+31 (0)6 23030331

Willen jullie als team je grenzen verleggen? En je kracht ervaren?

inschrijven

Masterclass Mind & Body Reset 

 

 

 

 

 

Milo van Hardeveld, jongste NLP Master en m-BITcoach, TX Iceman, IJSkoude Trainingen©, Vuurlooptrainer, expert op het gebied van Mindset

Krishna Gopal, expert op het gebied van het biomechanisch proces van het menselijk lichaam , grootmeester in verschillende vechtsporten, bedenker van het Kurodaiya systeem “the next generation” zelfverdediging en oprichter van KTEC

Vanuit hun passie, kracht, liefde humor en creativiteit delen ze hun kennis om het publiek te verbinden en te inspireren. Een combinatie van wetenschap en oeroude wijsheden. Theorie afgewisseld met het daadwerkelijk in praktijk brengen van deze wijsheden!

“Onze unieke aanpak zal jullie team trainen om uitdagingen op een veilige en krachtige manier aan te gaan die grote voordelen voor ieder als individu en als team zal hebben. Je leert je eigen grenzen en ongekende krachten en die van je teamgenoten kennen. In het IJsbad en tijdens Self defence zie je elkaar in de de puurste vorm. Dat vraagt om kwetsbaarheid en je voor elkaar open te stellen. Er voor elkaar te zijn, om ieder op zijn eigen wijze door dit proces te begeleiden, elkaar aan te moedigen en op te vangen.”

• Ervaar de buitengewone kracht in jezelf
• Bewustwording fysieke, mentale en emotionele innerlijke processen
• Challenge volledig bewust aanwezig te blijven
• Respect, Waarden en Normen, Discipline, Zelfvertrouwen, Non-agressief, De-escaleren, Gedragsverandering, Versterken van je eigen fysiek, mentaal en sociaal gesteldheid.
• De Alpha Factor in de praktijk, natuurlijk overwicht
• Bio – Mechanische principes , balansbeheersing en verstoring, en simpele maar effectieve technieken
• Ademhaling, Meditatie, Commitment en Koude training, aangevuld met unieke NLP, mBIT- & Coachingtechnieken

Kortom, beperkende overtuigingen worden weggeblazen en vervangen door tastbare “afgebakende” overtuigingen en actie. Ervaren is geloven!

Na afloop delen ervaring met een juttertje bij ’t Vuur buiten op de vuurplaats.

inschrijven