dat ze het meest hun collega’s missen en de informele kantoorpraatjes bij het koffiezetapparaat.

Per 1 juni mag het weer! Gedeeltelijk. Elkaar echt weer zien en ontmoeten als collega’s. Na alle zoomsessies en online overleggen en besprekingen, is het eindelijk weer een beetje mogelijk om elkaar face to face te treffen en te spreken.

Deze eendaagse workshop biedt een uitstekende gelegenheid om elkaar weer live en offline te zien. We schenken uiteraard aandacht aan het informele contact. Daarnaast gaan we uitgebreid in hoe je op een andere manier in deze tijd met elkaar kan samenwerken en het gevoel kan blijven (be)houden dat je een team bent als collega’s. De workshop vindt plaats in de weidse omgeving van Texel op onze mooie locatie en biedt een mix van samenwerkingsoefeningen, korte theatrale interventies en ontspanning in de directe omgeving. Op deze manier willen we de online afstanden tussen collega’s overbruggen en tools meegeven om dit in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Het eiland zetten we bewust in als tool, want wat is er mooier dan letterlijk met je beide voeten in het zand te staan.

Annemarie Swart en Dieuwke Helder geven samen teamtrainingen op Texel. Ons gezamenlijke uitgangspunt is om de natuur en theaterwerkvormen in te zetten om zelfinzicht en inzicht in ieders aandeel in een team te vergroten om op die manier de groepscohesie te verstevigen.

Voor wie?  Collega’s die in teamverband werken en de collegiale band willen verstevigen.

Door wie?  Annemarie Swart Ons verhaal &  Dieuwke Helder Helder Acteren

 

NB: We werken conform de richtlijnen van het RIVM.

 

inschrijven