+31 (0)6 23030331

inschrijven

In vertrouwen op Texel

Een reis door jouw leven..

Wat betekent dat voor jou? Ver- of dichterbij? Hoe werd jouw vertrouwen geschaad? Wat is trouw? Wat voedt zelf-vertrouwen? Heeft jouw zelfvertrouwen te maken met de erkenning door anderen? Hoe tastbaar moet die erkenning dan zijn? Tast twijfel zelfvertrouwen aan? Heeft vertrouwen altijd met liefde te maken? Hoe kan je je vertrouwen verliezen in wantrouwen, zo- ver- te- rouwen.. Hoe sta jij vol eigen vertrouwen in het leven, hoe trouw ben jij?

Dit weekend gaan we op reis doorjouw leven, is er tijd te delen en te helen , voor beter stilstaan bij je keuzes, behoeftes, je beslissingen, je eigen verantwoordelijkheid. Je leven in eigen hand. Misschien achterlaten wat ooit vertrouwd voelde. Verder gaan en vertrouwen op jezelf. Leren accepteren dat sommige situaties niet meer passend zijn. Durven kiezen wat voor jou als de juiste weg voelt. Ook al weet je niet wat het gaat brengen en zal er misschien een leegte ontstaan. Een leegte die jij zelf mag vullen. Waar het om liefde en vertrouwen gaat.

Wij nodigen jou uit dit weekend te ervaren:

We creëren een veilig samenzijn. We werken met groepen van maximaal 12 personen. Ruimte voor jou, met gelijkgestemden, ieder met zijn eigen bagage. Maar ook met de nodige humor, (h)eerlijk eten, vuurtje stoken en genieten van Texel. Natuurlijk! binnen & buiten

Bij het deelnemen aan meerdere weekenden krijg je 10% korting. Dit geldt ook als je een vriend/vriendin aanmeldt! Vermeld het even bij het inschrijven.

Inclusief, vervoer op Texel,  inclusief ontbijt, 2 x diner, 2 x lunch, koffie/thee/water, heerlijke koekjes, toeristenbelasting en natuurlijk 200% van onze aandacht. Er zijn leuke hotelletjes in de buurt, we helpen je graag!

Je bent van harte Welkom!

inschrijven