+31 (0)6 23030331

Vergaderen op Texel

Brainstormen op boomstammen

Jullie vergaderen in een verbouwde boerenschuur met eindeloos uitzicht over het Texelse land, de plek voor creatieve inspiratie.

Bij de vergaderlocatie op Texel is een vuurplaats waar je kunt brainstormen op boomstammen rond het vuur. Bij koud weer wordt binnen de gezellige houtkachel opgestookt.

Op het land rondom de boerderij kunt u wandelen om tijdens een intensieve brainstorm of vergadering uit te waaien en nieuwe ideeën op te doen. Wij verzorgen uw complete verblijf, nemen u alles uit handen; van het vervoer op Texel, tot de overnachting en het diner. En uw vergaderbreaks! Neem een kijkje op onze andere site http://www.texeltrips.nl voor unieke bedrijfsuitjes, activiteiten, workshops en teambuilding op Texel!

Tarieven vergaderen op Texel

Trainingen op Texel

Wij verzorgen ook wekelijks trainingen op deze bijzondere locatie: kijk voor meer informatie op trainingen voor bedrijven en individuele trainingen.

Bijzondere overtocht naar Texel?

De vergadering op Texel al op zee beginnen? Stap dan aan boord van jullie priveboot om de overtocht van Den Helder naar Texel te maken. Alleen maar stilte en vergezichten en ontmoeting met een zeehond. Aan boord staat de koffie klaar en is er tijd om helemaal off site te gaan.

Willen jullie graag het brainstormen een boost geven en met veel energie aan deze vergaderbijeenkomst op Texel beginnen? Dan brengen we jullie met een Rib Boot, met 80 km per uur over de Waddenzee. De adrenaline kick off voor een geslaagde meeting!

Kijk voor meer info op onze andere site:

http://www.texeltrips.nl/activiteiten/actief-op-texel/ribvaren-over-de-waddenzee/