+31 (0)6 23030331

Coaching Texel

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn missie als coach en trainer is mensen weer met zichzelf in verbinding brengen. Ik geloof niet in 15 stappenplannen tot geluk, of ideale teams. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en kiest wat op dit moment het juiste is. Verandering of besef komt van binnenuit. Mensen hun eigen stappen laten zetten met soms net even dat steuntje in de rug. Ik doe eigenlijk niks anders dan aanwezig zijn in jouw verhaal.

 

Ik werk vanuit mijn eigen inzichten door levenservaring en opleidingen. Tijdens mijn trainingen en kracht coachingsweekenden op Texel gebruik ik verschillende werkvormen, en als zich iets voordoet wat aandacht vraagt, gooi ik het draaiboek aan de kant. Daardoor is mijn werk niet in een hokje te passen.

 

Mijn ervaring is dat de standaard coaching en trainingen niet blijven hangen, het is leuk voor een dag en je kijkt er met plezier op terug, maar in de praktijk verandert er niet veel.

Ik ga en sta voor een diepere laag en die is eigenlijk zo simpel als wat:

 

Alles is er al, ik verander niks, ik maak alleen helder wat er is.

Wel heb ik inspiratiebronnen waar ik heel erg door geraakt ben en enthousiast over ben.

Wat ik heb mogen ontvangen als feed-back, is dat ik empathisch ben, rust breng, goed kan luisteren, heldere en soms scherpe vragen stel, veel humor heb, want dat is zo belangrijk.

Maar vooral dat ik altijd geloof in iemands eigen kracht, unieke talenten en dat ik dit altijd zal stimuleren.

 

Leven waar jij blij van wordt, te zijn wie je bent, simpelweg aanwezig zijn helemaal zoals je bent. Daar zijn soms de nodige hobbels voor te nemen en die kennen we allemaal. Om dan niet voor de angst te kiezen, maar erdoor heen te gaan en iets in beweging te brengen. Daar ben ik aanwezig.

 

Doordat ik werk in groepen zal iedereen zijn/haar verhaal kunnen delen en werken we samen, ieder met zijn eigen vragen en achtergrond, in veiligheid naar de antwoorden toe.

Alles wat binnen dit proces gebeurt, blijft hier.

 

Kijk voor meer informatie:

Krachtige Coachingsweekenden op Texel

en op onze eventagenda! Agenda

Nieuw! nu ook  massage, healing en kracht-coach-trajecten individueel

te boeken! Massage & Healing & Coaching Texel

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

Annemarie Swart