+31 (0)6 23030331

Teambuilding Texel, een team is meer dan een groep mensen...

Teambuilding op Texel

ERVAAR HET TEAMGEVOEL EN MAAK VAN DIVERSITEIT EEN SUCCES!

Teambuilding op Texel is zo veel meer dan een leuke dag met de neuzen dezelfde kant op. Het gaat juist om het laten leven van de verschillen tussen teamleden.

Wil je als Team goed samenwerken? Een succesvol team profiteert van de kracht van verscheidenheid. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid, talenten, kwaliteiten en passies. Ieder met zijn eigen verhaal. Elkaar vertrouwen door elkaar echt te leren kennen? Uiteraard zijn deze dagen gericht en teambuilding op Texel om elkaar te leren kennen en is er dus veel ruimte voor humor.

Tijdens een vergaderbreak of training verzorgen wij o.a. deze activiteiten:

https://www.texeltrips.nl/teambuilding-texel/

https://www.texeltrips.nl/activiteiten/

Tip: Voor het uitzoeken van de beste Teamuitje op Texel voor jullie team? Neem even de tijd om na te  denken over de huidige sterke en zwakke punten van jullie team.  Welke vragen spelen er? Wij adviseren u graag over het  Teambuildingsuitje en activiteiten waarvan wij denken dat het op dit moment het beste effect heeft!

WKR regeling: Goed om te weten: Al deze activiteiten worden verzorgd door gecertificeerde Trainers & Coaches en vallen in de categorie teambuilding/training, waardoor deze buiten de WKR regeling valt en daardoor volledig aftrekbaar is voor bedrijven.