+31 (0)6 23030331

Bijzondere dag vandaag!

Geschreven op 4 april 2020

Zoals velen van jullie al weten op 4 april staan ​​we voor een spectaculaire en zeer belangrijke poort Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Poortdagen zijn kruispunten van tijdgolven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken. Vandaag hebben we een prachtige samenstand van Jupiter en Pluto, planeten van vernietiging en schepping, die ons de kans geeft om uit het verleden op te staan. Dit is een perfect moment om weer los te laten wat duidelijk niet meer werkt voor ons, zowel op persoonlijk als collectief niveau. Vandaar dat we morgenochtend wereldwijd met elkaar willen mediteren join us morgenvroeg om 04.45 uur 😉 Meditatie Wereldwijd

Dit is ook een fantastische dag om af te stemmen op wat we echt willen ervaren!

Ik weet zeker dat er in je leven op dit moment veel dingen zijn die vragen en eisen om vrijgelaten te worden. Alle gebieden van ons leven worden momenteel getroffen, aangezien de hele wereld een grote schoonmaak doormaakt. Het is belangrijk om afscheid te nemen van alle ervaringen uit het verleden, om alles wat is geweest te evalueren, weeg alles op schaal van “heb ik dit echt nodig?” Een kans om los te laten, eindelijk los te laten door te beseffen en te begrijpen wat niet langer nodig is in ons leven, terwijl we tegelijkertijd duidelijk zien wat nodig is en wat we echt willen! Maar de tijd van nemen en nemen voorbij. Dit is een tijd van zowel SCHENKEN als ONTVANGEN. Het is belangrijk voor ons om dit te beseffen terwijl we ons “Overvloedplan” voor de komende tijden in kaart brengen. Als we ons afstemmen op overvloed, er is genoeg voor alles en iedereen, is het de uitdaging niet alleen vragen om te ONTVANGEN, maar ook om te GEVEN. Veel mensen ervaren geven als weg-geven van iets. Mijn leraar kwam vroeger met het woord schenken, ik schenk jouw iets, vanuit mijn hart. Ook belangrijk om dit te checken bij jezelf. Doe je het om iemand te pleasen, om de wereld te laten zien hoe goed je bent, of schenk je het belangeloos, oprecht vanuit je hart.

Denk daarom, terwijl je vandaag gaat zitten en denkt aan alle dingen die je vandaag op 4 april wilt loslaten, en alle dingen die je wilt aantrekken, ook aan de volgende vraag: “Hoe kan ik je van dienst zijn aan anderen? En als je problemen ondervindt bij het ontvangen, vraag dan vandaag om advies over hoe je dit kunt leren.

Kijk naar de natuur waar het concept van geven om te ontvangen in de natuur absoluut een onderdeel is van het bloeien.  Een boom staat stil, hij kan niet bewegen, maar hij moet groeien, hij moet nakomelingen hebben, hij moet voedingsstoffen hebben, enz. Om te gedijen. Dus wat doet een boom? Hij staat er niet te verwachten dat iemand voor zijn behoeften zal zorgen, het begint te geven. Het geeft door de bloeiende bloemen die bijen en andere insecten aantrekken die de nectar van bloemen nodig hebben, wanneer ze de nectar verzamelen, helpt het om de bloemen op de boom te bestuiven, die vervolgens in fruit veranderen, die vervolgens wordt opgepikt door een dier dat het eet en draag het zaad verder het bos in, waar het het in de grond zal begraven en dan zal er weer een boom geboren worden.

Dus wat is hier gebeurd? Een boom moest groeien en daarom GAF hij insecten en dieren die hem op hun beurt hielpen het doel te bereiken. Dus, begin na te denken over wat je aan een ander kunt GEVEN en wat je echt wilt ONTVANGEN. Begin met het bewust maken van je dagelijkse handelingen, denk na over en voel wat je doet en wat je gedrag in je leven aantrekt. Wat voelt niet meer goed voor je, waar voel je dat in je lichaam? En zelfs al voelen de veranderingen ons op dit moment een beetje opgedrongen, diep van binnen weten we dat ze voor het welzijn van alle betrokkenen zijn. (ik heb het nu absoluut niet over de vreselijke  gevolgen van Corona, maar over de veranderingen in jezelf)

 

Neem vandaag eens echt (even) de tijd voor jezelf, geef toestemming voor de kosmische hulp, sta open voor ingevingen, kijk wat zich voordoet onderweg vandaag, zie je bepaalde cijfers, hoor je opeens dat mooie liedje op de radio of in je hoofd. Belt er onverwacht iemand? Denk je veel aan iemand. Zie je dat veertje, voel je de zon op je gezicht. Krijg je opeens een inzicht welke kant op te gaan met je droom of een “probleem”. Of droom je juist vannacht over iets? Beleef het op jouw eigen Wijze.  Als het lukt ga de natuur in en kijk eens naar de oneindigheid van verbinding. Verbind je op jouw eigen manier vandaag  Online met jezelf. Als wij bereid zijn te luisteren kunnen we de continue stroom van inspiratie horen. 

Net zoals jij en ik nu verbonden zijn.

Ik werd vanmorgen wakker en kreeg de ingeving vandaag mijn lichtwerkers boodschappen met jullie te delen. Ik heb gekozen voor 4 kaarten vandaag, nummer 1 – 4 

 

         

Als jullie een boodschap willen ontvangen, laat dan je reactie onder het bericht op facebook of insta achter en vertrouw vandaag volledig op je intuïtie als je een kaart kiest.

Morgen aan het einde van de dag zal ik de betekenis van de kaarten in een nieuw bericht plaatsen.

Fijne dag vandaag! En laten we morgenochtend samen mediteren, voor gezondheid, voor vrede en voor overvloed…. Meditatie Wereldwijd