+31 (0)6 23030331

inschrijven

Gave zaken doen

Voor organisaties die stappen willen zetten

Misschien heeft jouw bedrijf inspiratie nodig om ideeën te genereren, of innovatie op gang te brengen. Wij zorgen voor de energie en het proces dat is nodig om daarmee te starten. Gave Dingen Doen is een garantie voor beweging.

Heb je een beeld bij een toekomst voor jouw organisatie maar geen beeld bij de weg er naar toe? Of is jouw beeld van de toekomst ook nog niet helder en weet je alleen maar dat je stappen wilt (of moet) zetten?

Hoe werk je aan een doel of gedroomde toekomst als niet alle variabelen bekend zijn? Hoe stel je doelen wanneer er van je gevraagd wordt wendbaar te blijven? Hoe ga je om met verschillende soorten scenario’s? En hoe zorg je er voor dat jouw punt op de horizon een verlengde is van jouw vertrekpunt?

In een tijd waarin bestaande structuren en daarmee identiteiten steeds minder vanzelfsprekend worden. Is het erg belangrijk jezelf te kennen. Wie ben jij eigenlijk als organisatie? Wat is jouw reden van bestaan? Wanneer de doelen en de stappen die je wilt gaan zetten niet passen bij wie jij bent, kun je het knap lastig krijgen. In hoeverre blijf je trouw aan wie jij als organisatie bent? En wat is dat dan waar je trouw aan bent?

Ideeën bedenken binnen de kaders die je kent leveren je geheid geen vernieuwende oplossingen. Je zult verder en dieper moeten kijken dan je eerder deed. En het bedenken van ideeen is nog iets heel anders dan het implementeren er van. Zeker wanneer er bij de uitvoering gevraagd wordt om gedrag dat je nog niet eerder vertoonde.

In jouw organisatie is al heel veel waarde aanwezig. Wij helpen jou om deze waarde zoveel mogelijk te activeren en bruikbaar te maken. We ondersteunen jou om deze waarde in te zetten bij het formuleren van jouw antwoorden.

Niet vóór maar mét jou.

Welke vraag of uitdaging heb jij?

Laat ons weten wat je nodig hebt. Contact

inschrijven