+31 (0)6 23030331

Je kunt niet doorgaan met geven als je leeg loopt. Je kunt niet met anderen delen als je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt. Je kunt geen vervuld leven leiden als je vast blijft zitten ...

inschrijven

2 daagse Healing Lichtwerk Retreat 23 & 24 september 2022

De 7 stappen naar transformatie IET®

Neem deze tijd voor jezelf op een reis naar binnen.  Verlaat de buitenwereld voor een paar dagen in de prachtige, rustige omgeving van het Eiland.

Maak opnieuw verbinding met wie je werkelijk bent

 

TRANSFORMATIE?

Transformatie om ruimte en vrijheid te creëren om JOUW leven te leiden. Transformatie betekent letterlijk verandering. Het is eigenlijk overgaan van de ene vorm in de andere. Iets kan pas transformeren in jou als het er mag zijn. Het aanvaarden van wat je kan veranderen geeft je de vrijheid om dit te doen.

Ik help je je eigen waarheid te ontdekken en te ontmoeten, zodat je kunt transformeren en stappen kunt zetten om een leven te leiden waar je van houdt. Je gaat zakken vanuit je hoofd en opent je hart om vanuit daar diepe genezing en transformatie mogelijk te maken.

Alles wat je nodig hebt in het proces van persoonlijke transformatie bevindt zich al in jou.

In deze Retreat maak je weer contact met die kennis in jezelf.  In dit prachtige proces van vertrouwen, onschuld, spirituele trots, vergeving, onvoorwaardelijke liefde, zachte moeiteloze kracht en uiteindelijk het harmonieus zetten van stappen.

We gaan offline. Tijdens de trainingsdagen is er geen telefoon, geen internet, geen Social Media. Je aankomst op het eiland betekent simpelweg, tijd voor jezelf. Om jouw drijfkracht, je hart, je kern, je spil, je spirit terug te vinden.

 

WAT GAAN WE DOEN?

 

✅Krachtig Energiewerk

✅We zetten prachtige stappen naar Transformatie in deze Retreat

✅Deze Stappen naar Transformatie zullen je helpen jouw ondersteunen jouw trauma te genezen zonder het drama of de pijn opnieuw te hoeven beleven. (Integrated Energy Therapy) 

✅Opruimen van zich steeds herhalende patronen en bijbehorende pijnen

✅Bekrachtiging van je hart: leef je leven vanuit jouw essentie

✅Klankschaalconcert; door de trilling die als het ware door je complete energie heen vloeit, kom je helemaal tot rust, worden blokkades, zowel lichamelijk als emotioneel, opgeheven, en zul je ervaren dat je spiritueel bewuster raakt.

✅Gerichte individuele en groepsoefeningen

✅In de natuur zijn, de locatie bevindt zich in een beschermd natuurgebied vlakbij de Waddenzee

✅Geleide Meditaties, door meditatie ga je een verhouding aan met pijnlijke gevoelens, je gedachten, je geloof, je aangeleerde behoefte en daardoor kan er afstand ontstaan. Je wordt een toeschouwer, je word je gewaar. En kan daardoor in alle rust helderheid scheppen

 

STEL JE VOOR…

 

2 dagen doorbrengen op het prachtige eiland Texel, ondergedompeld in het koesteren, opnieuw verbinden en aanvullen van jezelf … Geen afleiding, nergens anders te zijn, niets dat ‘hoeft’ te worden gedaan ….. meditatie , workshops en aandachtige gesprekken, plus voldoende tijd voor zelfreflectie en avontuur, zullen je geest vernieuwen en inspireren. Je reis van persoonlijke transformatie kan beginnen. Dit is JOU tijd…..

 

  • Je hebt tijdens deze 2 dagen oefeningen en ervaring opgedaan om toe te passen in je dagelijkse leven
  • Je leert en ervaart hoe je jezelf kan dragen wanneer je het even moeilijk hebt, waardoor het leven minder pijnlijk is en jij weer kracht en vertrouwen put vanuit deze helende ervaringen tijdens deze 2 dagen
  • Deze intensieve retreat is een mooie kennismaking met Je Zelf ook een prachtige inleiding tot de opleiding tot Lichtwerker en Healer

 

Annemarie Swart  “t Swarte Schaap” Kracht en Kennis – Vuur en Passie. Spiritueel mentor met beide benen op de grond IET® Master Instructor, Lichtwerk Coach, Belbin & Lencioni Trainer, Polariteitstherapeut, en ervaren retreat leider.

“Ik begeleid je bij het herinneren van jezelf, je vuur, je kracht, je passie en potentieel om meer vreugde, vervulling en liefde te creëren. Ik geloof dat alles al in potentie in jouw aanwezig is. Het enige dat ik doe is je ondersteunen & aanmoedigen  je dit alles te herinneren. Ik wil geluk verspreiden door een vonk aan te steken Om het vuur verder te verspreiden over de aarde ……….. Voor jouw eigen innerlijke beleving, jouw unieke reis.

 Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en contact met je te maken. “

 

inschrijven