+31 (0)6 23030331

inschrijven

Trauma Verwerking – Heling en Ademwerk Reis 15 -20 september

Datum: 15 september 2024
Locatie: 't Swarte Schaap Frankrijk, de Oude School Larochemillay

Tijdens deze week maak je een innerlijke reis voor inzicht, spirituele groei, bewustwording, heling van trauma’s en levensvraagstukken waardoor je weer in contact komt met jezelf.

Heel worden door de ontmoeting aan te gaan met de diepere lagen in jezelf

Het leven bevat verschillende dimensies. Wij hebben in ons eigen persoonlijke leven, scholing en opleidingen gemist dat deze allemaal mogen bestaan.  Waardoor we allemaal leren leven achter maskers en ieder van ons bang is om zichzelf te laten zien.

We hebben de afgelopen jaren 100-en mensen mogen begeleiden in hun eigen helingsproces. En zijn ervan overtuigd dat jij alle antwoorden al in je hebt.

We hebben allemaal in ons leven momenten gehad dat we ons verloren hebben gevoeld.

Vrijwel elk mens wordt in zijn leven blootgesteld aan een vorm van trauma en kan op deze manier gewond raken, en er is niets mis met worstelen met pijnen uit het verleden, zowel fysiek emotioneel als mentaal. Vaak zijn we het niet eens bewust dat we hier nog mee rondlopen.

Wij geloven dat jij alles al in je hebt om jezelf te helen. Door het leven ben je door omstandigheden bij jezelf vandaan gewandeld. Net als wij.

FYSIEK MENTAAL EMOTIONEEL & SPIRITUEEL

Om je hart, mind, lichaam en geest te openen om genezing, loslaten, focus te maximaliseren; je volledig aanwezig laten zijn

We werken vanuit het lege midden – zonder oordeel – zonder verwachting – zonder voeding –zonder dogma’s –  met compassie en een hoop liefde voor onszelf en elkaar.. 

Voor meer informatie & Reserveren van je plek:

Trauma Verwerking- Heling & Ademwerk Reis

inschrijven