+31 (0)6 23030331

Een kans om te resetten en te upgraden naar diepere vreugde en vervulling.

Vind je innerlijke vrouwelijke kracht

Hallo mooie wijze vrouw.

Wil jij jouw vrouwelijke Kracht activeren, in kwetsbaarheid, openheid, zachtheid, vreugde en vrijheid

 

Ben jij klaar voor een bijzondere ontmoeting met andere vrouwen. Jezelf en elkaar ontmoeten in eigen stukken, vrij van alle maskers. Door  je diepste wensen en verlangens te delen. Gaan staan in jouw eigen vrouwelijkheid, kracht, kwetsbaarheid, eigenwijsheid.

Dan ben je hier op de juiste plek…

Ik nodig je uit om voor jezelf te komen en te gaan staan in je waarheid, je passies, liefde.

Je bent niet alleen. In kwetsbaarheid verwijderen we de lagen van conditionering, wantrouwen, angst, twijfel, pijn, boosheid, schaamte, schuld en beperkingen. En het maar door gaan op reserves en wilskracht.

♀Dit is jouw kans om opnieuw contact met jezelf te maken – Door de steun van andere vrouwen en je eigen individuele spirituele reis. 

Deze week  kom je thuis om naar je dromen te luisteren en je te laten leiden door je innerlijke kompas.

Er zijn verschillende workshops, oefeningen die we deze week gaan doen. Waaronder: The Rite of the Womb (ritueel volgens sjamanistische traditie)

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een trauma opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Zodat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

Dit heeft mij (Annemarie) persoonlijk een hele mooie herinnering gegeven en heeft mij ook meer zelfliefde en rust gebracht, het vinden, voelen van mijn eigen essentie. Met heling voor de vrouwenlijn achter me. Het is vanuit mijn ervaring dat ik dit met liefde als Womb Keeper aan jullie wil doorgeven, schenken.

En 19 augustus is het volle maan!

Dit gaan we vieren in de avond met een prachtig Maan Ritueel. De maan, mooi en mysterieus, een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon de mannelijke kracht is. De Maan is de moeder, staat symbool voor vruchtbaarheid.

  • In deze periode vindt vaak een eerste oogst in de natuur plaats. Rond deze tijd kunnen bijvoorbeeld vaak granen worden geoogst; vandaar dat deze volle maan ook wel Graanmaan wordt genoemd.
  • Vanavond gaan we stil staan bij jouw oogst; hoe is het met de realisatie van jouw dromen, wat wil je verder? Wees dankbaar voor al wat is.

Een kans om te resetten en te upgraden naar diepere vreugde en vervulling. Diepe verbinding met wie je werkelijk bent.

Ja! Dit wil ik!

♀ Je oude problemen en trauma’s kunt ontdekken en genezen, huidige problemen en uitdagingen het hoofd kunt bieden, en een verbinding met andere positieve vrouwen, de rust van de natuur, de schoonheid van de Morvan, een beschermd natuurpark in Frankrijk, die je zal helpen je innerlijke wezen, je innerlijke ware zelf te centreren.
♀In de onuitputtelijke bron van de oerkracht van de vrouw je door middel van oeroude rituelen je oorsprong weer terug vindt
♀Je ontdekt hoe je je leven kunt manifesteren, versterken en helen
♀Je jezelf zachtjes laat leiden langs een pad van zelfontdekking, vergeving en genezing
♀Je je geest tot rust brengt door meditatie, stiltewandeling, healing, klankschalen en zelfreflectie, in verbinding met je hart en intuïtie

 

Daarnaast gaan we ook nog vele andere mooie ervaringen opdoen en delen.

Ik werk volgens het universele principe dat liefde is, dat we met elkaar verbonden zijn en dat we allemaal onze eigen antwoorden van binnen hebben. Ik bied je een veilige en gastvrije plek waar je geliefd en geaccepteerd wordt zoals je bent.

Ik geloof dat Alles wat je nodig hebt al in jouw aanwezig is.  Ik herinner je slechts hoe je de magie in jezelf kunt gebruiken.

 

 

Vreugde begint het moment dat jij besluit jezelf te zijn.. Liefs Annemarie

Reserveer Nu jouw plek!