+31 (0)6 23030331

Het heeft geen zin een Hei-dag te boeken om vervolgens met je team in ‘t hutje te blijven zitten

inschrijven

Off site training

We gaan Off Site…

Het heeft geen zin een Hei-dag te boeken om vervolgens met je team in ‘t hutje te blijven zitten

De mobieltjes gaan uit, de laptops blijven thuis, de verbinding is even verbroken.

De tijd van vergaderen in zaaltjes met kannen koffie en koekjes is voorbij: geen standaard training uit een boekje, we gaan brainstormen op boomstammen, ideeën jutten, team-issues wadlopen, presentaties geven bij ’t kampvuur .. online in de natuur!

Doel:

Doen:

Het thema van deze training is in verbinding met elkaar staan. Laat los waar je aan vast zit en stap in de “echte” wereld. Jullie gaan persoonlijk & met elkaar op zoek naar de Werkvragen. Wat is echt belangrijk? Welke vraagstukken leven? Waar gaan we normaal aan voorbij? We gaan de dingen benoemen zoals ze zijn. Dus geen ingewikkelde training, we gaan liever tot de kern. Wat wordt er gezegd en wat wordt er bedoeld? Niks om je achter te verschuilen, alleen maar Helderheid. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

Het vergt moed om met je team in een geheel nieuwe omgeving een dergelijke training te volgen en deze prestatie samen neer te zetten. Dat kan alleen door op expeditie te gaan en niet weten waar het schip zal stranden.. Het is tijd om elkaar echt te leren kennen..

Dus trek je wandelschoenen aan, we gaan op avontuur!

inschrijven