+31 (0)6 23030331

HET IS TIJD OM JE WIJSHEID, KRACHT EN GAVEN TE LEVEN!

inschrijven

Vrouwen Retraite Texel 12 & 13 Augustus = VOL

Er is iets ongelooflijk krachtigs en genezends wanneer vrouwen samenkomen ...

Hallo mooie wijze vrouw.

Deze retraite is Volgeboekt, kijk voor andere event op de Agenda!

Jouw vrouwelijke Kracht activeren, in kwetsbaarheid, openheid, zachtheid, vreugde en vrijheid

Ben jij klaar voor een bijzondere ontmoeting met andere vrouwen. Jezelf en elkaar ontmoeten in eigen stukken, vrij van alle maskers. Door  je diepste wensen en verlangens te delen. Gaan staan in jouw eigen vrouwelijkheid, kracht, kwetsbaarheid, eigenwijsheid.

Ik herinner je slechts hoe je de magie in jezelf kunt gebruiken.   Ik nodig je uit om voor jezelf te komen en te gaan staan in je waarheid, je passies, liefde.

Je bent niet alleen. In kwetsbaarheid verwijderen we de lagen van conditionering, wantrouwen, angst, twijfel, pijn, boosheid, schaamte, schuld en beperkingen. En het maar door gaan op reserves en wilskracht.

♀Dit is jouw kans om opnieuw contact met jezelf te maken – Door de steun van andere zorgzame vrouwen en je eigen individuele spirituele reis. 

Dit weekend  kom je thuis om naar je dromen te luisteren en je te laten leiden door je innerlijke kompas.

Er zijn verschillende workshops, oefeningen die we gaan doen dit weekend. Waaronder: The Rite of the Womb (ritueel volgens sjamanistische traditie)

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een trauma opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Zodat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

Dit heeft mij (Annemarie) persoonlijk een hele mooie herinnering gegeven en heeft mij ook meer zelfliefde en rust gebracht, het vinden, voelen van mijn eigen essentie. Met heling voor de vrouwenlijn achter me. Het is vanuit mijn ervaring dat ik dit met liefde als Womb Keeper aan jullie wil doorgeven, schenken.

En 12 augustus is het volle maan!

Dit gaan we vieren in de avond met een prachtig Maan Ritueel. De maan, mooi en mysterieus, een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon de mannelijke kracht is. De Maan is de moeder, staat symbool voor vruchtbaarheid.

Een kans om te resetten en te upgraden naar diepere vreugde en vervulling. Diepe verbinding met wie je werkelijk bent. 

♀ Je oude problemen en trauma’s kunt ontdekken en genezen, huidige problemen en uitdagingen het hoofd kunt bieden, en een verbinding met andere positieve vrouwen, de rust van de natuur, de schoonheid van Texel die je zal helpen je innerlijke wezen, je innerlijke ware zelf te centreren.
♀In de onuitputtelijke bron van de oerkracht van de vrouw je door middel van oeroude rituelen je oorsprong weer terug vindt
♀Je ontdekt hoe je je leven kunt manifesteren, versterken en helen
♀Je jezelf zachtjes laat leiden langs een pad van zelfontdekking, vergeving en genezing
♀Je je geest tot rust brengt door meditatie en zelfreflectie, in verbinding met je hart en intuïtie

Daarnaast gaan we ook nog vele andere mooie ervaringen opdoen en delen. Ik werk volgens het universele principe dat liefde is, dat we met elkaar verbonden zijn en dat we allemaal onze eigen antwoorden van binnen hebben. Ik bied je een veilige en gastvrije plek waar je geliefd en geaccepteerd wordt zoals je bent.

Reserveer nu jouw plek!

Als je nog vragen en/of wensen hebt stuur me even een berichtje!
Tot snel! Annemarie Swart

inschrijven