+31 (0)6 23030331

Lichtwerkers Boodschap nr 4

Geschreven op 5 april 2020

Spirituele Dienstbaarheid

Twijfelen aan onszelf is een gewoonte die moeilijk af te leren is. Het kan je spirituele vooruitgang en de vervulling van je levensdoel vertragen. Uiteindelijk houdt het je niet tegen, maar het kan je vooruitgang lastiger maken. Het is gemakkelijke om je levensdoel te vervullen, als je je eigen goedheid en talent erkent en naar beste vermogen doet waar je van houdt. Realiseer je, dat je goed genoeg bent, dat je werk goed is en dat je iets waardevols hebt te bieden. Het is tijd de angst om te falen, zorgen over je capaciteiten en je recht op een gelukkig en vervuld leven vol succes los te laten. Het universum gelooft in je..

Je wordt opgeroepen om meer te dienen dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Dat komt omdat je klaar, in staat en bereid bent om naar een ander niveau van spirituele verantwoordelijkheid en vrijheid te gaan. Je geest twijfelt echter aan je vermogen. Misschien ben je bang dat je niet goed genoeg kunt presteren, dat je niet capabel of ervaren genoeg bent, dat je minder goed bent dan anderen, of dat je niet voldoende waardevols te bieden hebt. Dit zijn niets meer dan gekwetste opvattingen over je eigenwaarde. Het is tijd om deze wonden te erkennen en deze opvattingen niet langer de kracht van waarheid te geven. Je kunt jezelf bevrijden van de pijn die zij veroorzaken en realistischer worden over je talenten. Het is nu tijd om liefde meer te vertrouwen dan je wonden.

Als je deze oude opvattingen loslaat, creeer je meer ruimte in jezelf om indrukken te ontvangen van hoe je het grotere goed zo vreugdevol mogelijk kunt dienen. Niet langer gehinderd door ondermijnende en uitputtende gevoelens van twijfel aan jezelf, zul je meer energie hebben om je intuitie en begeleiding om te zetten in daden.

Als je op een bepaald moment merkt dat je wordt geblokkeerd door vrees of faalangst, kan het nuttig zijn deze blokkades los te laten door jezelf eenvoudig af te vragen hoe je op dit moment het beste het grotere goed kunt dienen. Het antwoord op deze vragen zal nooit: angstig terugdeinzen zijn! Het is altijd overtuiging verkiezen boven twijfel. Het is vooruitgaan. De kans die je krijgt accepteren als blijk van vertrouwen van het universum. Dit besef zal je gemoedsrust brengen, zodat je verder kunt gaan en wat je hebt kunt delen met de wereld.

Als je hard hebt gewerkt, de kansen die je hebt gekregen hebt benut, en toch het gevoel hebt dat je nog niet bent waar je zou willen zijn wat betreft het vervullen van je levensdoel en goddelijke bestemming, wordt je nu gevraagd om alles wat je tot nu toe hebt bereikt te erkennen. Erken alle mensen die je hebt geholpen op je speciale manier. Alle positieve invloeden van liefde die je hebt toegevoegd aan de collectieve menselijke ziel door je bereidheid om je spirituele reis te ondernemen, je hart te openen en te zorgen voor het leven op aarde. 

Je spirituele dienstbaarheid is opgemerkt door de spirituele werelden en je zult de kracht krijgen om op nog mooiere manieren te dienen. Je dienstbaarheid is al succesvol en zal alleen maar toenemen in kracht, macht en vrede.

Aanroeping

Universum, ik houd van je. Hoe kan ik je dienen? Ik accepteer de bescherming en het doel van liefde in mijn hart, in mijn leven. Liefde maakt me sterker en beschermt me, geeft me een doel en passie, vrede en spel. Ik geloof in liefde, Ik ben liefde, en ik geloof in mezelf! Moge de vreugde van het helpen van anderen mij energie geven en de moed om te blijven dienen en spiritueel te groeien. Mogen alle wezens jouw liefde ontvangen en worden genezen door jouw genade. Mogen allen die willen dienen, de kracht krijgen door genade, compassie, vreugde en liefde om dit te doen voor het grotere goed. Door mijn eigen vrije wil, amen..