+31 (0)6 23030331

inschrijven

Basis Opleiding Healing Integrated Energy Therapeut®start juli & Oktober 2024!

Datum: 15 juli 2024
Locatie: 't Swarte Schaap Frankrijk, de Oude School Larochemillay

Integrated Energy Therapy®

Verdiep je dan tijdens deze opleiding in de wereld van heling en ontwikkel een diep niveau van vertrouwen in je eigen intuïtie.

We maken allemaal dingen mee in ons leven die we op dat moment niet kunnen verwerken, omdat het te veel is. Vaak zijn we ons hier niet eens meer bewust van, maar ons lichaam reageert met pijnklachten, of onze emoties gaan met ons aan de loop, of je gedachten stoppen maar niet. Het kan van alles zijn wat we niet verwerkt hebben: operaties, fysieke trauma’s, ziektes, emotionele problemen, stress, (irreeële) angsten, beperkende gedachten, gevoelens die je onderdrukt en ook karma. Er ontstaat dan een energiestilstand. Dit worden energieblokkades genoemd. Vanaf  onze geboorte leren we niet om deze ervaringen te verwerken. Het slaat zich op in ons celgeheugen en triggert contstant onze gemoedstoestand.

Doordat sommige ervaringen niet verwerkt zijn laten deze blokkades in onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor zo’n zelfde ervaring.

Wat is geïntegreerde energetische therapie?

Integrated Energy Therapy (IET) is een systeem van natuurlijke genezing dat de energie van het hart gebruikt om blokkades in het energieveld van het lichaam op te ruimen. IET is gebaseerd op het principe dat alle levende wezens met elkaar verbonden zijn door een onzichtbare energiekracht, en dat deze kracht kan worden gebruikt om te helen. IET-beoefenaars gebruiken een lichte aanraking om deze blokkades op te heffen.

De drie niveaus waarmee behandeld wordt hebben elk hun specifieke doel en samen bieden ze de mogelijkheid om een groot scala aan klachten te verhelpen. In deze basis opleiding starten we met het 1e Niveau: Fysiek, je lichaam en Emotioneel, dus alle onderdrukte emoties.

Voor meer informatie & Reserveren van je plek: Basis Opleiding Healing Integrated Energy Therapeut®

inschrijven