+31 (0)6 23030331

Wil jij jezelf vinden...?

inschrijven

In ontwikkeling op Texel

Van ingewikkeld naar eenvoudig jezelf zijn..

In dit weekend ga jij opzoek naar de rode draad in jouw leven. De rode draad is een element dat telkens terugkeert, en dat alle gebeurtenissen binnen jouw verhaallijn met elkaar verbindt. Wat is jouw centrale thema? Waar grijp jij telkens op terug. Is dit jouw eigen draad of zijn mensen uit jouw omgeving hierin verwikkeld? Heb jij graag de touwtjes in handen? Wat houdt je tegen? Wat ondersteunt je? We gaan op zoek naar jouw eigen verhaal, waardoor je inzicht krijgt in je eigen gedrag.  Helderheid in wat voor jou ECHT van belang is in je leven. Als je dat gevoel herkent , dan kun je je beslissingen en keuzes daaruit laten ontstaan, je rode draad volgen.

We werken met:

We creëren een veilig samenzijn. We werken met groepen van maximaal 12 personen. Ruimte voor jou, met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen bagage. Maar ook met de nodige humor, (h)eerlijk eten, vuurtje stoken en genieten van Texel. Natuurlijk! binnen & buiten

Bij het deelnemen aan meerdere weekenden krijg je 10% korting. Dit geldt ook als je een vriend/vriendin aanmeldt! Vermeld het even bij het inschrijven.

Inclusief, 2 x ontbijt, 2 x diner, 2 x lunch, koffie/thee/water, heerlijke lekkernijen en natuurlijk 200% van onze aandacht.

Je kunt overnachten in een van de leuke hotelletjes in de buurt, we helpen je graag! (kosten van hotel voor eigen rekening)

Je bent van harte Welkom!

inschrijven