+31 (0)6 23030331

Lichtwerkers Boodschap nr 1

Geschreven op 5 april 2020

Vijfde straal van intellectuele kennis

Deze boodschap komt naar je toe als spiritueel geschenk. Je krijgt het vermogen om de informatie te vinden die je nodig hebt, systemen te begrijpen die invloed hebben op je leven en duidelijkheid te vinden in eventuele problemen die onduidelijk of overweldigend lijken. Je zult de waarheid tussen de leugens vinden en leren wat je moet weten. Aartsengel Rafael helpt je nu  bij het integreren van de zegeningen van de vijfde straal

Je destilleert een nieuwe waarheid. Misschien is het de waarheid van onderscheidingsvermogen, waardoor je je realiseert dat het uiterlijk van een persoon, groep of zaak misleidend anders is dan de innerlijke realiteit. Onderscheidingsvermogen is ongelooflijk belangrijk op het spirituele pad, des te meer als je je open stelt te werken met energien, met leraren en lessen, en om alle problemen in je leven op te lossen volgens je spirituele principes.

Onderscheidingsvermogen is geen oordeel, maar stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. Als je er voor kiest om mee te gaan met mensen met een hogere frequentie, profiteert iedereen daarvan. Als je ervoor kiest om te gaan met mensen met een lagere frequentie dan die van jezelf, heb je misschien het gevoel dat het leven langzamer gaat en moeilijker wordt dan nodig is. Onderscheidingsvermogen helpt je door illusies te navigeren en de echte juwelen te vinden. Het helpt je een stap terug te doen van mensen die zeggen dat ze je willen steunen, maar die eigenlijk alleen willen nemen en niet willen geven. De vijfde straal helpt je wijs te kiezen en ongezonde relaties te verbreken. Deze straal komt ook als ergens meer is dan je op het eerste gezicht ziet. Je krijgt het vermogen de waarheid te ontdekken en begrijpen – wat tot de waarheid aanslaat van  binnen. Blijf tot dan dieper kijken tot je het mysterie ontrafelt. De vijfde straal zal je helpen daarin te slagen.

De uitdaging van de vijfde straal is om een open geest te houden bij het vinden van duidelijkheid. Wees bereid meer informatie te zoeken als dat nodig is. De goede antwoorden zullen komen. Wees bereid je visie te veranderen om de waarheid te kunnen waarnemen. Als een systeem werkt voor je, is dat prachtig. Als het moet worden veranderd, wees dan niet bang om de chaos van creativiteit binnen te gaan en verschillende manieren uit te proberen tot je ontdekt wat nu beter werkt voor jou.

De vijfde straal heeft een speciale connectie met de werelden van wetenschap. Je wordt daarom gestimuleerd een waarnemer in je leven te zijn, te experimenteren met wat wel en niet voor je werkt. Je wordt uitgenodigd iedere vorm van wetenschap waar je belangstelling voor hebt te onderzoeken, bijvoorbeeld voedingswetenschappen of kwantumfysica, de chemische samenstelling en genezende effecten van essentiele olien of het onderzoeken van meditatie en healing. Als dit je niet interesseert zou het ook het toepassen van een wetenschappelijke mentaliteit in je leven kunnen zijn. Ga in dat geval methodisch te werk op gebied die baat kunnen hebben bij systemen, gewoonten en structuren die gewenste resultaten kopieren. Pas deze aanpak aan op je beweging, je meditatie en andere aspecten van je leefstijl die je potentieel maximaliseren en je best mogelijke levenspad ondersteunen.

Aanroeping

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zegen en de genade van de vijfde straal van intellectuele kennis. Ik roep de genade en hulp van het universum en aartsengel Rafael om te helpen de waarheid te onderscheiden en de informatie en het begrip te vinden waardoor ik in vrede kan voelen en indringend inzicht kan ervaren in mijn leven. Ik ben dankbaar voor de geschenken van intelligentie die me helpen mijn beste leven te leven in dienst van liefde. Moge kennis dienen voor de bevrijding van alle wezens door onvoorwaardelijke liefde en goddelijke genade. Door mijn eigen vrije wil, amen