+31 (0)6 23030331

Je kunt niet doorgaan met geven als je leeg loopt. Je kunt niet met anderen delen als je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt. Je kunt geen vervuld leven leiden als je vast blijft zitten ...

inschrijven

Cursus Spiritualiteit & Engelen Healing 3-Daagse

De 7 stappen naar transformatie IET®

✅ Voel je diep van binnen dat je het anders kan en ben je écht toe aan verandering in je leven?

Lijkt het alsof je alles hebt geprobeerd om je beter te voelen?

Wil je verdriet, stress, pijn en destructieve gewoonten loslaten?

Wil je zelfbeperkende patronen en relaties verschuiven die je niet meer dienen?

✅Ben je ervan overtuigd dat je voorbestemd bent voor meer in het leven?

✅Voel jij je soms eenzaam en ongelukkig van binnen?

✅Trek jij je spiritualiteit in twijfel of zou je die juist willen verdiepen?

llll➤Dan is deze 3-daagse Healing, Groei en Transformatie retraite iets voor jou!

Maak opnieuw verbinding met wie je werkelijk bent

Word onderdeel van een intieme, ondersteunende groep zorgzame, hartgerichte mensen die, net als jij, verlangen naar belangrijke verschuivingen in hun leven.

ROLLERCOASTER

Het is de trend van nu. het maximale uit het leven halen, uit jezelf, het jagen naar iets beters, iets groters. Ik ben nog niet goed genoeg zoals ik ben, eerst moet ik nog iets veranderen aan mijzelf, in mijn leven. We zoeken dit helaas veelal buiten onszelf en vragen en verwachten zo veel van onszelf als mens. We zetten het perfecte leven af tegen wat we bij een ander hebben gezien, of wat onze ouders verwachten of je omgeving en wat te denken van deze maatschappij?

Wat nou als ik je zeg dat alles wat je zoekt altijd al in jou aanwezig is? Dat er niet iets bestaat als beter, hoger, verder. Dat jijzelf de sleutel hebt tot je innerlijk geluk.

Jouw levensopdracht vinden, of je hoogste potentieel, jouw hartenwens, zielsmissie etc. De zoektocht die jij diep van binnen voelt, is ontstaan op het moment dat jij om wat voor reden dan ook bij je Zelf bent weggewandeld. To fit in, laten we de essentie van onszelf achter. Je bent op zoek naar dat wat je in wezen al bent. Alleen zit er ervaring en pijn op. Angst.

In al mijn retreats heb ik mogen ervaren dat er in ieders leven een moment komt dat de pijn te groot wordt. Dat er een punt komt dat mensen beslissen: NU ga ik iets veranderen. Dat de noodzaak zich ontvouwt, op zoek te gaan, ook al heb je misschien geen idee waarnaar.

 

TRANSFORMATIE?

Omdat we met onze angsten leven totdat we ze gewaar worden en transformeren, worden de angsten die we niet onder ogen zien uiteindelijk onze grenzen. De basis is om je angsten te transformeren en ruimte en vrijheid te creëren om JOUW leven te leiden. Transformatie betekent letterlijk verandering. In spirituele zin heeft transformatie een diepere betekenis, een fundamentele verandering van denkprocessen of zelfs van bewustzijn. Het is eigenlijk overgaan van de ene vorm in de andere. Iets kan pas transformeren in jou als het er mag zijn. Het aanvaarden van wat je kan veranderen geeft je de vrijheid om dit te doen.

Ik help je je eigen waarheid te ontdekken en te ontmoeten, zodat je kunt transformeren en stappen kunt zetten om een leven te leiden waar je van houdt. Je gaat zakken vanuit je hoofd en opent je hart om vanuit daar diepe genezing en transformatie mogelijk te maken.

Alles wat je nodig hebt in het proces van persoonlijke transformatie bevindt zich al in jou.

In deze retreat maak je weer contact met die kennis in jezelf. En met de engelen om je heen, die je begeleiden in dit prachtige proces van vertrouwen, onschuld, spirituele trots, vergeving, onvoorwaardelijke liefde, zachte moeiteloze kracht en uiteindelijk het harmonieus zetten van stappen.

“Als je je overgeeft aan wat is en zo helemaal aanwezig wordt, verliest het verleden al zijn macht. Dan gaat het rijk van Zijn open, dat door het verstand verduisterd was. Opeens komt er een grote stilte in je op, een onpeilbaar gevoel van vrede. En in die vrede is grote vreugde. En in die vreugde is liefde. En helemaal in de binnenste kern is het heilige, het onmeetbare, Dat waarvoor geen naam is.”

Dus wees voorbereid op een ervaring van vreugde, energetische groei en persoonlijke transformatie.

 

WAT GAAN WE DOEN?

 

 • Krachtig Energiewerk met de helende engelen van het energieveld
 • We zetten 7 prachtige stappen naar Transformatie in deze Retreat
 • Deze IET® Stappen naar Transformatie zullen je helpen jouw ondersteunen jouw trauma te genezen zonder het drama of de pijn opnieuw te hoeven beleven. (Integrated Energy Therapy) 
 • Je hoeft niet ingewijd te zijn in IET om mee te kunnen doen aan deze prachtige Retreat
 • Tijdens deze stappen zal ik mijn engelenenergie-verbinding met je delen, en je leren om je eigen energetische verbinding tot stand te brengen met de energie van negen Helende Engelen. 
 • Je leert oude heilige geometrie te gebruiken, gecombineerd met speciale technieken  
 • Je leert hand-mudra’s waarmee je ze op elk moment onmiddellijk opnieuw kunt activeren. 
 • Ontdek je innerlijke kracht in een Krijgerskunde Dans-Workshop: Woorden kunnen je breken. Woorden kunnen je maken. Ervaar de invloed van taal op het lichaam in een sprankelende workshop waar de innerlijke krijger, in staat is “twijfel” te transformeren in “veerkracht”, ontdek de kracht van JA!
 • Klankschaalconcert; door de trilling die als het ware door je complete energie heen vloeit, kom je helemaal tot rust, worden blokkades, zowel lichamelijk als emotioneel, opgeheven, en zul je ervaren dat je spiritueel bewuster raakt.
 • Gerichte individuele en groepsoefeningen
 • In de natuur zijn, de locatie bevindt zich in een beschermd natuurgebied vlakbij de Waddenzee
 • Geleide Meditaties, door meditatie ga je een verhouding aan met pijnlijke gevoelens, je gedachten, je geloof, je aangeleerde behoefte en daardoor kan er afstand ontstaan. Je wordt een toeschouwer, je word je gewaar. En kan daardoor in alle rust helderheid scheppen

 

 • Je hebt tijdens deze 4 dagen oefeningen en ervaring opgedaan om toe te passen in je dagelijkse leven
 • Je leert en ervaart hoe je jezelf kan dragen wanneer je het even moeilijk hebt, waardoor het leven minder pijnlijk is en jij weer kracht en vertrouwen put vanuit deze helende ervaringen tijdens deze 4 dagen
 • Na afloop krijg  je privétoegang tot de eigen Facebook-community van je groep, waar je voortdurende ondersteuning, aanmoediging, zelfontdekking en liefde kunt ontvangen (en geven) van degenen in je retreat
 • Deze intensieve retreat is een mooie kennismaking met Je Zelf en de engelen en de prachtige inleiding tot de opleiding tot Lichtwerker en Healer waarin we nog 7 stappen hoger gaan!

DE 7 STAPPEN IN HET KORT:

Stap 1: Aanleren en ankeren van een persoonlijke verbinding met de Engelen en de verschillende IET- engelen leren kennen.

Stap 2: Activatie van het 12-strengen DNA waardoor je zieledoel en je gaven duidelijker worden.

Stap 3: Opruimen van oud karma ,zich steeds herhalende patronen en bijbehorende pijnen worden opgeklaard.

Stap 4: Vergevingsproces: boosheid en wrok transformeren naar vergeving. Een waar bevrijdingsproces voor het hart zodat er meer liefde kan stromen.

Stap 5: Bekrachtiging van je hart: leef je essentie en je gaat vanzelf over tot dienstbaarheid.

Stap 6: Reizen naar en bekrachtigen van je verdere levensloop ,met behulp van de engelen brengen we de kracht van een succesvol toekomstig leven naar dit leven en bevorderen zo onze evolutie.

Stap 7: Koorden van afhankelijkheid doorknippen & vrijheid bereiken : energie van anderen geven we terug en waar wij onze kracht weggaven, halen we deze terug naar onszelf.

 

STEL JE VOOR…

3 dagen doorbrengen op het prachtige eiland Texel, ondergedompeld in het koesteren, opnieuw verbinden en aanvullen van jezelf … Geen afleiding, nergens anders te zijn, niets dat ‘hoeft’ te worden gedaan ….. meditatie , workshops en aandachtige gesprekken, plus voldoende tijd voor zelfreflectie en avontuur, zullen je geest vernieuwen en inspireren. Je reis van persoonlijke transformatie kan beginnen. Dit is JOU tijd…..

officieel IET® Certificaat waarmee je door kunt stromen naar de Opleiding tot lichtwerker en healer

Indien je ervoor kiest om door te stromen, geldt de helft van deze cursus  als korting op de opleiding!

Gefaciliteerd door Annemarie Swart, IET® Master Instructor, Lichtwerk Coach, Polariteitstherapeut, en ervaren retreat leider.

Neem deze tijd voor jezelf op een reis naar binnen.  Verlaat de buitenwereld voor een paar dagen in de prachtige, Rustige omgeving van het eiland.

“Ik begeleid je bij het ontdekken, ontvouwen en koesteren van je passie en potentieel om meer vreugde, vervulling en een gevoel van persoonlijk meesterschap te creëren. Mijn passies zijn mensen, persoonlijke ontwikkeling, en de natuur. Ik geloof dat alles al in potentie in jouw aanwezig is. Het enige dat ik doe is je ondersteunen & aanmoedigen als je je eigen waarheid (terug) vindt! Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en contact met je te maken. “

Lees hier mijn nieuwste blog over wat is een Lichtwerker?

 

 

inschrijven