+31 (0)6 23030331

Meditatie Wereldwijd

Geschreven op 4 april 2020

 

Wereldmeditatie op 5 april om 4.45 uur in de vroege ochtend – 20 minuten
Zet je wekker! Join us 🙂 We zullen deze meditatie doen op het exacte moment van Jupiter Pluto conjunctie op 4/5 april, wat het eerste moment zal zijn waarop een werkelijk krachtige energie de oppervlakte van de planeet zal raken.

Volgens de wetenschap werken groepsmeditaties
Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten van groepsmeditaties aangetoond. Zoals er nu een golf van Corona onrust door de wereld gaat, kan er ook een golf van vertrouwen en lichtheid worden gecreëerd als mensen daar bewust voor kiezen. Meditatie maakt dit mogelijk.

Hoe groter de groep, hoe sterker het effect
Het maakt hierbij uit hoe groot de groep van mensen is die hier bewust aan mee doen. Dit komt omdat we met elkaar zijn verbonden in eenzelfde energetisch veld. Denk ook aan het werk van Rupert Sheldrake die het bestaan van deze morfologische velden heeft aangetoond. Om effect te hebben is het van belang dat we wereldwijd met 144.000 mensen zijn die deelnemen aan deze meditatie. Om een nieuwe positieve golf in ons groepsbewustzijn tot stand te brengen.

Doe jij ook mee? 
Dat zou geweldig zijn. Ook al heb je nog nooit gemediteerd, dat is geen enkel probleem. De intentie alleen al heeft effect. Maar hieronder geven we je tips die je helpen bij het mediteren. Zodat we er samen een hele mooie wereldwijde actie in Stilte van maken. Wij zetten onze wekker en zijn erbij. Jij ook?

Hoe werkt het?

Stap 1. Ga rustig zitten, steek een kaarsje aan en kies je eigen manier om jezelf in een ontspannen staat te brengen.

Lastig? Dit helpt:

  • Sluit je ogen, span even al je spieren aan in je lichaam, en laat dan op een flinke uitademing alle spieren los. Doe dit drie keer. Je kunt dit eventueel ook liggend doen.
  • Ga dan rechtop zitten en adem een paar keer diep in en ook weer diep uit. Je kunt aan het eind van de inademing de adem even vasthouden en vervolgens diep uitademen. Als je dit vijf keer doet voel je al veel meer ontspaning in je lijf.
  • Maar wellicht ben je al redelijk ontspannen want het is ten slotte miden in de nacht:)

Stap 2. Activeer een positief gevoel: een gevoel van vriendelijkheid, liefde en vertrouwen

Lastig? Dit helpt:

  • Breng je aandacht, je focus naar je hartgebied
  • Leg eventueel je hand op je hart
  • Breng een kleine glimlach op je lippen
  • Kies een prachtige herinnering, iets waar jij heel blij van wordt: Je favoriete vakantieherinnering, je hond, de glimlach van je kind, een mooie roos, de geur van je eerste kopje koffie… Het maakt niet uit wat je kiest, als jij er maar een goed en positief gevoel van krijgt.

Stap 3: Stel je voor dat je op dit moment met talloze mensen wereldwijd verbonden bent en dat je met elkaar een prachtig helder wit lichtveld creëert dat over de aarde neerdaalt

  • En dat dit lichtveld op oneindige manier versterkt wordt door de liefde in de wereld van alle mensen voor elkaar
  • Gebruik gerust je verbeelding om er iets prachtigs van te maken. Bedenk er talloze Engelen bij. Roep gerust de liefdeskrachten op van Christus, God, Budha of Maria. Doe een oproep aan alle positieve krachten uit het universum om ons hierbij te helpen

Stap 4: Stel je voor hoe dit prachtige licht alle Coronavirussen transformeert, alle angsten wegneemt en het wereldwijde gevoel van vertrouwen en liefde laat groeien