+31 (0)6 23030331

Trauma Verwerking - Heling en Ademwerkreis

Een duik in het verkennen van je binnenwereld

Om een Nieuwe verbinding met jezelf tot stand te laten komen

JA! Dit wil ik!

Heling door de ontmoeting met de diepere lagen in jezelf

Tijdens deze week maak je een innerlijke reis voor inzicht, spirituele groei, bewustwording, heling van trauma’s en levensvraagstukken waardoor je weer in contact komt met jezelf.

 

Heel worden door de ontmoeting aan te gaan met de diepere lagen in jezelf

Het leven bevat verschillende dimensies. Wij hebben in ons eigen persoonlijke leven, scholing en opleidingen gemist dat deze allemaal mogen bestaan.  Waardoor we allemaal leren leven achter maskers en ieder van ons bang is om zichzelf te laten zien.

We hebben de afgelopen jaren 100-en mensen mogen begeleiden in hun eigen helingsproces. En zijn ervan overtuigd dat jij alle antwoorden al in je hebt.

We hebben allemaal in ons leven momenten gehad dat we ons verloren hebben gevoeld.

 

Vrijwel elk mens wordt in zijn leven blootgesteld aan een vorm van trauma en kan op deze manier gewond raken, en er is niets mis met worstelen met pijnen uit het verleden, zowel fysiek emotioneel als mentaal. Vaak zijn we het niet eens bewust dat we hier nog mee rondlopen.

Wij geloven dat jij alles al in je hebt om jezelf te helen. Door het leven ben je door omstandigheden bij jezelf vandaan gewandeld. Net als wij.

F.M.E.S Methode®

FYSIEK MENTAAL EMOTIONEEL & SPIRITUEEL

Om je hart, mind, lichaam en geest te openen om genezing, loslaten, focus te maximaliseren; je volledig aanwezig laten zijn

We werken vanuit het lege midden – zonder oordeel – zonder verwachting – zonder voeding –zonder dogma’s –  met compassie en een hoop liefde voor onszelf en elkaar..
Als jij er klaar voor bent jezelf weer te ontmoeten, begin dan vandaag met deze reis!

Een van de moeilijkste dingen was om te leren dat ik het waard was om te herstellen

HOE ZIET DE WEEK ERUIT?

Zondag 15 september – vrijdag 20 september 2024

Zondag na aankomst in de Oude School is er om 20.00 uur een kennismaking na het diner

Met een kampvuur om in Verbinding te gaan met elkaar

✅Ontbijt 08.30 – 09.30 uur

Na het ontbijt starten we iedere dag om 10.00 uur met een ochtendprogramma tot 12.30 uur

✅Lunch van 13.00 – 14.00 uur

Na de lunch starten we om 14.30 – 17.30 uur weer met het middagprogramma

✅Diner 19.00 uur 

Na het diner is er in de avond de mogelijkheid om de dag af te sluiten op een manier die bij jou past op dat moment. Je kunt heerlijk wandelen of bij mooi weer in de tuin van de school tot rust komen. Binnen op de eerste etage kan je ook relaxen of je terugtrekken op je kamer. Of samen een vuurtje stoken, voel je vrij…

✅Woensdag na het ontbijt nemen we je mee naar:

De hoofdstad van de Keltische stam Aedui op de Mont – Beuvray (821 meter hoog)

✅Vrijdag na het ontbijt is het afscheid en de uitcheck uit de school

De Mont-Beuvray

Als je de Galliërs alleen kent uit de verhalen van Asterix en Obelix, dan zul je hier je ogen uitkijken. We maken een indrukwekkende tocht naar de top, we lopen langs archeologische opgravingen van de oude Keltische stad. Aangekomen op de top, doen we een Meditatie met een adembenemend uitzicht over de Morvan. Een prachtige krachtplek om je weer op te laden in de Natuur. We genieten samen van een heerlijke picknick op de berg  en daarna is er de rest van de middag een vrij programma.

Onze pijlers voor deze week:

✅Vrijheid –  Vuur –  Passie –

✅Verbinding maken met de natuur, jezelf en anderen

✅Delen & Ervaren in een veilige omgeving

✅Rust – Zijn & stilte

✅En alles ertussen…

Heling betekent niet dat de wond nooit heeft bestaan. Het betekent dat de beschadiging je leven niet langer beheerst

Een week waarin we op reis gaan

.

Body Remembers Trauma

Wij vergeten gebeurtenissen maar het lichaam niet. Ons lichaam kan ze niet vergeten en heeft er qua zenuwstelsel iedere dag last van. Onbewust kunnen wij, door allerlei omstandigheden, de beslissing hebben genomen om onze emoties te negeren of te onderdrukken.

We gaan maar door, dag in dag uit, we rennen van hot naar her, en onze uit-knop of pauze-knop zijn we al lang uit het oog verloren. Om vervolgens verbaasd te zijn dat we vermoeid raken of uitgeput, buiten adem zijn, onverklaarbare fysieke en/of emotionele klachten krijgen of als laatste redmiddel van ons lichaam/brein dat we lam gelegd worden.

We ondersteunen je toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma. Om door de vele lagen van lichaam pantsering heen te breken en zo mentale, emotionele en fysiologische spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Trauma Release Breathwork

Krachtige & Helende Ademwerksessie. Een reis om emotionele blokkades te neutraliseren, je zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen weer krachtig en vol energie door het leven te bewegen.

✅ Healing Sounds 

Alles is energie en energie is trilling. Ons fysieke lichaam en ons energetische lichaam vibreert op een bepaalde frequentie. Als die frequentie verstoord is kan dat zich uiten in disbalans, fysieke kwaaltjes, emotionele- of mentale problemen. Bij deze sound healing worden klankschalen en andere instrumenten gebruikt om trillingen te produceren die jouw systeem weer in balans brengen.

✅ Rebirthing

Op latere leeftijd herinneren wij ons niets meer van ons geboortetrauma. Toch zit dit trauma wel degelijk opgeslagen in ons onderbewustzijn, in ons celgeheugen waardoor het nog steeds een zeer grote invloed kan hebben op ons dagelijks functioneren. Zowel de Rebirthing, Body Remember Trauma, als Trauma release & Breathwork sessies zijn zeer krachtige methodes waarbij je onder begeleiding en in een veilige setting het geboortetrauma op het diepste niveau kan helen.

 

✅ Integrated Energy Therapy Healing

Met deze diepgaande Healing triggeren we de blokkades en helen dit in het cellulair geheugen van je gehele Energieveld.

  • Je Fysieke laag:  alle organen, alle cellen. Verwondingen, trauma’s en ziektes.
  • Je Mentale laag: alle ideeën, overtuigingen, negatieve en beperkende gedachten.
  • Je Emotionele laag: gevoelens emotionele Trauma’s.
  • Je Karmische laag: karmische zielslessen, trauma’s uit vorige levens, je DNA.

Gevoelens van schuld, wantrouwen, schaamte, niet goed genoeg zijn, bedreiging, verdriet, kwaadheid, stress, angst etc.

Alle losgekomen ruimte integreren we met Onschuld, Vertrouwen, Trots, je gesteund voelen, Vrijheid, Vergeving, Pure Liefde, Gemak en Harmonieus Stappen gaan zetten op jouw pad. Waar ben jij het meest geschikt voor vanwege de potentie die je hebt? Waar word je hart echt blij van.

✅ Vuurceremonie

Een prachtig vuur-ritueel afgestemd op jouw persoonlijke doel en (ziels)missie

 

Leer het element Vuur beter kennen.

komt het mij bekend voor?
wat heeft het mij te vertellen?
waar brand ik voor?
wat ligt mij na aan het hart?
wat vervult mij?
welke ideeën en visies zouden in de praktijk gebracht willen worden?
waar kan ik meer lichtheid en vreugde in mijn leven brengen?

Er zijn wonden die niet op je lichaam te zien zijn en die dieper en pijnlijker zijn dan alles wat bloedt.

Onze plek van Rust – De Oude School

’t Swarte Schaap

ligt midden in het beschermde natuurpark de Morvan.  In het dorpje Larochemillay

Het is een plek waar je wordt uitgenodigd om stilte en vrede te ontdekken onder al het lawaai van de wereld en waar je inspiratie vindt om een leven te ontwerpen dat bij je past, tools om je zelfvertrouwen op te bouwen en aanmoediging om je eigen “toestemmingsbriefje” te schrijven.

Het zaadje om het centrum te bouwen begint zo’n 21 jaar geleden. Pas in mijn opleidingen tot zelfontwikkeling, lichtwerk en healing was het alsof ik thuiskwam. Ik weet nog dat ik mij besefte dat dit pas een levensschool was. Waarom niet iedereen dit meekrijgt. Alle stof en kennis nam ik tot me als een spons. En wat een feest om te ontdekken dat er meer mensen zijn zoals ik. Nog steeds koester ik de diepe ontmoetingen en een aantal vriendschappen voor het leven die me deze stap naar mezelf gebracht hebben. En dit wil ik delen met de wereld. Dit gevoel van welkom zijn.

Het is een prachtige plek waar je je even kunt terugtrekken, los van alle hectiek, waardoor je tot zelfinzicht kan komen. Het is ook een plek, waar veel ruimte is voor even niets, vuurtje stoken, buiten zijn op het land en in de natuur, een plek waar veel ruimte is voor humor, en lucht.

Waar je angst, schaamte, onvolkomenheden en mislukkingen niet worden gezien als blokkades of fouten van jou, maar als mooie delen van je verlangen naar acceptatie en rust.

We zijn allemaal op zoek naar liefde verbinding en veiligheid.

Als dit je aanspreekt ben je meer dan welkom….

✅We hebben een heerlijke buitenkeuken waar we bij mooi weer uiteraard ontbijten, lunchen en samen eten.

​Water, thee en koffie en lekkers staat de hele dag klaar  Je kunt op de eerste verdieping tijdens je verblijf gebruik maken van de woonkamer en keuken.

We hebben een visie om samen te leven, dus met elkaar te koken en ook te zorgen dat alles weer opgeruimd is na afloop.

We koken vegetarisch en houden uiteraard rekening met dieetwensen

De donderavond koken we samen op open vuur waanra we het vuurritueel gaan doen

 

De kamers in de school

In de school hebben we op de begane grond:

✅Een appartement met eigen badkamer, keuken en woonkamer. Met 2 slaapkamers met elk 2 aparte boxspring bedden, geschikt voor 4 personen

✅ Een appartement met eigen badkamer, keuken en woonkamer voor 2 personen Met een slaapkamer met 2 aparte boxspring bedden, geschikt voor 2 personen

✅Vlakbij de school bevindt zich onze gite met eigen tuin, badkamer woonkamer en keuken met 3 aparte slaapgelegenhed

✅Of overnacht in onze mooie Tipi op het land naast de school

 

Ben jij klaar voor de reis naar jezelf? Zet dan vandaag nog de eerste stap!

Gun jezelf deze rust te zijn en weer te luisteren naar fluisteringen van je hart

Jouw Trainers deze week ❤️

Milo van Hardeveld

“Laat Liefde, Passie, Kracht en Creativiteit je leiden,
terwijl je blijft Inspireren & Verbinden.”

✅NLP Master & Trainer
✅mBIT Coach
✅Koud Water Trainer
✅BRTT® & TRAUMARELEASE BREATHWORK® Coach
✅Somatisch Trauma Therapeut
✅Brandweerman
✅Grondlegger F.M.E.S Methode®

Lees Milo zijn hele verhaal Milo van Hardeveld

Annemarie Swart

Blijf trouw aan je reis, aan het licht in je hart,
aan wie je bent en wie je aan het worden bent, altijd.”

“‘t Swarte Schaap”

  • Inspiratie Kracht en Kennis
  • Vuur en Passie.
  • Spiritueel mentor met beide benen op de grond

✅IET® Master Instructor – Integrated Energy Therapeut
✅Lichtwerk Coach, Pleiadisch Lichtwerk
✅BRTT® & Adem Coach- Body Remembers Trauma
✅Polariteits-Therapeut
✅Belbin & Lencioni Trainer
✅Ervaren retreat leider
✅Grondlegger F.M.E.S Methode®

Lees mijn  verhaal Annemarie Swart

 

 

Onze mogelijkheid en bereidheid verwonderd te zijn, is de weg naar zelfbevrijding.

Dankbaar voor deze prachtige woorden van eerdere deelnemers

 

“Een heel bijzonder fijn en ook wel pittig weekend gehad onder begeleiding van Annemarie & Milo. Geen moment heb ik mij onveilig gevoeld en ben erg onder de indruk hoe zij moeilijke pijnpunten benoemen en je hierin begeleiden. Ik kwam gesloten binnen op ging open en vrij weg. Een kadootje. Aanrader voor iedereen die bezig wil met trauma’s uit/van haar/zijn leven. Doen!” Elin

“We hebben bij ‘t Swarte Schaap een bijzonder helend en inspirerend week mogen beleven in een veilige en warme omgeving. Annemarie en Milo begeleiden met bezieling, vol liefde en uiterst professioneel. De retreat voelt licht en vanzelfsprekend, niets moet en alles mag. De drama-vrije diepgang is verbluffend effectief en de samenstelling van de deelnemersgroep was een uitnodiging voor mooie ontmoetingen en het delen van levenservaringen.
We zijn als herboren vertrokken en komen graag weer terug.” Dirk Jan

“Weer een geweldige retreat mee mogen maken, bij Annemarie en Milo van ‘t Swarte schaap, op een fantastische plek! Jullie werkwijze, zo liefdevol en professioneel is zo fijn. Wij  hebben herboren en met een warm hart afscheid genomen van jullie en komen zeker terug. Voor iedereen die nog twijfelt om ooit een retreat te gaan volgen wil ik zeggen: DOEN! “ Jetty

“Ontzettend fijn om jezelf terug te vinden, je spirituele pad te ontdekken. Annemarie en Milo zijn liefde vol, inspirerende professionele schatten. Hier vind je licht en ruimte, in en met de natuur, geweldige lunch, ontspanning, humor. Niets moet alles mag.” Monique

Het is niet wie je bent wat je tegenhoudt; het is wie je denkt dat je niet bent

Twijfelen aan onszelf is een gewoonte die moeilijk af te leren is. Het kan je spirituele vooruitgang en de vervulling van je levensdoel vertragen. Uiteindelijk houdt het je niet tegen, maar het kan je vooruitgang lastiger maken. Het is gemakkelijker om je levensdoel te vervullen, als je je eigen goedheid en talent erkent en naar beste vermogen doet waar je van houdt. Realiseer je, dat je goed genoeg bent, dat je werk goed is en dat je iets waardevols hebt te bieden. Het is tijd de angst om te falen, zorgen over je capaciteiten en je recht op een gelukkig en vervuld leven vol succes los te laten.  

Het leven is een reis, een zee met golven die we niet hoeven te bedwingen maar waarin we vrijheid kunnen winnen door onze weerstand ertegen op te geven. Dat is het leven voorbij goed en fout, dat is ervaren wat er is”

Bereid je voor om naar de diepste donkerste en lichtste delen van jezelf en je ziel te reizen. Om jezelf opnieuw te vinden – sterker en meer verbonden dan ooit tevoren!

Jij bent het waard Jij met al je miljoenen lagen Vergeet dat nooit...

De voedingsdeskundige zei dat ik wortels  moest eten. Ze zei dat als ik dertien per dag kon binnenkrijgen, ik gegrond en geworteld zijn. Zodat dat mijn hoofd niet steeds weg zou vliegen naar waar de duisternis leeft.

De helderziende vertelde me dat mijn hart te zwaar weegt. Ze zei dat ze me voor twintig Euro zou vertellen wat ik moest doen. Ik overhandigde haar de twintig. En ze zei: ‘Maak je geen zorgen, lieverd. Je zult snel een goede man vinden.”

De eerste psychotherapeut zei dat ik drie uur per dag in een donkere kast moest zitten met mijn ogen dicht en mijn handen voor mijn oren. Ik heb het een keer geprobeerd, maar kon niet stoppen met denken over hoe het moest zijn voor sommige mensen om hun leven in de kast te zitten.

De yogi zei dat ik alles behalve de waarheid moest uitrekken. Hij vertelde me om me op mijn uitademing te concentreren. Hij zei dat iedereen geluk vindt als ze meer geven om wat ze schenken dan wat ze ontvangen.

De apotheker zei: “diazepam  en oxazepam  of overleg met je huisarts”

De dokter zei dat een antidepressiva mij zou kunnen helpen om te vergeten wat het trauma zei.

Het trauma zei: ‘Schrijf deze gedichten niet. Niemand wil je horen huilen over het verdriet in je botten.”

Mijn botten zeiden: ‘Schrijf de gedichten.’

 

Vrij vertaald

– Andrea Gibson, 

Verzeker jezelf van jouw plek! Schrijf je in

Als je het nu niet doet, Wanneer dan wel?

Ik ben nu klaar voor deze Reis!

Trauma – Heling & Ademwerk Reis

Zondag 15 september – Vrijdag 20 september 2024

✅€888,- voor de cursusweek

✅Toeslag alleen op 2 persoonskamer  € 122,- (2 kamers beschikbaar)

✅Inclusief: Programma, verblijf Frankrijk: 5 overnachtingen, ontbijt, lunch , diner, koffie/thee/water en lekkers.

Aanbetaling online: bij reserveren van je plek:  € 444,00

Restbedrag: € 444,00 op locatie te voldoen

Let op: Voor alle mooie mensen uit De Morvan: Wanneer je alleen de retraite boekt zonder overnachting is de investering in Jezelf € 444,00

Reserveer NU hier je plek:

Trauma – Heling & Ademwerk Reis

Reis naar Jezelf

Zondag 15 september  – vrijdag 20 september 2024

✅Inchecken kan vanaf 15.00

✅Voor 10.00 uitchecken

✅Graag eigen handdoeken mee nemen, beddengoed is aanwezig

✅Het is helaas niet mogelijk om te pinnen.

✅De etenstijden zijn: Ontbijt van 8.30 tot 9.30. /Lunch van 13.00 tot 14.00. /Diner vanaf 19.00

✅Alle ruimtes zijn rookvrij

✅De Reis is heel goed per trein te doen!

✅Met de TGV: Vanaf Amsterdam Centraal – Parijs – Le Creusot

✅Reisvoorbeeld: vertrek Amsterdam Centraal 09.11 uur –   Aankomst Le Creusot 15.11 uur

✅Hier halen we jullie op van het station

✅Tip: Mijn andere groepen vinden het fijn om samen te reizen per auto

✅Voor de reis per auto heb ik uiteraard de beste route en tips voor je klaarliggen.

✅Ik kan jullie na toestemming van iedereen met elkaar in contact brengen, zodat je samen kunt reizen!

Of wil je onderzoeken of deze Retraite voor jou de juiste stap is?

✅Bel dan gerust met mij: 06-23030331

✅of stuur ons een email: info@swarteschaap.nl

✅of rechtstreeks via het contactformulier: Contact

BEGIN VANDAAG NOG MET DE REIS NAAR JEZELF Schrijf je nu in