+31 (0)6 23030331

Namaste 💛

Geschreven op 21 februari 2024

Het mooie, waardevolle deel (mijn diepste ziel) in mij, groet het mooie, waardevolle deel (jouw ziel) in jou

MIJN HART IS OPEN Ik buig voor jou zoals jij bent. Ik herken mezelf in jou; dezelfde aanwezigheid, hetzelfde bewustzijn dat helder schijnt. Ons verleden verschilt, ja, maar we ontmoeten elkaar hier, in aanwezigheid, als aanwezigheid, op dezelfde grond. Onze verlangens, bij de wortel, hetzelfde. Onze angsten, aan de wortel, hetzelfde. Verschillende paden, zelfde reis.

Ik laat me niet voor de gek houden door het masker dat je draagt. Ik laat me niet voor de gek houden door uiterlijk. Je kleren, je stem, de kleur van je huid, de vuile wegen die je hebt afgelegd, de tunnels waar je doorheen bent gekropen, de modder onder je nagels.

Ik laat me niet voor de gek houden door degene die je voordoet te zijn. De gelukkige, de verlichte, de depressieve, de leuke, de gelukzalige, de expert, degene die het weet.

Geen van deze rollen ben jij, maar toch buig ik er ook voor; de manieren waarop jij jezelf probeert te beschermen. Maar hier is het veilig vriend(in). Veilig om je onbeschermd te voelen. Kwetsbaar rauw open Geen oordeel, geen schaamte, geen schuld. Gewoon deze open ruimte, het veld dat omarmt.

Mijn hart is open; er valt niets te bewijzen; we worden ieder bij de grond vastgehouden

Namaste

Annemarie Swart