+31 (0)6 23030331

Lichtwerkers Boodschap nr 2

Geschreven op 5 april 2020

Geruststelling door het gouden licht

Dit gouden licht komt als een geschenk van genade en geruststelling. Het is een omarming van het universum, een uiting van goddelijke troost en een teken van hoop. Als het gouden licht verschijnt, dan is dat een teken dat alles in je leven, zelfs de meest verontrustende zaken, perfect zullen uitwerken. Zij zijn in de genadige handen van het goddelijke en zullen sneller en mooier dan je misschien verwacht worden opgelost.

Het gouden licht is een heel echt fenomeen, hoewel je het misschien alleen waarneemt al je heel ontspannen bent en je helderziendheid al goed is ontwikkeld, Maar of je het  nu fysiek ziet of niet, het echt en krachtig. Als je helderziend zou kunnen zien, dan zou het lijken op de gouden stralen van een ondergaande zon.  Dezelfde warmte, liefdevolle gloed wordt over je hart en geest geworpen wanneer het gouden licht op je schijnt. Als je in een ruimte bent en het op je schijnt, zul je je afvragen of iemand het licht heeft aangedaan want de gloed is net zo duidelijk alsof er een lamp in de kamer is gezet die met zijn warmte de ruimte verlicht. 

In feite kunnen we altijd vragen om genade en hulp, maar er zijn perioden waarin we extra steun nodig hebben. In dergelijke perioden kunnen we, ironisch genoeg, vaak vergeten om hulp te vragen. Misschien worstel je met een extra moeilijke periode of sta je voor een moeilijke keuze. Of misschien moet je een stap zetten en wil je alleen maar weten of je de juiste stap zet en dat alles op de een of andere manier goed zal komen, ook als je het gevoel hebt dat je niet kunt controleren wat er gebeurt.

Als het gouden licht je wordt gegeven, dan is dat een geschenk van het hart van het universum. Het laat je weten dat je een kind van het universum bent en zeer geliefd. Het herinnert je eraan dat de worsteling om met vertrouwen, geduld, geloof en moed door te gaan op je pad soms bijna overweldigend lijkt. Het universum is echter bij je en steunt je, houdt van je en gelooft in je, bij iedere stap. Je bent niet alleen. Je bent nooit vergeten. Je wordt altijd geliefd en aangemoedigd om op reis te gaan. Je wordt eraan herinnerd dat het universum glimlachend op je neerkijkt.

Er zijn perioden waarin je het gouden licht zult aanroepen, omdat je weet dat je behoefte hebt aan dat liefdevolle bewustzijn en het is goed dat je dat doet. Je kunt onderstaande aanroeping gebruiken. Er zijn echter ook perioden waarin je gewoon voelt, waarneemt, ziet of weet dat je het gouden licht krijgt als spiritueel geschenk van het universum. Dit is nu het geval omdat dit orakel gekomen is. Je wordt gevraagd alleen maar vrede te voelen. Vertrouw. Weet dat alles perfect gaat en dat je je geen zorgen hoeft te maken- hoewel je niet weet waarom je je misschien zo voelt! Het gouden licht is wijsheid en liefde. Het weet, en soms is dat het enige wat je moet weten om in vrede te kunnen zijn.

Aanroeping

Ik roep de geruststelling van het gouden licht, de troost van de goddelijke geest en de liefdevolle genade van het universum aan. Dank je dat je nu bij me bent, dat je me vrede en geruststelling brengt, zelfs in mijn donkerste momenten. Dank je dat je een speciale waarheid met me deelt – dat je altijd van me houdt, ne vasthoudt en koester en me helpt. Ik houd van je. Dank dat je ook van mij houdt. Moge het gouden licht alle wezens genezen van angst en twijfel en teder genade, compassie en de liefdevolle aanwezigheid in de harten van iedereen brengen. Door genade en mijn eigen vrije wil, amen.