+31 (0)6 23030331

Wil jij je grenzen verleggen? En je kracht ervaren?

inschrijven

IJskoude Training® IJsbad workshop op Texel

 

Waarom een IJsbad op Texel?

Ik deel vandaag met je wat Koud Water Training voor mij betekent. Hoe het me stimuleert en motiveert, zelfs of JUIST op de dagen dat ik niet lekker in mijn vel zit.

In een IJsbad stappen vanuit Wilskracht kan iedereen, dan kom je snel in je overlevingsmechanismen. Zo herkenbaar, bewijsdrang, onzekerheid, wel willen voldoen aan het plaatje, kunnen meekomen, angst om afgewezen te worden. Dat is wat ik veel tegenkom in mijn trainingen, veel  moeten, maar doorgaan en compleet niet bewust van alle waarschuwingssignalen bij wat we tegenkomen in ons dagelijkse leven.

Hoe zou het voor je zijn om van overleven naar moeiteloos te gaan? Te ervaren dat je alles kunt doen wat je maar wilt. Dat naast het  fysieke ook emotionele, mentale innerlijke processen spelen. En als je leert luisteren naar de signalen je tot zo veel in staat bent.

Een unieke Workshop

Waar ik jou uitdaag op Fysiek, Emotioneel en Mentaal gebied buiten je Comfortzone te stappen. Tijdens De ijskoude Training ga je ervaren hoe jij jou meest energierijke leven kunt leiden op verschillende gebieden. Hoe krijg je meer balans? Hoe zorg je er voor dat jij jouw doelen behaalt? Hoe kom ik meer in verbinding met mijzelf en anderen?
In een IJsbad stappen kan iedereen op Wilskracht. Maar om juist vanuit je eigen basis deze keuze te maken zal je hele mindset veranderen.

Vandaag zal je ervaren dat de training tot het moment dat je in het IJSbad stapt vele malen belangrijker is. Het gaat niet om de bestemming maar jouw reis ergens naartoe.
Het is goed om doelen te hebben, maar je leert altijd het meeste van de weg daar naartoe. Door uitdagingen te overwinnen, kom je jezelf tegen en leer je jezelf pas echt kennen.

Wil jij je grenzen verleggen? En je kracht ervaren?

Mijn naam is Milo van Hardeveld, jongste NLP Master en m-BITcoach, Texel Iceman, IJSkoude Trainingen©, expert op het gebied van Mindset. Ik begeleid je vandaag met je ademhaling, commitment, aangevuld met mBIT, NLP & Coachingtechnieken.

Een training vol liefde passie kracht en creativiteit.

Ik beloof je een ervaring die de ongekende potentie in jezelf een boost gaat geven   

 

Gun jij jezelf deze IJsbad Challenge? 

Eerst volgende data workshop:

Eerstvolgende datum op inschrijving:

Andere dagen op inschrijving is mogelijk, stuur even een bericht met je voorkeursdatum. Dan kijken wij naar de beschikbaarheid!
Voor privé IJsbad workshop Bedrijven en groepen: https://www.swarteschaap.nl/training/corporate-ijsbad-challenge/
We verzorgen de IJsbad dagcursussen op onze unieke locatie ’t Swarte Schaap op Texel. Midden in het natuurgebied, vlakbij de Waddenzee. Compleet afgesloten van de bewoonde wereld. Een Koude Training is geschikt voor iedereen boven de 18 jaar die in gezonde staat verkeert.
inschrijven