+31 (0)6 23030331

Opleiding Healing IET® Basiscursus

Integrated Energy Therapy®

JA! Dit wil ik

Word een healer door jezelf te helen

 

Integrated Energy Therapy®

 • Ben je klaar om je innerlijke kanalen te openen ?
 • Ben je op zoek naar een manier om meer balans in je leven te creëren?
 • Wil jij in je eigen Kracht staan en de beperkingen die jij jezelf oplegt opruimen?
 • Verlang jij naar vrijheid?
 • Wil jij meer inzicht in je Ziele-doelen hoe je dromen werkelijkheid laten worden?
 • Oordelen over jezelf en andere loslaten?
 • Moeiteloosheid en flow leren ervaren?
 • Wil je leren hoe je op een professionele manier deze technieken kunt toepassen in je werk?
 • In een veilige en beschermende omgeving?

Verdiep je dan tijdens deze opleiding in de wereld van heling en ontwikkel een diep niveau van vertrouwen in je eigen intuïtie.

We maken allemaal dingen mee in ons leven die we op dat moment niet kunnen verwerken, omdat het te veel is. Vaak zijn we ons hier niet eens meer bewust van, maar ons lichaam reageert met pijnklachten, of onze emoties gaan met ons aan de loop, of je gedachten stoppen maar niet. Het kan van alles zijn wat we niet verwerkt hebben: operaties, fysieke trauma’s, ziektes, emotionele problemen, stress, (irreeële) angsten, beperkende gedachten, gevoelens die je onderdrukt en ook karma. Er ontstaat dan een energiestilstand. Dit worden energieblokkades genoemd. Vanaf  onze geboorte leren we niet om deze ervaringen te verwerken. Het slaat zich op in ons celgeheugen en triggert contstant onze gemoedstoestand.

Doordat sommige ervaringen niet verwerkt zijn laten deze blokkades in onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor zo’n zelfde ervaring.

Wat is geïntegreerde energetische therapie?

Integrated Energy Therapy (IET) is een systeem van natuurlijke genezing dat de energie van het hart gebruikt om blokkades in het energieveld van het lichaam op te ruimen. IET is gebaseerd op het principe dat alle levende wezens met elkaar verbonden zijn door een onzichtbare energiekracht, en dat deze kracht kan worden gebruikt om te helen. IET-beoefenaars gebruiken een lichte aanraking om deze blokkades op te heffen.

De drie niveaus waarmee behandeld wordt hebben elk hun specifieke doel en samen bieden ze de mogelijkheid om een groot scala aan klachten te verhelpen. In deze basis opleiding starten we met het 1e Niveau: Fysiek, je lichaam en Emotioneel, dus alle onderdrukte emoties.

Laat het licht in jezelf schijnen voor iedereen

IET® Bassniveau

De basiscursus biedt je alles wat je nodig hebt om een krachtige geïntegreerde energietherapie  IET® sessie voor jezelf of voor een andere persoon te doen(persoonlijk of afwezig).

Begin of breid je zelfhelende reis uit, leer een kanaal te worden door energiebeoefening tijdens deze basisopleiding. Ontvang Bekrachtiging om jezelf te helen, fysiek en emotioneel met de Engelen van het helende Energieveld, van de Violette straal. Alles begingt bij zelfzorg. Waneer jij jezelf heelt en in je kracht en je licht gaat staan, dan kan jouw heling doorstalen op anderen.

Je leert over de negen cellulaire geheugengebieden waar we onbewust “problemen in onze weefsels” kunnen opslaan die ons leven negatief kunnen beïnvloeden. Wat nog belangrijker is, je leert eenvoudige maar krachtige technieken om de problemen uit je weefsels (en uit de weefsels van anderen) te halen. Het wissen van cellulair geheugen wordt snel en eenvoudig gemaakt door middel van negen geïntegreerde energietherapie® integratiepunten waarmee je de negen cellulaire geheugengebieden kunt activeren, integreren en wissen.

Speciale Bekrachtigende Imprints: In Integrated Energy Therapy® is het opruimen van Energieblokkades slechts de helft van de taak. Nadat energieblokkades zijn gewist, leer je energie te kanaliseren om een Bekrachtigende-Positieve afdruk te vormen die het cellulaire geheugen vult met het tegenovergestelde van wat je hebt gewist.

Basis afstemming: 

Je ontvangt van mij een speciale Basic Level “Energie Inwijding” die jouw  energieveld permanent zal openen voor de kracht van Integrated Energy Therapy® Basis Niveau. Onze Basic Level inwijding breidt uit, realigneert en herstructureert het 1e paar (fysiek) en 2e paar (emotioneel) van je 12-Strengs DNA. Eenmaal afgestemd op de Basic Level IET Straal, heb je de mogelijkheid om het cellulaire geheugen van fysieke en emotionele blokkades op te ruimen via je handen. 

Je leert het krachtige “Heart link®” proces. Deze “hartverbinding” is op zichzelf van onschatbare waarde, maar wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de toegang tot het energiesysteem, wordt het extreem krachtig en effectief.

Je leert het 5 Minuten Empowerment Proces en geeft en ontvangt een volledige Basic IET sessie. 

Vooropleiding: Dit is onze instap-opleiding tot gecertificeerd Integrated Energy Therapapeut®

De opleiding is voor iedereen toegankelijk die open staat om aan zichzelf te werken. De stof wordt  na de inwijding heel makkelijk opgenomen. Deze dagen wordt theorie afgewisseld met veel praktijkoefeningen.

Integrated Energy Therapy stelt geen diagnose, en is niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. Als IET-behandelaar leggen we de energiestroom uit aan de klant, behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we onze klanten in het zelfhelend proces. Onze klanten zijn de helers, en wij zijn de assistent, degene die dit proces faciliteert door de verbinding met de engelen en lichwezens te maken en de energie door ons naar hen te laten stromen.

Je bent eigenlijk een spiritueel doorgeef luik. Dit maakt dat een IET sessie ook een ego-vrije ervaring is voor de behandelaar. Je persoonlijke mening over de persoon, de klacht en situatie blijven volledig buiten beschouwing zodat de goddelijke energie het werk kan doen zonder beperkingen.

Ik werk en geef alleen kennis door vanuit dit lege midden. Tijdens de basiscursus zullen we hier veel tijd aan besteden.

Ja! ik meld mij nu aan voor deze opleiding!

De kracht van een healer komt niet voort uit een speciale vaardigheid, maar uit het behouden van de moed en het bewustzijn om de universele genezende kracht die ieder mens van nature bezit, te belichamen en tot uitdrukking te brengen.

Stroom na het volgende van de Basisopleiding door naar het Intermediate en Gevorderde Niveau

✅ Ontwikkel diepe innerlijke rust en weten terwijl je vertrouwt op de begeleiding die je ontvangt.

✅ Verschuif naar je nieuwe overtuigingen van zelf bekrachtiging, waardigheid en overvloed.

✅ Leer hoe je de missie van je ziel sneller tot leven kunt brengen;l

Met de basisopleiding kun je werken op je fysieke en emotionele lagen.

Om een volledig gecertificeerd IET therapeut te worden waarmee je ook op het mentale, karmische en zielsniveau kan werken stroom je door naar de volgende Opleiding

Elke IET-afstemming bouwt progressief op met de andere om uiteindelijk alle zes DNA-paren in hun volle kracht te brengen.

Dit is een combinatie van het Tussenliggende & Gevorderde Niveau

Een cadeau aan jezelf!

Wil jij leren jezelf en anderen leren helen?

IET® Intermediate Niveau

Werkt op het 3e(mentale) en 4e (karmische) paar van het 12-strengs DNA en biedt jou de mogelijkheid om fysieke, emotionele, mentale en karmische energie-indrukken uit het menselijke energieveld te verwijderen en in plaats daarvan positieve energie-indrukken achter te laten.

Voorwaarden: Voltooiing van de Integrated Energy Therapy Basis Opleiding® is vereist voor deelname aan deze lessen.

Beschrijving: Deze les is de volgende stap. Onze Intermediate Level Opleiding breidt uit op zowel de diepte als de breedte van de Basis Niveau technieken door middel van de Intermediate Inwijding (die je opent voor het opruimen van mentale en karmische indrukken) en door de speciale Integrated Energy Therapy technieken die je indrukken van het menselijke energieveld laat verwijderen.

Tussentijdse Inwijding: Je zult een speciale “Energieafstemming” van het Tussenniveau ontvangen die je energieveld verder zal openen voor de kracht van deze straal. De Intermediate Level afstemming breidt uit, herschikt en herstructureert het 3e paar (mentaal) en het 4e paar (karmisch) van je 12 Strengen DNA. Eenmaal afgestemd op de IET Straal van het Gemiddelde Niveau, zul je het vermogen hebben om fysieke, emotionele, mentale en karmische energie-indrukken uit het menselijke energieveld (Aura) te trekken.

Het opruimen van het menselijke energieveld: Je leert de speciale techniek die je handen zal veranderen in “energiemagneten” die je in staat zullen stellen om gemakkelijk blokkerende energie-indrukken uit het menselijke energieveld te trekken en te verwijderen. Hierdoor kun je nog ook in de aura energieblokkades opruimen.

Als onderdeel van deze training leer je ook om energieblokkades te voelen en te interpreteren en het niveau (fysiek, emotioneel, mentaal of karmisch) te identificeren waarop de energieblokkades optreden en in plaats daarvan positieve energie-indrukken achter te laten.

IET® gevorderd niveau

IET logo Advanced jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

In het geavanceerde Niveau leer je hoe je de missie van je ziel sneller tot leven kunt brengen; leer hoe je de elementen van de verlangens van je hart kunt manifesteren; leer hoe je weerstand kunt opruimen tegen het leven van de missie van je ziel; en nog 7 technieken om jezelf en genezing van de aarde en anderen te versterken

Eenmaal afgestemd op de Advanced Level IET Niveau, heb je de mogelijkheid om de missie van je ziel te ontdekken en leden van je zielencluster aan te trekken.

Terwijl onze lessen op basis- en gemiddeld niveau gericht zijn op het opruimen van het cellulaire geheugen en het menselijke energieveld, is deze training op gevorderd niveau erop gericht je te helpen de missie van je ziel te leven en je dromen tot leven te brengen.

Voorwaarden: Voltooiing van de Integrated Energy Therapy® Intermediate Level-les is vereist voor het bijwonen van deze lessen.

Geavanceerde Inwijding: Je zult een speciale Advanced Level “energieafstemming” ontvangen die je energieveld verder zal openen voor de kracht van Integrated Energy Therapy Advanced Level Straal. Onze Gevorderde Niveau afstemming breidt uit, herschikt en herstructureert het 4e paar (zielenprofiel) en het 5e paar (zielencluster) van je 12-strengen DNA.

De missie van je ziel: Elke ziel incarneert met een speciale missie die niet alleen perfect is voor die ziel, maar ook een integraal onderdeel is van het hogere goddelijke plan. De Gevorderd Niveau energie afstemming zal je openen voor een diepere verbinding met je 8e chakra (de zielsster genoemd) waar het complete plan voor de missie van je ziel is opgeslagen. Je leert hoe je de zielsterenergie kunt aanboren en de missie van je ziel beter kunt begrijpen door het maken van een visionboard. Je leert ook over de vier E’s van het leven van de missie van je ziel en hoe energieblokkades je ervan kunnen weerhouden je missie te leven.

Wanneer we het verlies van ons uiterlijke leven ervaren, is de weg naar ons innerlijk licht vrijgemaakt."

Ik ben nu klaar voor verandering

“Blijf trouw aan je reis, aan het licht in je hart,
aan wie je bent en wie je aan het worden bent, altijd.”

Ik ben verheugd dat ik op deze prachtige plek in het Natuurpark De Morvan in Frankrijk deze Healing en Energiewerk opleding mag verzorgen!

Ik werk volgens het universele principe dat liefde is, dat we met elkaar verbonden zijn en dat we allemaal onze eigen antwoorden van binnen hebben.

Ik bied je vanuit mijn hart een veilige en gastvrije plek waar je geliefd en geaccepteerd wordt zoals je bent.

Ik wil terug naar jouw natuurlijke staat in verhouding tot deze wereld. Dat staat voor bewust worden, acceptatie, loskomen en het laten, vergeving, werkelijkheid, zelfrealisatie, transformatie en manifestatie.

Je loopt de weg terug naar je hart, naar liefde,
terug naar je innerlijk weten,
terug naar wie jij al die tijd al was.
Los van alle illusies.

Ik zal  je door een diep intuïtief en belichaamd
proces leiden om je innerlijke kracht te vinden en te gebruiken om jezelf in je dagelijks leven
te ondersteunen.

Voor een Diepe verbinding met wie je
Werkelijk bent.

Ik ben verheugd je te ontmoeten

Annemarie

“‘t Swarte Schaap”

 • Inspiratie Kracht en Kennis
 • Vuur en Passie.
 • Spiritueel mentor met beide benen op de grond

✅IET® Master Instructor – Integrated Energy Therapeut
✅Lichtwerk Coach, Pleiadisch Lichtwerk
✅BRTT® & Adem Coach- Body Remembers Trauma
✅Polariteits-Therapeut
✅Belbin & Lencioni Trainer
✅Ervaren retreat leider
✅Grondlegger F.M.E.S Methode®

 

PRAKTISCHE INFO

Datum Basis: 15, 16 ,17 juli 2024 / of   20, 21, 22 oktober 2024
Datum Intermediate & Gevorderd: 24, 25, 26, 27 oktober 2024/ of  11, 12, 13, 14 januari 2025
Tijd: van 10u. tot 17u. (welkom vanaf 9.30u.)
Bijdrage Basis: € 699,-
Bijdrage Intermediate & Gevorderd samen: € 899,-
Inschrijven: graag online inschrijven via de website

 • Het is mogelijk het lesgeld in 4  x te betalen binnen 4 maanden per opleiding
 • Stuur me even een mail dan maak ik een aangepaste factuur voor je. De aanbetaling is voor de basisopleiding € 175,-

Inclusief:

✅Lesmateriaal: je ontvangt een volledig geïllustreerde 26 pagina’s tellende Integrated Energy Therapy Basic, Intermediate of Advandced Level® Guide
✅Een officieel Integrated Energy Therapy® Certificaat per niveau
✅Je wordt geregistreerd bij de Center of Being
✅Koffie/thee/water/ lekkers en heerlijke lunches!

 

Het is mogelijk om te overnachten in onze Oude School of onze Gite.

Informeer naar de mogelijkheden! Wij helpen je graag!

 

✅Bel dan gerust met ons : 06-23030331

✅of stuur ons een email: info@swarteschaap.nl

✅of rechtstreeks via het contactformulier: Contact

BEGIN VANDAAG NOG MET HET VERANDEREN VAN JE LEVEN: Schrijf je nu in