+31 (0)6 23030331

Lichtwerkers Boodschap nr 3

Geschreven op 5 april 2020

Levenspad

Hebt je vragen over je goddelijke levenspad en doel? Je bent begonnen met een training. Deze training lijkt misschien duidelijk, in de vorm van een cursus die je volgt, of kan verborgen zijn, in een levensles die op dit moment je genezing, kennis of groei stimuleert. Of zij nu duidelijk is of niet, deze training met succes voltooien zal je de kracht geven om je goddelijke doel in dit leven te vervullen. Je zult meer duidelijkheid krijgen: het universum belooft dat je zult weten wat je nodig hebt, op het perfecte moment, en op een manier die niet mis te verstaan is.

Je bent in spirituele training voor een goddelijke missie die goed is voor de ontwikkeling van je ziel en spirituele groei, en tegelijkertijd ook anderen helpt. Het helpt je je spirituele doel in dit leven te uiten. Soms lijkt de training samen te vallen met een studie of het toepassen van je vaardigheden op manieren die duidelijke overeenkomen met een spiritueel pad. Op andere momenten ligt de spirituele training misschien verborgen in omstandigheden in het alledaagse leven. Als je niet zeker weet wat je moet leren, hoe je precies in spirituele training bent, kijk dan naar de situaties in je leven waarmee je het meest worstelt. Daar vindt je training plaats. De worsteling is de plek waar vasthouden strijdt met loslaten. Dit is echter niet iets om je voor te schamen. Een groeirand waar je het innerlijk werk doet om meer vrede, vertrouwen en liefde te krijgen, is een teken dat je echt groeit! Het is niet aangenaam. Soms veroorzaakt het een vermoeidheid en zelfs een gevoel van verslagenheid. Toch zul je doorgaan en op den duur zul je overwinnen met een gevoel van vrede, vastberadenheid en wijsheid. Als je het gevoel hebt dat je vastzit- misschien werk je nu aan een belangrijk probleem of uitdaging die zichzelf maar niet lijkt  op te lossen hoeveel moeite je er ook voor doet- dan wordt je begeleid om met onderstaande aanroeping je spirituele team om hulp te vragen. Roep je eigen hogere zelf en ziel aan om alle aspecten van het probleem over te nemen. Wees geduldig, verzet je niet tegen wat is, maar stort ook niet in. Gebruik spirituele oefeningen (bijv. meditatie- een dagboek bijhouden – dansen – muziek – kunst – yoga- tijd in de natuur – gebed) om jezelf sterker te maken.

Als je niet zeker weet wat er op dit moment gebeurt in je leven, maak je geen zorgen. Soms moet er een kleinere wens worden losgelaten om meer visie te krijgen. Wees vreedzaam. Weet dat alle wezens stralen op het juiste moment, jij ook.

Dit orakel is ook een bevestiging dat een beeld van je pad op aarde met je wordt gedeeld – in kleine dagdromen, grote dromen ‘s nachts, in meditatie of eenvoudig in de feedback die je herhaaldelijk krijgt van verschillende bronnen. Je wordt gevraagd te vertrouwen wat je ziet, waarneemt en voelt over het beeld van je levenspad en doel. Ook als het je niet duidelijk is, vertrouw dat het naar je toe zal komen met liefdevolle, goddelijke timing. Wees ruimdenkend en luister naar wat je hart laat zingen.

Aanroeping

Ik roep de wijze en onvoorwaardelijke liefdevolle wezens aan om me nu te helpen bij het waarnemen, leven en manifesteren van mijn zuiverste en meest vreugdevolle levenspad en doel. Help met te weten wat ik moet weten, op het moment dat ik het moet weten. En met al het andere, moge ik geholpen worden om vrede, vertrouwen en geduld te hebben terwijl mijn prachtige levenspad zich ontplooid, geleid door de liefdevolle hand van het universum. Moge onvoorwaardelijke liefde de harten van alle levende wezens bereiken en ieder schepsel helpen om de ware vervulling van hun bestemming te vinden. Amen